Gamemakerman's blog
10-12-2006 - 01:07

De 10 mest ventede spil i 2007

 

2007 nærmer sig med hastige skridt og spil året anno 2007 ser for undertegnets vedkomne ud til at blive et af de måske bedste i mange mange år.

10: Forza Motorsports 2

Forza Motorsports blev spillet som for alvor blev synonymet med racing på Xbox 360 og opfølgeren til succestitlen ser allered ud til at tage vældig god form. 

9: Ghost Recon Advanced Warfigter 2

GRAW blev spillet som for alvor viste mig hvad next gen gå ud på, men online delen skuffede desværre en del, men hvis de får fikset de probler GRAW havde, så er jeg parat til at give mig i lag med GRAW igen da det er action uden lige.

8: Kane & Lynch

IO Interactive slog igennem med kæmpehittet Hitman: Codename 47 som for alvor slog igennem i USA. Nu efter 4 Hitman spil er IO parat til at gå på nye veje i form af deres nyeste udspil, Kane & Lynch.

7: Assasins Creed

Assasins Creed er fra udviklerne bag de ekstremt anmelderroste nye Prince of Persia spil. Du skal spille en lejemorder som kun har en mission, find målet for enhver pris og udryd det. Jagten starten i 2007. 

6: Mass Effect 

 

Bioware tog verden med storm med deres Knights of the old republic spil og nu er de på vej med deres føreste spil til Xbox 360, og vil tage dig på en kæmpe rejse igennem rummet. 

5: Spore

The Sims blev spillet som for alvor satte sig som en gigant i spilindustrien da gameplayet var simpelt nok til at lokke spillere af alle aldre til sig. Manden bag, Will Wright, står snart parat med hvad der ser ud til at kunne blive den største af alle simulations spil der er lavet.

4: Halo 3

Halo blev titlen som satte sig på nethinden som det første rigtige FPS spil til en konsol og med den glimrende fortsættelse, Halo 2, kan vi kun forvente os et godt spil med en rigtig solid multiplayer. 

3: Half-Life 2: Episode Two

Half-Life 2 var det spil som forandrede min opfattelse af hele FPS genren med sit enestående gameplay og en historie som udspiller sig på den mest indlevende måde. Half-Life 2 er snart parat til at indtage Xbox 360 sammen med deres nye fysik spil Portal, og deres fortsættelse til Team Fortress 2.

2: Alan Wake 

 

Remedy stjal mit hjerte med den fængende historie om politibetjenten Max Payne som brutalt mister hele sin tilværelse da hans familie bliver slået ihjel. Alan Wake ser ud til at blive endnu et mesterstykke da historiefortællingen plejer at være i top sammen med deres altid fængende gameplay ideer. Fra hvad vi allerede har set, så kan vi godt forvente os ikke at sove lige med det samme bagefter.

1: Bioshock

 Bioshock

Kendte intet til denne titel før X06 i år og spillet her tegner til at blive en revolution indenfor FPS genren. Det er ikke kun den ekstremt gode grafik der gør at jeg ser frem til spillet, men derimod den sindsyge astmosfære og en indlevelse der sætter standarden hvor Half-Life 2 slap den.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her