C.C's blog
20-01-2009 - 20:21

Endnu et blog indlæg

Beklager overskriften til denne blog, kan bare ikke finde på nogen.

Ja så indtræft dagen endlig, Barack Hussein Obama flytter nu ind i det hvide hus. Her hjemme hvor jeg bor, er jeg den eneste der fuldte med, idet er at jeg nok eneste der er politisk interesseret.
I skolen blev også fejret, ihvert fald i 9.X hvor jeg går.
Her fik vi flødeboller som skal symbolisere Obama, det symbolisere dog kun gratis mad for undertegnets vedkommne.
Jeg ser frem til at Obama skal være præsident, han har evnen til forbedre USA's tilstande. Men dog skal man huske på at han stadig skal lytte til kongressen, så han er altså ikke nogen Messias. Men jeg ser aligevel frem til ham som præsident.
Men jeg må også indrømme at jeg grøn af misundelse over ikk være i Washington D.C og være med til gallafest, det hænger nok sammen med at jeg vil være hvor det hele sker. Men sådan er livet. Dog håber jeg mest på at Obama får USA med på en klima aftale i København. Og han i det hele taget for USA med på at være mere miljøvenlig. Men så heller ikke mere om Obama i denne blog. Han får rigelig opmærksomhed i medierne.

Ugen begyngte godt med midderligtidelig fritidsjob i Skousen, så nu kan der enlig komme lidt penge på kontoen. Fredag var også en dag med tommel op, et par gode timer i samfundsfag, et 12 tal i termins læseprøven, pizza til aftensmad og jeg var sammen med min bedste ven. Og da jeg aligevel var ved min mor(mine forældre er skilt) kunne jeg ligeså godt tage med min xbox 360 med. Så kunne jeg komme på xboxlive og game. HVilket jeg også gjorder da jeg kom hjem fra min ven kl 4. Den blev 7 om morgen inden jeg gik iseng, godt det ikke blev opdaget. Min mor har normalt ikke noget imod jeg er længe oppe, men tror nok 7 havde været i overkanten.

Vågne næsten morgen kl 11,30  jeg kigger lidt rundt på mit værelse som er helt rent, modsatte kan man sige om mit værelse hos min far. Jeg mærkelig tydelig jeg er ør i hovdet, hvilket nok højst sandsynlig skyldes mangel søvn. Men jeg gider ikke at ligge mere så op med mig.
Jeg kommer endlig ud i køkknet, hamrende træt. Jeg kigge rundt, der er ikke nogen, hmm det var mærkeligt. Jeg bevæger mig ind i stuen, her er også tomt, og efter en hurtig search af huset viser det sig at der ingen hjemme. Finde et note på køkkenbordet hvor der står at de er kørt til Svenvborg, dejligt.! Jeg får mig lidt sent morgenmad, og begynger at spille lidt Guitar.
Jeg beslutter mig for at tage ind til Odense central bibiolotek, så efter at have sat mig lidt i stand stiger jeg op på hjernhesten og cykler ind mod Odense. Det sædvanlige kedelig syn møder mig da jeg kommer nede fra havnen og op imod Odenses gågader. Lange endeløse bilkøer hvor folk holder i meterlange køer. Jeg bander Odense Kommune langt væk i helvede for at fokusere på ligegyldige projekter som Arena Fyn, og en skide motions legeplads i Odense, og om at rive en skole ned. Men værst af alt, at prøve at gøre Odense til noget det ikk er, en morderne handels og kultur by. Promadebyen i Odense skulle give startskudet til en "nyt" Odense. Men det blev ikke andet til et par kontor bygninger og nogle lejligheder. Hvilket typisk ligner Odense Kommune, de sætter så mange projekter igang uden det bliver til en skid.
De skulle gøre mere for at lette trafikken i Odense så vi kunne spare en masse CO2 på at folk ikke skulle holde i kø. Men det er Odense Kommune vi snakker om, så der sker nok aldrig noget.

Efter at have lånt et par interresante bøger vendte jeg snyden ind mod gågaden. Efter at have været i samtlige butikker hvor der drives spil vendte jeg om igen. For dyre priser som sædvanlig gør at jeg stadig fortrækker nethandel, og en butik som Eb games aka. Gamestop med deres elendige kundeservice gør det hele mere til grin.

Efter et godt aften måltid drog jeg atter over til min bedste ven, vi endte med at blive fire styks, Mig og Ham, hans kæreste og hendes venide. Vi valgte at bruge aften på se filmen Fighter, en udmærket film med god handling o.s.v. Man kan dog tydelig trække spor til engelsk film som jeg ikk lige kan huske hvad hedder. Men det er næsten samme handling, borset fra at i den engelske film er pigen mere til boksning. Men anyway, stadig god film, selvom det var sjovt at se danske skuespiller lave Jackie Chan moves.

Men weekenden betyd også premiere på wrestling i dansk tv, og så som hardcore wrestling fan skulle det bare ses. Det vidste sig at være en skuffelse,  da den var den korte 1 times version, så det var noget sygt gøgl.

Men ellers er der ikke meget at sige.
 
Over and Out

10-01-2009 - 12:47

En uge i Crazymonkeys liv.

Yes! Så blev det endlig weekend, og det har undertegnet fejret med at sove dejlig længe. Hold kæft (for at sige det milt) har den her uge været en nedren uge. Den har været alt for kedelig. Alene det med at skulle begynge i skolen igen, åh nej.

