C.C's blog
25-06-2011 - 22:43

The man show, og det der med være mand ?

Jeg tror ikke jeg er den eneste, når jeg siger at jeg har oplevet tidspunkter i mit liv, hvor jeg har, skulle leve op til mit køn så at sige. Jeg skulle være manden, men hvilken mand var det lige jeg skulle være? Se det lader vi lige ligge lidt endnu, jeg vil lige starte ud på med noget andet.Herfor leden da jeg kommer træt hjem fra arbejde ved en 24 tiden, og smider mig i sofaen, og vælger at tage en kanal rundfart på tv, støder jeg på en af TV3+ nye programmer. THE MAN SHOW! Aften showet til alle mænd, det har det hele, damer med store kasser, naturligvis letpåklædte, øl, hjemmebar og sjofle vittigheder, og dovenskab i verdensklasse. Intet mangler her, og dog alligevel føler jeg fornærmet. Det er ikke noget jeg normalt plejer at blive at TV, man kan jo bare for fanden bare skifte kanal. Men er det virkelig sådan en mand skal være i dag? doven, komplet liderlig ligeså snart det mindste syn af en let påklædt dame viser sig, og generelt arrogant over for det andet køn? Dette er ikke sådan jeg er blevet opdraget til at være ”The man” gennem min noget konservative opdragelse. Og jeg synes da heller ikke om dette billede af en stereotyp mand.


Misforstå mig nu ikke, jeg kan da naturligvis godt lide damer, øl, store biler osv. Men jeg må dog også indrømme, at hvis en piger f.eks tror at det med at slynge et par gode  kasser (for at sige det milt) op i ansigtet på mig, og så bare forvente at så har hun mig hvor hun vil have mig, så tager hun meget fejl. Hun fornærmer mig nok i stedet.Jeg er sgu lidt ærgerlig over det billede der er ved at blive tegnet af os mænd, enten skal vi være en stereotyp på en Christano Ronaldo type, eller skal vi være den halv fede, luddovne satan. Hvad er der blevet af det gode gamle billede af en den typiske mand, der sidder ved bordenden? Som ved hvad op og ned er på en boremaskine er? Som faktisk er aktiv og ikke sider på sin flade dagen lang? Som kan bruge næven når der er brug for det?

Ikke fordi jeg er 50’er typen med den hjemmegående husmor o.s.v Men alligevel, der er sgu da ikke meget fedt i være en luddoven satan, som ikke kan en skid, eller være en der ikke kan klare sig selv, og bruge hele sin spire på makeup, tøj, og bruncreme?

Er det mig der er for konservativ i betrækket? Og skal vågne op til 2011? Eller har jeg ret ? Eller er der en hel 3 mulighed ?

Over and out.

10-06-2011 - 01:39

Det der med piger (en tur ved frisøren)

Her forleden skulle jeg klippes, simpelthen fordi mit hår efterhånden var blevet så langt, og grimt, at jeg mindene om en blanding mellem nørd med grydehår og en person der lige er vågnede op fra en druktur, og det var vel og mærke efter jeg havde sat det ved voks. Så jeg måtte bide i det sure æble.

Ringer og får bestil en tid ved frisøren, og møder til aftalt tid, og alt går fint, lige endtil jeg finder ud af, at det ikke er min sædvanlige frisør der skal klippe mig, men en anden. Nu skal det lige siges at min frisør er sterotyp med Ole Henriksen/Mandlig frisør, og ja bøsse. Men en skide flink gut, så intet problmer der. Men han kunne desværre ikke.

Når men det er så en af de her frisør tøser der får æren af, at redde mit hår, og nationens øjne. Nu har jeg mest oplevet at når jeg bliver klippet af en kvindelig frisør, så er det gerne en tøs på de omkring 20-30 år, med store kasser som i en fanden, men det er så også det eneste punkt, hvor der er noget der fylder. Hjernen synes ikke være tilstedet, og denne teori forstærkes når vedkomne står og gnasker på sit 7 timer gammelt tyggegummi, på sådan en måde så kan man bare ikke helt kan undgå at høre det, og føler sig provokeret at det. Mens hun udtaler ting som

"Altså Debbie ik? Hun kan jo overhovedet ikke slå mig ligsom, altså jeg har ligsom, 30 venner mere end Debbie, altså, no shit Randi"

Altså spejblank magen til en teenagetøs der har set 10 timers " De unge mødre" eller er med i programmet.

