Gamemakerman's blog
28-04-2007 - 21:03

Let's ROCK!Så har jeg endeligt fået mit Guitar Hero 2 og jeg er meget imponeret.

Spillet er utroligt fedt, da det jo adskiller sig for andre spil ved at man skal spille det med en Guitar formet controller. Du skal i bedste DDR stil, forsøge at ramme de rigtige kombinationer på den rigtige tid, men Guitar Hero tager bare den ide et skridt videre. Der er masser af gode navne såsom "My Chemical Romance", "Wolfmother", "Rage Against the Machines", "Kiss", "Rolling Stones", Pearl Jam og mange andre som man kan give sig i krig med. Der er også rigeligt med ting man kan unlocke, men spillet er meget svært.

Guitaren man får med i Xbox 360 udgaven er ganske solid og føles rigtigt godt lavet i forhold til mange andre alternative produkter man kan spille med. Der er dog et kritisk problem med controlleren, da den ellers ville være perfekt så. Det problem er nemlig... LEDNINGEN! Vi lever i en generation hvor trådløs er en del af den næste generation, men stadigvæk så har de ikke formået at kunne puste en trådløs guitar ud til os. Ledningen sidder desuden usædvanligt dårlig for folk der er venstrehåndet og gør det til tider, til en meget vanskelig opgave at spille ordentligt.

Udover den dumme ledning så er jeg umådeligt imponeret over Guitar Hero 2, som efter min mening er dette års bedste spil so far. Nu mangler vi bare ordentlige DLC priser og en trådløs Guitar, så har vi en perfekt titel som sætter standarden for alternativ gaming, i dets eget brug.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her