Gamemakerman's blog
14-12-2006 - 13:41

Top 10 over bedste Multiplayer spil

10. Warhammer 40.000: Dawn of War

 

Jeg havde aldrig nogensinde troet på at man kunne lave Warhammer om til et godt spil, men Dawn of War var undtagelsen da spillet er meget velbalanceret og i modsætning til spil som Warcraft 3, så er Dawn of War faktisk en del mere taktisk lavet, da der er flere modsætninger at tænke på i dette dybe spil. Det der dog fraholder Dawn of War fra at blive det ultimative RTS multiplayer spil er den lidt dårlige community support. 

9. Half-Life 2 Deathmatch 

Det største kritikpunkt der var omkring Half-Life 2 på dets udgivelse var at der ikke fulgte en decideret multiplayer med, udover Counter-Stike: Source. 2 uger gik der og Half-Life 2 Deathmatch landede som gratis download til dem der havde Half-Life 2. Denne lille udvidelse slog sig ind på nethinden som et af de sjoveste multiplayer spil på grund af at man kunne bruge spillets fysik til at skyde med ting og lave meget andet sjovt lort. 

8. Halo 2 

Halo 2 er et spil som man enten hader eller elsker i singleplayer, men Halo 2 tog Xbox platformen med storm med det hurtige gameplay og dets taktiske muligheder. Spillet har siden dets udgivelse været det mest spillede Xbox Live spil, men er nu vippet af pinden af det alt overtruffende, Gears of War.

7. Unreal Tournament 2004


Unreal Tournament 2003 tog multiplayerscenen med storm, men det var først med 2004 udgaven at serien for alvor tog start. UT2K4 er den perfekte blanding af hurtigt FPS gameplay og afbalanceret våben. 

6. Battlefield 2

 

Efter det lidt halvfesne Battlefield: Vietnam, udkom Battlefield 2. Battlefield 2 kan bedst beskrives som værende den ultimative oplevelse indenfor højteknologisk krigsføring. Battlefield 2's største fordel kom dog i at det var meget mere konkurrencedygtigt og i modsætning til Battlefield 1942, så egner det sig til konkurrence gaming.

5. Counter-Strike

Der er vidst ingen der ikke har hørt om computerspillet Counter-Strike. Counter-Strike startede sine dage som et mod til Half-Life, Valve samlede senere denne vidunderlige ide op og udgav spillet sammen med deres Half-Life. Verdens mest spillede multiplayer spil var født og spillet er stadig anset som værende det største indenfor konkurrence gaming.

4. Warcraft 3

  

Blizzard ramte noget nær det perfekte i RTS genren med Warcraft 3, ikke fordi at singleplayeren var den allerbedste, men fordi at Warcraft 3 var utroligt velbalanceret og sjovt at spille online. Warcraft 3 modtog dog også genial support fra dets community i form af nye maps og spiltyper såsom Mauls, DotA, Enfos og meget andet lort.

3. Team Fortress

I de dage hvor jeg for alvor startede med at spille pc hed den Counter-Strike, men det var mest fordi at kammeraterne spillede det. Jeg fik dog hurtigt øjnene op for et andet spil der fulgte med Half-Life, det var Team Fortress. Spillet er i mine øjne ganske enkelt genialt lavet og det bedste FPS multiplayer spil der er lavet, glæder mig meget til Team Fortress 2 næste år.  

2. World of Warcraft

Personligt mente jeg ikke at World of Warcraft havde nogen chance for at blive et af verdens største multiplayer fænomen da jeg først så det, men er du gal hvor har det spil overrasket mig. Aldrig har en virtuel verden været så levende som det virtuelle Azeroth. En levende verden fyldt med interaktive medspillere og indhold så langt som øjet rækker, ja Wow må siges at være en kæmpe succes.

1. Gears of War

Mange vil nok tænke at Gears of War er på min nr. 1 pga det er det nyeste spil, men selv mener jeg at Gears of War er det mest geniale multiplayer spil der nogensinde er lavet. Det Gears gør så godt er at man ikke er overdrevet mange så spillet bliver hurtigt meget taktisk og hele spillet er balanceret i sådan en høj grad at man ikke har nogen reel fordel, men det eneste minus der er for mit vedkommende i Gears, er banen Gridlock da den simpelthen er idiotisk lavet til multiplayer, men stadigvæk bedre end dem der findes i de fleste spil.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her