C.C's blog
30-08-2009 - 19:38

Hvad gør jeg nu.


 

Bloggen her er består af mine meninger, og derfor subjektiv.

 

Lad mig starte med at ligge ud med at jeg gennem hele min liv (hvor politik vel og mærke har været interesse) har været blå (højre orienteret) i Venstres lejer. Men jeg må dog indrømme at det er jeg ikke længere, flere episoder har gjort at jeg simpelthen ikke længere kan gå ind for hvad Venstre og Konservative har på plakaten. Så jeg ved ikke hvor jeg står partimæssigt. De episoder har jeg skrevet om nedenfor.

 

Tronfølgerloven

Jeg må sige at jeg blev noget chokeret da Anders Fogh begyndte med alt det fis med tronfølgerloven. Endnu værre var at det blev gennemført. Hvis man spørger mig så er det da spild af skattekroner at få sådan noget gennemført. I en tid som denne hvor ting som finanskrise, folkeskoler der mangler penge, ældre mennesker som ikke kan få et bad, eller få ordentlig mad på bordet præger det danske samfund,  Vælger man at smide så mange penge ud på så dumt og latterlig, for at gøre nogen skide franskmænd i EU tilfreds. Det forstår jeg simpelthen ikke. Og desuden hvorfor bryder en gammel tradition. Og det kan sku da være fløjtenderne lige gyldig hvem der skal sidde på tronen. De har kun den funktion at promere Danmark i Asien, og holde taler, og klippe snore over. De har ingen magt politisk. Så hvorfor smider så mange penge, og resurser ud på det. Reklamen i forbindelse med tronfølgerloven var heller ikke meget at prale af, den var alt for politisk, og ikke objektiv.

Hvis jeg havde muligheden for at stemme havde jeg valgte at sætte mit kryds ved nej.

 

 Balladen om kamphunde

Inden jeg går i gang her så vil jeg lige sige at jeg er for et dårlig sug hver eneste gang i maven når jeg høre hvalpe, børn, eller mennesker bliver angrebet at kamphunde.

 

Generelt synes jeg der er blevet taget dårlig hånd om sagen, det hjælper ikke at forbyde kamphunde. Regeringen har slettet ikke fattet problemet. Problemet er ikke hunden, problemet er de mennesker der har dyret. For det er dem der skyld i de problemer. De fatter ikke hvordan en hund skal opdrages, og burde være dem der i regeringens søgelys. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvor de ikke høster noget kritik fra regeringen. Det er da for mig mærkeligt, og man skal huske, hunden er som sin ejer. For allerede i hvalpestadiet ser hunden op til dens ejer ”dens fører af flokken” så det burde være disse mennesker der burde få tæsk, og sættes i tremmer.

Kamphundene er aggressive, det kan vi hurtig blive enig om. Men hvis nogle af alle den kegler, røvhuller svin o.s.v der opdrætter de hunde  vidste noget om hvad de foretager sig så ville dette problem ikke være aktuelt.  For jeg har set levende beviser på at kamphundene nemt kan opdrages til dejlige familiehunde. Så længe den rigtig ejer er til. Så den falder altså tilbage til ejeren. Det gør det heller ikke meget bedre at dansk kennel klub har fået kendskab til at kamphunde blive fyldt med steroider af deres ejer. Og så synes jeg også lige vi burde få med at problemet er faktisk kamphunde importeret  fra østlandene. Og de kan jo kommer ind så længe vores grænser er åbne.
Men i bund og grund burde der være fokuseret på at det kamphundens ejer der er skyld i problemet. Og derfor dem der burde være i regeringens søgelys. Og man burde indføre et straf på omkring 25 års fængsels hvis man bevist har opdrættet sin hund, til være kamphund.

 

Eu

Lad mig sige det sådan, jeg har altid være modstander af Eu. Det er simpelthen en joke uden lige. Det koster så ufattelig mange penge, og det er ikke rigtig noget vi kan bruge. Jeg har valgt nogle ting som gør jeg virkelig er modstander af Eu, og begrundet hvorfor.

