Gamemakerman's blog
14-01-2007 - 21:16Så blev Saw III set, og jeg må sige at den er virkelig fed. Den er dog også markant anderledes end etteren og toeren, men på en positiv måde. Jigsaw er blevet meget syg og han har ikke den samme indvirkning i historien som toeren, men derimod er det Amandas forhold til Jigsaw som kommer til syne. Saw III handler stadig om Jigsaws sygelige spil, men denne gang er det ikke kun vind eller dø. Filmen handler meget om valg i form af en mand som mistede sin søn af en fuld kører. Manden kan vælge at tilgive de som ledte til at hans søns morder fik 6 måneders fængsel.

Teknisk er Saw III en meget velykket film og skuespillene spiller rigtigt godt. Plottets twist er dog alt for let at gætte da filmen giver for meget væk i starten og fælderne er lidt mere nedtonet til forhold til etterens grusomme bensavnings beslutning og de mange syge fælder som toeren er vært for.

Saw III viser dog også en meget mere human side af Jigsaw end vi har set før, Jigsaw er ikke længere personen som leder spillet, men faktisk bare et brik af det. Amanda virker dog markant anderledes end den person vi så i toeren, hun er blevet meget mere kold og hensynsløs.

Alt i alt er Saw III en rigtig fed film som er bedre end Toeren, men er ikke tæt på at nå den originale Saw film.


5 ud af 6 mulige save herfra!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her