C.C's blog
20-08-2009 - 22:10

Så kom der atter fart i hverdagen

Så er jeg kommet til min anden uge på HTX, på OTG. Hvilket jeg må sige har været mega fedt. Er havnet i über klasse hvor der dagen efter første dag hvor højt social samvær mellem os. Alle snakke godt med alle, og humøret er højt. Intro turen, (der var unødvendig, for vi var allerede rystet godt sammen) var også mega god.
Tror dog Trucker John (buschafføren som vi døbte) blev træt af høre på at Ørknens Sønner blev skrålet ud i bussen, ligesom Lars Lilleholt, Rammstein, D-A-D, og mange flere blev. Plus dette havde vi over 20kg slik og Cola, så turen til Silkeborg var sku mega god. Plus at vi slog den anden klasse som var med os i alle sportsaktiviteter vi var oppe i på lejerturen. Dog meste jeg mine briller, da de gik i stykker. Pænt surt.

Ellers er jeg kommet igang med fable II, er dog ikke nået ret langt, for tiden har ikke været til det. Har faktisk kun lige overstået delen hvor hovedpersonen var barn. Ellers intet andet, men jeg må sige jer tændt på spillet. Elsker stilen, elsker stemmningen der i byen. Mega fedt.


Men oven på så meget optur, så skal der også komme noget nedtur.

1. Jeg har mistet mine briller, og skal til optikeren imorgen, den eneste tid han kunne give mig i laang tid. Og jeg skal jo bruge briller. Så må glippe fredagsbar :(


2. Min hårtrimmer er kaput, så har stadig ikke fået klippet håret.

3. Jeg har pisset svært ved at komme op om morgen =D

4. Har ikke så meget tid til xboxen pt.


Men ellers ikke så meget, Crazymonkey-dk melder over and out.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.