 

Åbner grænser:

Før de danske grænser blev åbnet var der ikke problemer med at østeuropæere kom herop og bankede folk og tog deres ting. Eller butikstyverier i så stor en grad. Og jeg kan virkelig ikke forstå hvor de danske samfund skal stå ansvar for sådan en flok lorte mennesker. De har ingen ret til at tage herop og tage med arme og finger. De er fandeme en stor udgift for de danske samfund, og det burde de fandeme ikke være. Det kommer herop takker være åbne grænser i kæmpe varevogn, tager hvad de vil have. Og køre igen, og så ender det med at vi må punge ud til få erstattet hvad de har taget for. Og vi samtidig skal punge ud til Eu som har åbnet vores grænser og er skyld i det kan lade sig gøre. Det er da fandeme så ondsvagt som det overhovedet kan være. Og takket være de åbne grænser er det også blevet nemmere at få kamphunde til landet, som i disse tider virkelig er et problem for Danmark. Så se nu at få lukket den skide grænse.

 

Racet mellem Bruxelles og Strassburg:

Hvad fanden er det for nået, jeg spørger bare. Det da simpelthen så latterligt. Man skifter kontor hver uge, for en masse lastbiler til at køre ting frem og tilbage, udlede en masse Co2, ansætte en masse mennesker til at laste tingene på plads, for hvad? Hoveddelen af ansatte i Eu flytter automatisk med at blive valgt ind i Eu, så hvorfor fanden ikke ligge det et sted, og få folk til at flytte derhen, og så sparer en masse penge.

 

Rejsepenge:

Hvert år for et Eu medlem 50.000kr til at rejse for, størstedelen af dem bliver ikke brugt, og derefter kan Eu politikeren smider pengene i egen lomme. Det er da dybt åndsvagt.

 

Regler, Regler , og atter regler:

Der bruges en helvedes masse penge på at lave regler, love o.s.v. Og når det så kommer til stykket, så afsløres det at reglerne ikke bliver overholdt. Loven med at arbejdstitler ikke måtte være kønsdiskriminerende der var til diskussion var da virkelig latterlig. Man brugte tid og reassurer på diskutere fks. Hvorvidt en pølsemand skulle hedde en pølsesælger, da ordet pølsemand var kønsdiskriminerende. Latterligt!

 

Skyld i Afrikas hungersnød:

Den dag i dag må Afrikas produkter fks. som grøntsager ikke sælges i de danske supermarkeder, og hvorfor? Eu regler. De så dumt, hvordan skal de lande nogensinde komme til at køre hvis vi de ikke for lov at til at sælge hvad de producere, og derved tjene penge.

 

 

Som sagt så er jeg modstander af Eu, af mange grunde, men i bund og grund er det at Eu er kæmpe resursespild, det er spil af penge og arbejde.

 

 

Burka balladen

 

Hvad fanden skulle den til for var Naser Khader? Det er meget muligt du gerne skulle blive set og hørt som politiker. Men at samfundets penge og resurser skal på sådan et latterlig diskussion er da latterligt. Du synes ikke der andre ting vigtigere end burka forbud. Og desuden hvor mange mennesker drejer dette sig om, 1000? Hvor mange drejer dig sig ang. dårlig skoler? Mange, og Danmarks fremtid. Hvorfor ikke bruge noget tid her i stedet. Og desuden Khader, hvis de kvinder gerne vil være vestlige, så må de sku lære rødstrømperne at kende. Og så kan de selv løse problemet.

 

 

Men til sidst må jeg nok indrømme DF vil få min stemme, det sure og dog de ikke kan danne regering. De ville ellers være dejligt. PÅ NOGLE PUNKTER,Eller måske SF.
25-08-2009 - 22:32

Jeg elsker vores Cola automat

"Og jeg som nævnte tidligere, vil vi derfor kunne betegne den normale............." Klokken siger 14.36 på mit ur, min lærers stemme forsvinder et stykke ud i bagrunden. Jeg mærker stille og rolig hvordan trætheden trækker mig ned i dybt sort hul, jeg slapper af og nyder turen. For jeg er fuldstændig gennembanket træt, og 2 timer teori gør det ikke  meget bedre.
Jeg ved ikke hvor lang tid der er gået, 2min, 10 min, jeg skal ikke kunne sige det. Men jeg mærker en albue på skuldren, hurtig men diskret kommer jeg atter til bedvisthed. Jeg håber ikke jeg er den uheldige der er blevet taget for at nappe en morfar i timen. Det er dog heldigvis pause, og med en ny energi , som pumper igennem mig adrelin mærker jeg er jeg er klar. Klar til at løbe mod Cola automaten, min hjerne har kun denne i tanken, og jeg er hurtig ude af døren, og ude på gangen. Underligt nok er der tomt, inden kø ved automaten. Lækkert.

