C.C's blog
16-08-2009 - 17:03

Så hives et nyt spil frem fra arkivet

Så er det tid til endnu en titel fra ”arkivet”. Denne titel var nok skyld at jeg begyndte at bruge mange timer foran pc-skærmen. Jeg tror jeg var seks- otte år da jeg blev introduceret for spillet. Mener det var i 1997, fra en komputer for alle cd. Dengang havde jeg ingen penge, og måtte nøjes med demoen. Men bevares den blev jeg da underholdt med, og når den var spillet for meget. Så legede jeg bare at mit værelse var spillet. Kommer sku til at smile når jeg tænker tilbage på det =D. Men til sidst gik drømmen i opfyldelse og jeg fik den fulde version .Det var sku tider, men nok nostalgi, det er på tide at i blive introduceret for dette vidunder til PC. Spillet er:Spillet går ud på

Spillet går ud på at man vælger en af 4 flyselskaber. Og så skal man lede et af dem, det at blive det bedste sjov nok! Spillet var desuden fremført i en cartoon agtig fremstilling, det var dog en del realistisk. Men flyselskaberne som man kunne få roret for var:

 

Sundshine Airways (Blå)

Falcon Lines (Grøn)

Phoenix Travel (Rød)

Hooney Airline (Gul)

 

 

Herefter startede man en flyflåde på 2 fly, og 2 charter rejser, og så var det ellers om at begynde at spille. Og man skulle være hurtig med at flå flere charter rejser os passegere. For dine konkurrenter var gode. Man kunne også vælge at flyve med fragt (cargo), eller router. Router var dog svære at få i gang, da man skulle betale et hvis beløb pr. måned, så det var vigtig at man fik kunder med ombord på flyet. Og det kunne være svært hvis et konkurrene selskab sad på magten, og kunne flyve til billige penge, plus de havde et godt image.

 

Der var også mulighed for at style din fly indvendig, der dog ikke så meget costum over det, man kunne vælge om fks. Sædder skulle være 1-2-3 stjernede sæder, og det samme med mad, underholdning o.s.v. Jo bedre flyene var jo mere kunne man sætte priserne op på billetter. Og jo gladere blev folk for at flyve med dit selskab.

 

Der var også mulighed for at købe brugte fly, og sætte dem i stand. Hvis man ikke havde lyst til det, så kunne de også købes fra ny. Ellers havde man også rig mulighed for at gå rundt i lufthavnen og undersøge den selv, snakke med de forskellig der havde til ”huse” i lufthavnen, gå banken, hvilket kunne være i forbindelse med lån, aktier m.m. Og hvis man var på udkig efter charter rejser til ets flyselskab, så skulle man ned til charterrejsen billetskranke, her kunne man så klikke på det og komme ind slags menu. Se billedet nedenfor. 

Det er skranken nede i hjørnet, man skulle klikke på 


Så kom man inde i denne slags menu, hvor det blot var at trykke på den rejse man ønskede. Der var mulighed for at ansætte agenter som kunne fortælle dig om det var en god rejse eller hvad den var.

 

Efter man havde valgt den, så skulle man smutte op på sit kontor, og booke den på et fly.Sådan så ud med nogle booket charterrejser.

 

Udover dette skulle man også bruge tid på forbedre flyselskabets image, udover tilfredse kunder var det også vigtig med et godt personale, og masser af reklamer. Og så stille og rolig blev image bedre, og bedre. Image blev målt i en skala fra 0-100%.

 

Spillet bød på så meget mere, og i stedet for at fortælle at dette, så anbefaler jeg selv at man for det anskaffet og for det prøvet. For det er mega sjovt. Jeg river det stadig frem, tit og ofte og spiller det. Og jeg synes du skal gøre det samme, for det en rigtig tidsrøver, og jeg kunne godt tænke mig at cover sådan ud på et tidspunkt. For jeg tror sagtens det kunne lade sig gøre, for det passer lige til arcaden. 

Spellbound som står bag spillet har annonceret en 2’er. De kan dog ikke finde nogle som vil udgive det, spillet er ellers færdig. Så det er temmelig surt for en stor fan som mig, kunne så godt tænke mig det kom.

 

Til sidst skal i have lidt billede og film.

  

 

 

 

 

 


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.