Gamemakerman's blog
03-08-2007 - 19:31

Point & Click, nu i High Definition og med Xbox 360 controller

Adventure genren har altid været min farvorit genre og desværre så er det sjældent vi ser rigtig gode spil i den genre. Der er enkelte store såsom " Theseis" og "Heavy Rain" på vej. I de gode gamle 90'ere var der super gode adventure spil såsom "Indiana Jones and the fate of the Atlantis", "Sam & Max" og ikke mindst det vidunderlige "The Secret of Monkey Island".

Mange af disse gamle Point & Click adventure spil kan spilles med programmet "SCUMMVM". Udover LucasArts gamle adventure spil, så kan Coktels gamle Goblins serie også spilles derpå (Hvilket meget kan anbefales). Det gode ved programmet er at det kan skalere spillene op i 720p, så alting bliver en del skarpere.Sætter man sin PC til sit HDTV, så kan man sætte det hele op så spillene fint kan nydes foran sit TV i stuen. Dog så understøtter SCUMMVM ikke en kontroller som indput så en mus er påkrævet, eller er det? Fandt et program der hedder Xpadder og det tillader dig at bruge en kontroller som og sætte de forskellige knapper som keyboard taster. Selv bruger jeg en Xbox 360 kontroller og det fungerer ganske godt.Jeg har samlet en pakke bestående af den nyeste version af SCUMMVM, Xpadder, Xpadder Xbox 360 controller indstillinger, Xpadder taste layout, Xbox 360 controller billed layout og ikke mindst Dosbox til jeres andre gamle spil. Titler såsom "The Escape from Monkey Island" og "Grim Fandango" kan begge spilles i windows XP, samt 360 controlleren dur til dem.

Selfølgeligt skal i selv eje spillene som i vil køre, så alt snak om diverse pirat ting kan holde sig langt væk fra dette indlæg.

http://www.megaupload.com/dk/?d=Q0T9Y2AK

/Enjoy
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her