Gamemakerman's blog
18-08-2007 - 00:42

Bioshock impressions

Så er der blevet spillet en godt 10 timers Bioshock og skaffet 31 achievements ud af de 50 som der er i spillet. Astmosfæren er super god i spillet da det grafisk ser helt superbt ud og lyden er også ufattelig god.

Gameplayet føles meget taktisk baseret og man kan faktisk som de i deres mange video hævder, tage kampene forskelligt. Jeg spiller det på medium og jeg må desværre sige at det er en tand for nemt, da spillet ikke har nogen særlig stor konsekvens på om man dør eller ej. De store frygtindgydende Big Daddies er nogle super store badass væsener, men desværre er de alt for lette at dræbe, da man nemt finder en taktik til dem.

Noget af det der overraskede mig mest i spillet er valget om du vil redde eller dræbe de små littlesisters, hvilket så vil give dig både godt og skidt. Følelsen af at "redde" den lille pige er faktisk meget sjov og skulle gerne komme en til gavns senere i spillet. Interaktionen imellem de mange forskellige AI karakterer er også super god og det kan virkeligt siges at man kommer ud i nogle meget sjove situationer.

Historien er helt klart spillets bedste punkt og det følels som en virkelig god film man ser, da alt er så overbevisende. Historien er på ingen måde tynd og den er langt fra at være kedelig, da der sker så mange plot twists som man slet ikke forventer.

En ting jeg dog blev skuffet over var dog at demoen faktisk var revet ud af selve spillet, til trods fra udtalelser fra Irrational selv omkring demoer, men det skal slet ikke trække ned i spillets endelige bedømmelse.

Spillet er klart noget af det bedste software der er kommet i min Xbox 360 maskine og de kan mærkes at spillet vil ligge i den meget gode ende af skalaen på vores store anmeldelse.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her