Gamemakerman's blog
27-03-2008 - 02:04

Universe at War

                Universe at War: Earth Assault
Har fået tjansen til at skulle anmelde "Universe At War: Earth Assault" til Xbox 360 og jeg er faktisk meget imponeret over hvor velfungerende spillet egentligt er, taget i betragtning af hvor svært det er at lave et ordentligt RTS spil til en konsol. EA forsøgte sig med Battle For Middle Earth 2 og Tiberium Wars, hvilket var et hæderligt forsøg på et konsol RTS.

Har fået spillet ca. 3 timer af Universe at War og det er langt fra de kvaliteter som Tiberium Wars har på lydsiden og den visuelle præsentation, men Universe At War har en aldeles brugbar styring.

Skal ikke spolere for meget omkring hvorfor styringen er så god, men det er uden tvivl det tætteste vi er kommet på et konsol RTS, som faktisk kan spilles med samme hastighed som på PC, til trods for controllerens begrænsede antal knapper.

Spillet fungerer super godt og det bliver spændende at se om resten at spillet er så godt som det har været indtil videre. Anmeldelsen af spillet vil nok lande her i weekenden, så der er da noget at glæde sig til :)


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her