Gamemakerman's blog
23-03-2007 - 02:13

Playstation 3 i Australien = Epic Failure

I et land med over 20 millioner indbyggere, så er Australien et stort land og et land med store økonomiske muligheder. Australien har også en del gamere som ligesom alle andre gerne vil have det nyeste. Xbox 360 klarede at få en fænomonal lancering med 30.000 solgte enheder efter 4 dage og Wii toppede det med 32.000 solgte enheder. Nu er det så Playstation 3's tur og det ser ud til at der er langt op til konkurrenternes tal.



Sony's lancering af PS3 fandt sted i Pitt St. Mall inde i midten af Sydney. Der var linet op til den helt store event, der var sat store rækværke op for at holde styr på den kødmasse de forventede at se, samt en masse PS3 reklame ting. Indtil klokken 23:00 (Lokal tid), så var der mere sikkerhedspersonale og journalister end der var kunder. Med en time før salget begyndte, så var der kun dukket 40 mennersker op!



Ved midnat var der kommet en del flere mennesker, men da mange af dem har venner eller familie med, så er tallet af faktisk PS3 købernde kunder meget lavt. Et event som dette plejer at tage en del tid før man er færdig, men de satte en impronerende rekord på 7 minutter fra at den første maskine var solgt og til den sidste kunde skred igen, impronerende.



Billederne er venligst lånt af Kotaku
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her