Mandag
Heldig for mig blev mandag faktisk en god dag, selv med udsigt til at skulle have timer til 14:35. For efter 2 timer rolig biologi hvor der mere blev snakket end at lave noget fik vi at vide at dem der havde lyst kunne gå ned i byen i frikvateret og købe Chips og Sodavand da den stod på Flammen og Citronen i de næste timer. YES!! Så efter mig vennere havde været nede i Netto var vi godt udrystet med chips og 8 Liter sodavand til sammen til filmen. Og filmen var på ingen måde en skuffelse, den er helt klart værd at se i mine øjne, og endnu bedre var at de havde problemer med at få skidtet sat til i"skolens biograf" så det lagde tid på i den anden ende. Så efter Filmen var færdig fik vi fri, HALLELUJA!!
Da jeg kom hjem byd den på maks gaming, og guitar med vennerne, så efter mandag så det hele aligevel lyst ud.

Tirsdag
Klokken er 06:30 og min mobil begynger på at spille Recontours, arh shit endnu en ny dag, det hele begynger med at stå op og ud at gå med hunden. Dog ser jeg lidt mere positivt på denne dag, kun timer til 13:05 det skulle vist lige være til at klare. Efter en potion morgenmad og et bad og 5 min på gå ben river jeg skolens hovdedør op. Så er vi her igen, det mest kedelig sted for mig at komme, man burde fandme hænge et skilt over skolen hvor der står. Advarsel område fylt med så forbanede møgunger der råber og skriger og taber deres fucking leverpostejs mad på trappen. Vi gør også opmærksom på at pædagoger ferdes frit i område og alt er på eget ansvar.
Efter idræt smutter mig og min ven op på computeren for at surfer lidt, fordi vores skole stadig ikke har fattet at man som 9 klasses elev ikke synes det er sjovt at hoppe rundt på et fucking legestativ. Her sidder vi og surfer lidt, pludselig kommer nogle 7 klasser farende, der åbenbart har udset os som et mål, de går rundt om os som løver der trænger sig ind på sit bytte. Og så sker det, en 7 klasse som er dum dristig og fare hen og smasker mig en lussing.Alt står stille, imen siger en stemme ind i hovdet på mig" Det gjorder den satans lille uopdragene møgunge ikke, det gjorder han bare ikke." Derefter tar den fornuftige del over mig" Rolig nu Nicolai, nu stikker du bare ungen en advarsel, og slapper helt af"
Det bliver til at jeg stikker ungen en advarsel, herefter prøve de at irritere os, det sker dog forsigtig. Pludselig høre jeg en stemme der siger "Skal vi lige prøve at kigge en computerens log, for i har vist være inde på porno"
ÅH NEJ ÅH NEJ, NEJ NEJ NEJ NEJ, så står skolens mest inkompetente, dummeste, pædagog bag mig. Jeg siger jer, hun fatter altså bare ingenting, de unger fra 7 klasse må nok havde sagt at vi så på det. Vi var dog på youtube.
Efter et frækt svar fra mig som lyder "Kig du bare løs, for dine evne med børn viser bare hvor lidt viden du besider" Hun siger dog ikke noget til det. Derefter bliver de små lorte unger ved at stilles os spørgsmål om dit og dat, alene for at irritere os. Herefter siger  Kirsten (pædagogen som tidliger er omtalt) "De spørg jo ikke fordi at mobbe, de gør jo det fordi det ser op til jer.
"Hold din kæft din ************************************************" (Ville jeg havde sagt" Men inogere hende bare istedet. Efter lidt er hun smuttet.
Så løber den samme unge hen igen og smasker mig en, det var bare dråben. Jeg ryger hurtig op af stolen og får fat i ham, jeg holder ham hårdt i armen. Jeg kan se på ham er begyngt at blive en smule utryg ved det hele, hans venner er løbet en halv meter hen af gangen. Det har slået klik på mig nu, hurtig tager jeg fat i ungens nakkehår og giver en ordenligt ryk. Hold kæft han skreg op, jeg slap ham og lod ham løbe. Misforstå mig n ikke, jeg synes ikke det var smart gjort af mig, men ungen trængte til at blive sat på plads.
En lære kommer 5min efter løbene og mig min ven ryger på kontoret, i 2 minuter for der sluttede frikvateret.
Så blev det tid til engelsk, en fed time sammen med min favorit lærer. Han er hardcore gamer, og virkelig god på en guitar. Vi for en LOVE story for som vi skal skrive, vi har frie tøjler. Jeg aner sku stadig ikke hvad jeg skal skrive, stinker til med kærlighed. Engelsk er efterfuldt at en tysk time og så fri. Resten af dagen går på at game, spille guitar, og forsætte på at bygge vidre på min minirature model af Bismack.

Onsdag:
En okay dag, borset fra vi for en tysk stil for "JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU"

Torsdag:
Samme som onsdag, fik ganske vist lektier for, men ikke noge at brokke sig over. Dog fik vi desværre risengråd til aftensmad, og nogle tænker det smager da fint nok. Ja det gør det, men det er sku ikke aftensmad, og jég vil ikke æde mig mæt i nogen gråd af en art. BASTA!

Fredag:
Også en fin dag, med film i samfundsfag og kage i klassens time, dog en slåskamp som jeg ryger på kontoret for.

¨Så nu er det enlig blevet lørdag, dagen er allerede afsat til dejlig afslapning og gaming. Noget af søndagen skal gå på at forberede mig på terminsprøver.


Så alt i en "okay" uge, den har dog været nedren på mange punkter.


Thats all folks, kommentare (både ris, og ros naturligvis) er altid velkommen.