Gamemakerman's blog
20-09-2008 - 00:48

Rock Blog #1

Så er Rock Band 2 omsider landet, men dog ikke her i Europa. Spillet havde i søndags sin officielle udgivelsesdato og her på Xboxlife har vi fået adgang til den endelige udgave af spillet, dog ikke de nye instrumenter.

Fik spillet det et par timer her til aften og kan hurtigt konkludere at det er Rock Band som vi kender, dog med en masse nye ting og rettelser. Det er blevet muligt at spille Band World Tour alene, hvilket har overtaget hele singleplayer delen. Det er rart at man derved kan spille videre selv, eller tage en ven med når man gerne vil det.Da der desværre ikke har været så meget tid til at spille spillet endnu, må dette blive et lidt kort indlæg. Spillet er blevet betydeligt sjovere være sanger i og kommet flere muligheder for at opsætte sit helt personlige band, selvom at man kun spiller selv. Mulighederne for at laver sin person om virker enorme og det er nu muligt at skabe alt fra officielle logoer, til musik videoer.

Der er kommet en såkaldt "No Fail Mode" som tillader en at spille sammen med mindre gode personer, uden at man hele tiden taber sin sang. Det er dog irriterende at langt de fleste sange er låst fra start og kan kun åbnes op for hvis man spiller sig igennem Band World Tour.

Vi her på Xboxlife har derved også følgende eksklusive videoer af spillet:

Rock Band 2 Intro film


Eye of the Tiger Vocals Hard

Se frem til meget mere om Rock Band 2, i løbet af de næste par dage.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her