Klonk, mit tyver giver den sædvanlige lyd fra sig da den lander i automaten, "hmm hvad skal jeg vælge" Jeg tænker godt over det, men ender med den gode gamle Coca cola. Giver knappen i tryk, og venter. Men der kommer ikke en tromlen inde fra automaten, lugen for neden åbner sig heller ikke. "Fuck man, ingen cola=big time problom" Jeg trykker lidt vredt på mønt retur knappen. Men der sker ikke noget, "Nej det kan fandme ikke passe, der røg den tyver", mere vred giver jeg den nogle tryk, men intet sker. Jeg bliver så sur og trykker på knappen, hvor jeg vælger hvad jeg vil have. I håb der blive spyttet en cola ud til mig. Men nej, jeg bliver sur og slår en sidste gang på "mønt retur knappen. " En tromlen lyder inden for maskinen, og lugen åbner sig. Og spyttet ud bliver en Coca cola, da jeg bukker mig ned efter den kan jeg høre en raslen. Jeg kigger på bakken med retur mønter og kan ikke tror hvad jeg ser, den ene tyver efter den anden bliver spyttet ud, 160kr bliver det til. "Damn" tænker jeg jeg giver knappen med mønt retur tryk til, og udligere 45 kroner baner deres vej ned gemmen automaten. Dog render heldet så også, trods 20 tryk kom der ikke flere mønter ud.

Men 205kr for at drikke en Coca Cola er da ikke helt dårligt =D


Over and out!
20-08-2009 - 22:10

Så kom der atter fart i hverdagen

Så er jeg kommet til min anden uge på HTX, på OTG. Hvilket jeg må sige har været mega fedt. Er havnet i über klasse hvor der dagen efter første dag hvor højt social samvær mellem os. Alle snakke godt med alle, og humøret er højt. Intro turen, (der var unødvendig, for vi var allerede rystet godt sammen) var også mega god.
Tror dog Trucker John (buschafføren som vi døbte) blev træt af høre på at Ørknens Sønner blev skrålet ud i bussen, ligesom Lars Lilleholt, Rammstein, D-A-D, og mange flere blev. Plus dette havde vi over 20kg slik og Cola, så turen til Silkeborg var sku mega god. Plus at vi slog den anden klasse som var med os i alle sportsaktiviteter vi var oppe i på lejerturen. Dog meste jeg mine briller, da de gik i stykker. Pænt surt.

Ellers er jeg kommet igang med fable II, er dog ikke nået ret langt, for tiden har ikke været til det. Har faktisk kun lige overstået delen hvor hovedpersonen var barn. Ellers intet andet, men jeg må sige jer tændt på spillet. Elsker stilen, elsker stemmningen der i byen. Mega fedt.


Men oven på så meget optur, så skal der også komme noget nedtur.

1. Jeg har mistet mine briller, og skal til optikeren imorgen, den eneste tid han kunne give mig i laang tid. Og jeg skal jo bruge briller. Så må glippe fredagsbar :(


2. Min hårtrimmer er kaput, så har stadig ikke fået klippet håret.

3. Jeg har pisset svært ved at komme op om morgen =D

4. Har ikke så meget tid til xboxen pt.


Men ellers ikke så meget, Crazymonkey-dk melder over and out.
16-08-2009 - 17:03

Så hives et nyt spil frem fra arkivet

Så er det tid til endnu en titel fra ”arkivet”. Denne titel var nok skyld at jeg begyndte at bruge mange timer foran pc-skærmen. Jeg tror jeg var seks- otte år da jeg blev introduceret for spillet. Mener det var i 1997, fra en komputer for alle cd. Dengang havde jeg ingen penge, og måtte nøjes med demoen. Men bevares den blev jeg da underholdt med, og når den var spillet for meget. Så legede jeg bare at mit værelse var spillet. Kommer sku til at smile når jeg tænker tilbage på det =D. Men til sidst gik drømmen i opfyldelse og jeg fik den fulde version .Det var sku tider, men nok nostalgi, det er på tide at i blive introduceret for dette vidunder til PC. Spillet er:Spillet går ud på

