Gamemakerman's blog
19-08-2006 - 18:01

Det Døde Europa?

Lige nu sidder jeg og spiller Dead Rising, det at smække zombier en ordenligt omgang i fjæset med et bat bliver aldrig gammelt, men det at være den første person i Danmark der spiller den fulde version af spillet virker for mig irreterende.

Hvorfor går der et helt måned før vi kan ligge vores hænder på spillet når vi ikke har brug for at for det oversat? Tyskland får jo ikke engang spillet so hvorfor skal den almindelige gamer finde sig i at vente på at de stakkels franskmænd skal have spillet oversat? Så har vi den forbandede regionslås som gør at vi ikke kan spille alle de spil vi nu vil, min europæriske Xbox 360 kan ikke spille mit Dead Rising fra USA, men det kan min Xbox 360 fra Asien godt selvom at spillet bliver censureret i Japan.

Så selvom at de stakkels Japanere kan se frem til en censureret udgave af Dead Rising så kan de alligevel bare bestille den amerikanske version, men det kan vi ikke? Det giver for mig ingen mening at de kan spille spillet selvom at det bliver censureret i deres hjemland når vi skal vente på at spille den akkurat samme version. Fjern dog den pokkes regionslås og gør alle verdens gamere glade som Sony vil med deres Playstation 3.

Gør verden fri for begrænsninger og gør alle glade så de kan spille de spil de nu vil!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her