Gamemakerman's blog
26-10-2011 - 16:11

Stream Test V: Dead Rising 2: Off the Record

I forbindelsen med at jeg har reinstalleret min pc så skal jeg lige have min stream opsætning op at stå igen, så derfor vil jeg i de næste par timer streame Dead Rising 2: Off The Record. Jeg er rigtig glad for hvordan streamet ser ud til at køre, men det kunne være lidt fedt hvis folk gad smide feedback om hvordan streamet kører.

Min kanal:
http://da.twitch.tv/gamemakerman/
29-09-2011 - 23:29

Gears of War 3D

Sad lige og kiggede på 3D funktionen i Gears of War 3 og det er da en rigtig fed feature at have, desværre har Epic taget en massiv smutvej der virkeligt ødelægger 3D effekten der hvor den kan bruges bedst, nemligt mellemsekvenserne.

Modsat de tidligere Gears of War spil så er det ikke alle mellemsekvenser der vises via spillets motor, men derimod er en god del af dem allerede renderet på forhånd. Dette betyder at så snart man spiller spillet i 3D, så er der ingen reel 3D effekt i disse scener da det faktisk kun lige er filmen der skubbes lidt til den ene side for at skabe en falsk form for 3D effekt.

Det er lidt ærgeligt at der ikke lige var brugt det sidste stykke tid på at lave spillet om til en komplet 3D oplevelse.

Spillets slutning i 3D:


Pre-renderet mellemsekvens i 3D:


Realtime mellemsekvens i 3D:
14-09-2011 - 21:48

Optage Black Ops 3D

Fik lige den sjove ide at lege lidt med at optage korrekt 3D fra et spil. Korrekt 3D vil sige at der er en rigtig dybdeforskel i billedet, det er ikke bare farver som på magisk hvis alene skal skabe 3D effekten, nej det her er rigtigt stereoskopisk 3D som man kender det fra nye tv'er.

Resultatet kan ses her, man skal selv slå 3D moden til for at opleve 3D dybde billedet, bare tryk på billedet for at komme til videoen
:For lige at uddybe dybdeforskellen når spillet kører i 3D, så kan man tage et lille kig på denne gif animation:
 
11-09-2011 - 15:37

Test af video stream med Mac (OSX)

Tester lige mit nye video stream setup under Mac OSX, så det kunne være lidt fedt med noget respons om hvor godt streamet virker :)

Bare følg linket her for at komme ind på kanalen:

Watch live video from The Game Feed on www.twitch.tv
19-08-2011 - 22:59

Anden dag med CryEngine 3

Fik lige arbejdet lidt mere med CryEngine 3 i dag og roddet lidt med at gøre måne scenen lidt bedre. Her er en video som det ser ud nu:
Følg Xboxlife her