Spillet går ud på at man vælger en af 4 flyselskaber. Og så skal man lede et af dem, det at blive det bedste sjov nok! Spillet var desuden fremført i en cartoon agtig fremstilling, det var dog en del realistisk. Men flyselskaberne som man kunne få roret for var:

 

Sundshine Airways (Blå)

Falcon Lines (Grøn)

Phoenix Travel (Rød)

Hooney Airline (Gul)

 

 

Herefter startede man en flyflåde på 2 fly, og 2 charter rejser, og så var det ellers om at begynde at spille. Og man skulle være hurtig med at flå flere charter rejser os passegere. For dine konkurrenter var gode. Man kunne også vælge at flyve med fragt (cargo), eller router. Router var dog svære at få i gang, da man skulle betale et hvis beløb pr. måned, så det var vigtig at man fik kunder med ombord på flyet. Og det kunne være svært hvis et konkurrene selskab sad på magten, og kunne flyve til billige penge, plus de havde et godt image.

 

Der var også mulighed for at style din fly indvendig, der dog ikke så meget costum over det, man kunne vælge om fks. Sædder skulle være 1-2-3 stjernede sæder, og det samme med mad, underholdning o.s.v. Jo bedre flyene var jo mere kunne man sætte priserne op på billetter. Og jo gladere blev folk for at flyve med dit selskab.

 

Der var også mulighed for at købe brugte fly, og sætte dem i stand. Hvis man ikke havde lyst til det, så kunne de også købes fra ny. Ellers havde man også rig mulighed for at gå rundt i lufthavnen og undersøge den selv, snakke med de forskellig der havde til ”huse” i lufthavnen, gå banken, hvilket kunne være i forbindelse med lån, aktier m.m. Og hvis man var på udkig efter charter rejser til ets flyselskab, så skulle man ned til charterrejsen billetskranke, her kunne man så klikke på det og komme ind slags menu. Se billedet nedenfor. 

Det er skranken nede i hjørnet, man skulle klikke på 


Så kom man inde i denne slags menu, hvor det blot var at trykke på den rejse man ønskede. Der var mulighed for at ansætte agenter som kunne fortælle dig om det var en god rejse eller hvad den var.

 

Efter man havde valgt den, så skulle man smutte op på sit kontor, og booke den på et fly.Sådan så ud med nogle booket charterrejser.

 

Udover dette skulle man også bruge tid på forbedre flyselskabets image, udover tilfredse kunder var det også vigtig med et godt personale, og masser af reklamer. Og så stille og rolig blev image bedre, og bedre. Image blev målt i en skala fra 0-100%.

 

Spillet bød på så meget mere, og i stedet for at fortælle at dette, så anbefaler jeg selv at man for det anskaffet og for det prøvet. For det er mega sjovt. Jeg river det stadig frem, tit og ofte og spiller det. Og jeg synes du skal gøre det samme, for det en rigtig tidsrøver, og jeg kunne godt tænke mig at cover sådan ud på et tidspunkt. For jeg tror sagtens det kunne lade sig gøre, for det passer lige til arcaden. 

Spellbound som står bag spillet har annonceret en 2’er. De kan dog ikke finde nogle som vil udgive det, spillet er ellers færdig. Så det er temmelig surt for en stor fan som mig, kunne så godt tænke mig det kom.

 

Til sidst skal i have lidt billede og film.

  

 

 

 

 

 


05-08-2009 - 19:01

Så hives et nyt spil frem fra arkivet

Så hives næste spil frem fra arkivet, det er et spil som elsker at spille. Det er genialt, og så gerne at Ubisoft laver en 2'er. Spillet er
Jeg må indrømme, jeg har aldrig set et spil gå genialt, så underholdene, og så fedt.

Spillet går ud på at man er to hold, med enten 4 eller 5 spillere på hvert hold (kan ikke helt huske hvor mange det var, men mener det var 4 eller 5.)  Man løber så rundt på en sportsbane, i en fremtidsarena, herefter handler det om at kaste disken som man kan se manden på covert holder igennem i cirkel som hænger op i luften. Herved scorer man så point. Efter 3 perioder på 7min afgøres vinderen, det er selvfølgelig den med flest point, men det et lille mænd.

