Gamemakerman's blog
17-01-2007 - 22:52

Fik købt en del arcade spil her til aften for mine resterende Microsoft point, de er følgende + mini anmeldese.Kan huske spillet her fra dengang jeg fik Ridge Racers til PSP, det var et sjovt lille minispil man kunne spille, før det egenlige spil dukkede op. Jeg ved godt at det er en gammel arcade klasikker, men stadigvæk er gameplayet meget tamt og styingen er lige til skraldespanden . til at kunne retfærdiggøre 400 point. Spillet er dog meget nemme point og er relativt nemt at spille.

4/10Wik: Fables of souls er et meget gammelt arcade spil, det var der vidst da Xbox 360 blev lanceret herhjemme, men det holder på ingen måde Wik fra at være et godt platformer spil. Du skal styre Wik igennem en serie udfordringer og via spillets gode fysik, kan du få Wik til at lave de mest sindsyge stunts. Achievements i spillet er ret lette, men tager tilgengæld lidt tid at opnå.

7/10Heavy Weapon er spillet som er kommet på Arcade i dag, selvom at spillet bare ligner noget halvfesent XNA halløj, så er Heavy Weapon faktisk meget mere end det. Du styrer en Atom Tank som skal stoppe nogle Russeragtige styrker og til rådighed har du et stort arsenal af våben. Der er også en gigant af en atombombe med og spillet er rendyrket spas. Humoren er rigtig god og styringen, samt Xbox Live delen er meget solid.

8/10Det er en gammel arcade klasikker, men dog også en meget dårlig en. Gauntlet har ingen rigtig mening og det er virkeligt tamt at spille, der er desuden RIGTIG mange fejl og mangler i dette spil til at man skal købe det, et af de værste på Arcade. Achievements er ikke svære, men tager lang tid.

3/10
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her