Gamemakerman's blog
30-01-2007 - 00:07

Achievements, its White and Nerdy

Så er jeg næsten oppe at runde de 30.000 point i min Gamerscore og har siden maskinens lancering været en fast stamkunde på den danske top 10 liste over spillere med flest point, men hvorfor jagte disse achievements i stedet for at spille et spil for den rene glæde ved det?

Da jeg købte min Xbox 360 maskine var det på grund af at konsollen interesserede mig meget og har uden tvivl været den konsol som jeg har haft mest gavn af so far, nu er der så gået over et år og mange mange tusinde timer er faret afsted foran min Xbox 360. 1085 achievements, 29.800 points, 27,45 point per achievement eller 79 spil er det så blevet til. Achievements er ganske enkelt helt genialt fundet på, du får en trang til at ville se alt igennem i dine spil og i jagten på at opnå en høj score, så får du prøvet mange spil som du ellers aldrig ville have rørt med en ildtang.

Er lidt en Xbox 360 nørd må man vidst sige, men så igen har jeg fået en masse fantastiske oplevelser som jeg kan takke være min konstant søgen på achievements for. Condemned, King Kong, Table Tennis og GRAW er blandt de spil som jeg nok aldrig ville have spillet, men det er alle spil som har givet mig en del.

Min Xbox 360 nørd status kan vel lidt siges indeles i at jeg var blandt første i Danmark der fik den fulde version af Dead Rising, Xbox Live Vision Cam, Viva Pinata, Gears of War, Bullet Witch og ikke mindst Xbox 360's bedste spil so far: Blue Dragon. Mange ved nok allerede at jeg ejer 2 Xbox 360 maskiner, en PAL maskine fra lanceringen herhjemme og en NTSC J/Japansk Xbox 360.

Slider og slæber for jeres skyld for at kunne give jer info om de nyeste ting før alle andre, så jeg håber at i kan lide det. Lige en ting til sidst så vil jeg lige tillade mig at drille Hertzblut med dette billed:


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her