Morten Skou's blog
15-10-2017 - 19:13

Det perfekte bilspil?

Det seneste stykke tid, har jeg haft mulighed for at prøve - og anmelde et par af de største bilspil i år til Xbox One: F1 2017, Project CARS 2 og Forza Motorsport 7. Hver især, så er spillene ret underholdende og de formår på hver deres måde at ramme noget i mig som gør at jeg synes de har været værd at bruge ret lang tid på, men det er også som om, at de alle tre mangler et eller andet og ingen af dem er perfekte. Alle tre spil har altså noget som er virkelig godt lavet, men mangler også nogle af de ting som er virkelig godt lavet i de andre spil. Derfor har jeg tænkt lidt over hvilke elementer fra de forskellige spil, som hvis de var samlet i et spil, ville gøre det til det perfekte bilspil.

Her er mine bud på hvad eg ville tage fra hvert af spillene:
F1 2017 synes jeg har en rigtig fed styring og følingen med vejen og de forskellige baner fungerer bare rigtigt godt.

Project CARS 2, som selvfølgelig er i simulator-genren, har en mere vanskelig styring, men jeg kan virkelig godt lide den føling man har med vejen og realismen i spillets vejrmodel samt at der er så mange forskellige ting der kan påvirke løbet og bilen. Jeg kan også godt lide den måde som karrieredelen er opbygget på, hvor man ligesom starter ud med de små biler og så arbejder sig op, for til sidst at køre i klasserne for de hurtige drenge.

Senest er det så Forza Motorsport 7 som jeg er i gang med, og her bliver jeg nødt til at fremhæve de mange biler og ikke mindst hvor flot spillet er rent grafisk. Derudover så er fartfornemmelsen ret fantastisk. Muligheden for selv at designe de forskellige biler, og dele sine designs med andre brugere er også fedt. Til sidst er muligheden for tuning af bilerne også super godt lavet.

Kort sagt så:
- Styringen fra F1 2017
- Realismen, vejrmodellen og følingen med de forskellige underlag på vejene fra Project CARS 2
- Bilerne, det grafiske, muligheden for at tune, design af biler og ændre lementer på bilere fra Forza Motorsport 7

Som bonus, så ville det perfekte bilspil for mig skulle indeholde både mulighed for at køre på lukkede baner, men også i en open world, som vi eksempelvis har set i Forza Horizon og Test Drive Unlimited.

Hvordan ville det perfekte bilspil se ud for dig?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her