Man kan løbe rundt og gennembanke modstanderen synder og sammen. Hvor hvert hold har deres måde at slås på.  Og efter hvor god man er, har man liv. Hvor jeg mener det laveste var 3 liv, og hvis man så var banket i gulvet efter de 3 liv, så var man K.O. Og kom først med i næste periode, dog med kun et liv. Skulle de ske at hele holdet var banket K.O så blev kampen stoppet, og dem med flest point vandt.

Spillet havde ikke nogle storyline, man kunne bare styre det hold man ville, igennem en masse challenges, og derved til sidst vinde mesterskabet. Det var dog ikke lige nået man gjorder på et par timer, det kunne tage lang tid.
Undervejs var der selvfølgelig mulighed for at opgradere spillernes færdigheder, og købe nye o.s.v

Hvert hold var uniq, de var alle sammen inspireret af ting og sager. Der var politihold, der var hold med mænd fra baggården, rockere o.s.v

Spillet havde også den smarte funktion at man kunne importere den musik man havde på sin xbox, og derved hører den mens man spillede.

Grafikken var rigtig god, og helt livagtig  som man kunne forvente på den tid.

Jeg savner spillet, det gav mange sjove timer foran skærmen, og er på udkig efter det så skriv enlig hvis du har det, og er intra i at sælge. Men back til topic, spillet fortjener helt sikker en plads som en af verdens bedste spil, det var så nytænkende, og godt gennemført. Og det tilbød en masse underholdning, og hvis du ikke har prøvet det anbefaler jeg at man gør det.

Men til sidst er der som sædvanlig lidt film, billedere må i undvære.
05-08-2009 - 15:28

Avatar Marketplace , "hvad helvede gik der galt"

Jeg er så en af de personer som har fået fat i den nye beta af dashboardet, og efter at have bladret rundt i den så er jeg rimelig tilfreds. Den er stadig langsom på nogle punkter, men fks. sådan nogle steder som loade musik fra en usb nøgler er blevet langt hurtigere.

Der dog et punkt i updaten jeg ikke kan døje, avatar marketplace! Altså hvad helvede går der lige galt, HALLO! Skal man nu til at klatte sine penge væk til at give en lille skide virtuel figur noget tøj, derefter kan man viser den frem til venner og familie, hvor største delen er ligeglade.

Jeg kan da godt se det er smarte i at man kan geile sin avatar med udstyr o,s,v fra spil, men ligefrem skal betale for det, der går grænsen fandme. Meget muligt at det ikke er gratis at have de servere hvor alt det avatar fis ligger på, men til gengæld så det der er nu( og nok det senere) ikke anden en gang reklamer. Så helt ærlig hvorfor betale for det, jeg kan ikke se grunden. Om det er mig der blevet for gammeldags eller hvad, ved jeg ikke. Men jeg vil sku aldrig bruge penge på det fis.

Over and out.
03-08-2009 - 01:41
01-08-2009 - 19:33

En engel har banket på min dør

Dem som kender mig personlig, ved jeg har den mening at gud gav os to vigtig ting i livet. Cola, og Citronmåne!

Og da jeg sad og spille Cod 4 med Ronni P (min bedste ven) sagde det kunne være nice med en citronmåne hvis han alligvel skulle til købmanden (vi snakkede over  party) Det var dog ment i sjov.

15 min efter han var gået var jeg nød til at bede de andre i party om forladelse, da jeg lige gik et øjeblik. Der var åbenbart nogle der var ved at sparke min dør op. "Gad vide hvem fanden det kan være" Så vise det sig sørme at være Ronni, og hvad har han med. Rigtig gættet !


CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTRRRRRRRRRROOOOOOOOOONNNNNNNNMMMMMMMMÅÅÅÅÅÅÅNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEe

Nu er mig meget glad.

Siger tusind tak Ronni :DMen beklager for dårlig gramatik o.s.v i denne blog, men døjer med en ordenlig gang sygdom.

Men synes lige jeg ville fortælle om den engel der bankede på min dør :P