Gamemakerman's blog
26-08-2007 - 12:13

Best of Leipzig Games Convention

Så er vi hjemme fra Games Convention igen og efter at have set et utal af spil så vil jeg lige dele min top 5 liste over de bedste spil med jer:

5. Guitar Hero 3: Legends of Rock


Da vi fik at vide at det blev Neversoft som skulle stå for det næste Guitar Hero spil, så kunne man ikke lade være med at blive bange for at spillet kunne blive dårligt, når det ikke var Harmonix som udviklede det. Man skal slet ikke frygte for at det er tilfældet da Neversoft har gjort det tredje udspil til det nok bedste i hele serien.

Guitaren er næsten perfekt at spille på, det nye interface er nemmere at finde ud af og multiplayeren tager serien til et sted hvor deb aldrig rigtigt har været før.

4. Spore


Spore er et af de spil som konstant kan blive udsat og til trods for at det ser ud til at spillet aldrig udkommer, så vil man altid være med på hypen. Til Games Convention fik jeg set en demo af spillet som beviste at Maxis endnu engang er parat til at tage hele spilmarkedet med bukserne nede, med deres originale koncept.

Til trods for at der stadig er et halvt år til spillets udgivelse, så virkede demoen meget færdig og kørte uden egenlige problemer. En ting skal dog siges med det samme, Spore bliver ventetiden værd for folk som er til alternative strategi spil.

3. Rock Band


Til trods for at Guitar Hero 3 var rigtigt godt, så bliver det alligevel Rock Band som er det bedste musikalske spil på messen. Alle instrumenterne føles rigtig gode og det at man kan være 4 personer om at spille på en gang giver en meget fed stemning. Ting såsom at man kan redde en dårlig spiller er også velfungerende og hele konceptet bag Rock Band virker rigtigt godt når man er nok spillerere.

2. The Orange Box


Half-Life serien er tilbage endnu engang og med The Orange Box gør Valve et forsøg på at give spilleren den helt store FPS oplevelse. For et spils pris får man 5 spil som alle hver især er meget rost i pressen og til trods for at Half-Life 2 er et aldrende spil, så ser det hele bedre ud end nogensinde før.

Er man stor FPS fan så bliver The Orange Box nok det helt store hit i år. Spillet udkommer til PC og Xbox 360 herhjemme, den 12. Oktober.

1. Condemned 2: Blodshoot


Til trods for det første spils mange gode anmeldelser, så blev det første Condemned spil ikke til den helt vilde sællert, men nu er de så tilbage med seriens andet udspil og spillet ser nærmest perfekt ud. Alle problemerne som etteren havde er fikset så der er multiplayer, hånd til hånd kamp, samle flasker op, forbedret forsknings system og meget andet.

Til trods for at spillet er sat til at udkomme til foråret, så virkede det hele meget færdigt og lader til at blive et af næste års helt store titler.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her