Gamemakerman's blog
11-06-2008 - 21:09

Metal Gear Torsdag

Metal Gear Torsdag
Så sker det endeligt i morgen, dagen som mange personer har ventet på i mange år efterhånden. Det er selfølgeligt udgivelsen af Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots jeg snakker om, slutningen af historien om Solid Snake. Metal Gear Solid er blevet til et af de største navne i spilverden for dets unikke måde at kæde gameplay og historie sammen.

Metal Gear Solid 1, 2 og 3 fortalte alle nogle super gode historier, men den komplette historie er ikke blevet færdiggjort og derfor er der stadigvæk en masse spørgsmål omkring universet. Metal Gear Solid 4 skulle angiveligt afslutte sagaen om Solid Snake, give os svaret på hvem "The Patriots" er og hvad FoxDie virussen egenligt kan gøre.


Om 3 timer kan spillet officielt sælges her i Danmark og enkelte butikker vil have midnatsåbent for spillet. Jeg må dog lige vente på at Post Danmark kommer forbi i morgen, med mit spil som Coolshop sendte tidligere på dagen.

Jeg glæder mig meget til at se hvor Snakes sidste eventyr vil føre ham hen i verden og hvor Snakes skæbne bliver afgjort. I morgen står den på masser af Metal Gear Solid gaming og jeg må sige at det er lang tid siden jeg har glædet mig så meget til et spil.Ser du frem til Metal Gear Solid 4? Jeg er meget sikker på at jeg gør!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her