Gamemakerman's blog
20-09-2008 - 18:44

Rock Blog #2

Så er der blevet spillet Rock Band 2 i en del timer mere og nu viser de nye ting sig for alvor frem.

Rock Band 2 spilles stort set på samme måde som det originale Rock Band, men det er ikke der man finder forbedringerne. Rock Band 2 drejer sig meget mere om Band World Tour delen, da selve solo delen helt er blevet skrottet. Derfor kan man nu kun spille quickplay eller Band World Tour, men da sangene er låst fra start, så skal man spille sig igennem Band World tour.

Band World Tour kan nu spilles med kun en person, altså man selv kan spille videre i sit spil uden at man skal vente på at man skal lokke en anden til at spille Rock Band. Band World Tour kan dog også spilles online i denne omgang og selvom jeg ikke har spillet det online endnu, så er det stadigvæk en ting Rock Band fans længe har ventet på.

Selve setlisten i spillet er faktisk overraskende god da langt de fleste sange jeg er stødt på i spillet virker en del bedre end dem i Rock Band 1, samt der er en del flere sange at finde i spillet. Det er dog også en ganske rar ting at menuerne er blevet lavet lidt om til den samme stil som i "music store", da det nu er blevet en del nemmere at finde en sang.

Har dog jo også en 180 sange i mit Rock Band 2 og man skal huske at checke bagsiden på sin manual, da der er en bonus kode til 20 nye sange, som kan hentes lidt senere i år.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her