C.C's blog
10-02-2011 - 23:23

Det der med piger

Her kommer lige en historie fra min overstået studietur, som jeg kom hjem fra i Søndags.

Mig og min venner (7 stks) valgte at gå i byen, for at se om vi kunne finde noget diskotet eller noget i den stil. Det gik sådan nogenlunde, vi endte på en eller anden cooktail bar med en noget flabet bartender, som synes vi skulle betale lidt for mere for drinks, for vi var jeg jo fra Danmark. Når men selve cooktail baren var sådan en slags hæng ud sted, hvor tyskere kom for at hænge ud og få drinks. Selve baren var tip top moderne indrettet. Men vi har siddet der og drikke i et par timer, underteget har ikke fået end 2 drinks og en halv liter weissbier, så jeg er langt fra fuld. Så kommer med forslaget om vi skal finde ud af noget andet, og få gang i noget fest. Det er de med på, når lige da vi skal til at gå ud kommer der 8 piger ind, den ene kigger på mig og min kammi, og udbryder "DENMARK?" Vi svarer "Ja for fanden" Efter en endt jubelscene som vi får trukket al opmærksomhed, sætter pigernes sig ned ved os, og vi drenge bleve eninge om at blive, nu har vi lige fået selskab af nogen dejlige piger fra Danmark, så kunne vi da godt lige blive et par min til :D Når vi sætter os så ned, pigerne i den ene ende af bordet os drenge i den anden ende. Snakken går livligt, og der bliver sunget og drikket. Når men mellem pigerne kigger jeg over på en pige der kigger på mig.


Ej det var nok bare mig, finder et andet sted at kigge hen så det ikke bliver pinligt, men jeg kan nu ikke helt lade vær, så jeg kigger igen. Fanme så, hun kigger på mig, hun er sgu fanme også pæn nu når jeg kigger efter, og hendes øjne fortæller en hel historie, kigger så væk igen. Ej bare et lille kig igen skader ikke. Øjenkontakt igen, shit hvad gør man, det der med at kigge væk igen dur ikke. Når så er der ikke andet for at springe ud i det, smiler til hende. Hun smiler til mig, YES!

Sådan sidder vi bare og kigger på hinanden og smiler til hinanden, og vores øjne udveksler mere end 1000 ord.

Så kan jeg ikke huske hvad der sker, men der sker noget omrokering ved bordet, og hun ender ikke med at have en plads, men der en stol ledig ved siden af mig. Så skal man fanme være en kegle for ikke tage muligheden, så jeg får øjenkontakt med hende, peger hende, og så stolen. Så smiler hun, og kommer ned til mig. SUCCES :D Når vi sidder og snakker, og stille og roligt finder min ene hånd, hendes hånd under bordet og vi ender med at flette finger. På det tidspunkt er tiden blot et synonym for ingenting i min verden, jeg ved ikke om det alkoholen der får mig i den stemning, men på den anden side, hvorfor lade ansvar ødelægget sådan et dejligt tidspunkt? Nej vel, det er der ingen grund til, så jeg lever videre på suset og snakker med hende. Efterhånden som vi får snakket, finder jeg ud hun mere og mere min type.  Det varer dog ikke evigt, for en veninde vil have hende op i baren, og hjælpe hende med at bestille, skuffet går hun med, og skuffet sidder jeg tilbage. Min meget god ven sidder overfor mig, og smiler, og nynner bryllupstoner. Lige pludselig trækker han mig frem, og siger "Der står 2 klamme spejder drenge, oppe i baren, og ligger an på hende. Hun har kigget herned 2 gange, så bare afsted med dig, jeg klapper dig på hånden når det er"

2 sec efter kom klappet og jeg går der op, tager hende i hånden, og hun trykker tydeligvis min hånd tilbage, og de 2 tyske spejderdrenge ser noget sur og skuffet ud over at jeg pissede mit territorium af.

 I Et godt humør, over min sejr, får hun jeg og jeg en drink, naturligvis giver monkeyen alt på menuen ;) Når vi kommer tilbage til bordet og sidder, snakker og hygger os. Men det der monemt der ligger op til "kysset" kommer bare ikke rigtig, hun virker lidt tilbageholdent på det punkt.. Når aften går, stedet lukker, klokken er 4, vi drenge begynder så småt at tænkte over at der er ikke mere end 3 timer til vi skal være oppe igen og på tur :P Vi går så hejmad, og som gentlemen følger vi naturligvis piger hjem til deres hotel :D Når mig og tøsen danner så bagtrup. Pludselig vender hun sig imod og siger, at jeg rigtig sød o.s.v Men hun er ked af at fortælle han hun flirter med en hjemme i Danmark (hun var single) Det var også den eneste grund til at hun ikke havde kysset mig, og evt. var taget hjem med mig.

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvad svarer man lige der. Jeg aner det heller ikke! Når det lykkes så at svare det er helt okay, det skal hun ikke tænke over, og vi havde sgu da et god aften, så jeg brokker mig ikke. Til den tid er vi hjemme ved deres hotel, det bliver dog ikke til andet end et kram, dog spørger jeg om tøsen nummer, og får det.


Efter Berlin

Har prøvet at skrive til hende, desværre uden svar, så den er nok røget. Facebook ansøgningen er heller ikke blevet godkendt, så det skred nok i svinget.
Men hvad fanden, jeg har havde en god aften, og det var godt at se min evne til at scorer piger stadig virker(er ikke gået så super på det seneste ;) ) Men hvad det er det for noget med piger?:P
Men på den anden side, spiller du med, så er det at tabe en del af, det må man leve med. Sådan er livet, dog må jeg indrømme at hende at jeg helst set var blveet til noget mere ;)
Til sidst vil jeg lige slutte af med en sang, som passer lidt til lejligheden :D