Når men jeg får sat mig i den varme stol, og det er så bare her det hele går galt. Mit nu engang så dejlige dømmende fordomsbillede krakkelere fuldstændig til jorden. Det bliver simpelthen høvlet til jorden af en stiv Grønlænder som ved samme lejlighed, bare  for at tvære mit arrogante fordom ned på niveau med Sidney Lee, vælge at lige tage en svingom og bare råbe HeyMacarena! På min nu engang så dejlige fordom

For ind kommer en sød pige, med den slags rød/orange hårfarve, med en ikke engang lækker, men faktisk smuk figur, kommer over og præsentere sig, og høre hvad der skal laves. Har simpelthen en dejlig og sød stemme, og et ansigt der bare passer til det.

Vi kommer igang med at få redet nationens øjne, og her fortrøster jeg mit hoved med hun nok ikke lige er min type. Men næh nej, min nu engang dejlige fordom skal da ydmyges fuldstændig.
Hun er dygtig, og modsat mange andre af sine kollegaer, milimeter præcis, og fuldstændig "ordnung muss sein" Modsat mange andre af sine kollegaer starter hun ikke samtalen med "nårh hvor gammel er du så" men derimod stille og roligt, og vi ender faktisk med at få snakket en del, om alt muligt. Det viser hun er ganske fornuftig ung pige, og har temmelig meget hjerne. Virkelig en fantatisk pige, men alt har en ende.

Vi kommer op til kassen, og jeg får betalt, dog med en lille stemme hjernen der siger
"Tag dig nu sammen, pust bollerene op, drop dit lorte smaltalk, og få spurgt hende i stedet"

Men sådan bliver det ikke, og da jeg sidder ude i bilen, tænker jeg

>>Skulle jeg ikke havde spurgt, hun var jo faktisk meget sød, har jeg lige dummet mig? Men på den anden side, hvordan skulle sådan en pige gå fri?<<


Men hvad synes i herinde, har jeg dummet mig, eller burde jeg ødelægge mit hår, og få en tid til frisøren hurtigst muligt, og i så fald, hvordan dælen skal man spørge hende ? xD


07-06-2011 - 01:24

Religion, Sund kost og "perfekte mødre" og Racisme

Jeg vil gerne lægge ud med advarer læseren af dette: Dette er et blog indlæg fra mig, om de 3 emner nævnt i overskriftem. Og jeg vil derfor optræde meget subjektivt, og for nogle virke ignorant. Skulle det være tilfældet, så er det bare sådan. Du er dog selvfølgelig velkommen til at komme med input til indlægget, og jeg skal nok forsøge at svare herefter :)

Religion
Her forleden ringer det på min dørklokke, og i nysgerrig for at se hvem den flinke sjæl der har udløst den dejlige klokke melodi af Waterloo begiver jeg mod hoveddøren. Denne dejlige sjæl viser sig at være en flink fyr, dog rimlig tynd, og med tydelig tegn at han ikke har opholdt sig ude i det fantatisk vejr. Men det kommer han nok til, for han har en mission. Han skal sprede budskabet om Jehova, og forkynde mig, og andre småborlige danskere. Han præsentere sig som Thomas, og begynder derefter at ævle løs, om ham gud, og den fantatiske mand Jehova. Til dem som læser nu, så burde have gættet hvem der har banket på min hoveddør, eller skal jeg da lige fortælle dig det. Det er af Jehovas vidner.
Da han endelig stopper med at tale, og lader kroppen puste ud i det varme vejr, kigger jeg lidt på ham, og siger blot
"Beklager jeg ikke interesseret i et abonnement"" Han kigger lidt underligt på mig, og vælger derefter og haste ud af min indkørelse, hvilket er godt for mig.

Men jeg er dog skuffet, hvordan kan det være at man tager noget så helligt som en tro, en religion som betyder så meget for en, og sine levevis, og så bare går ud og pisser på det?
Og det er sgu det man gør, når man går ud og pranger andre mennesker det på, og prøver at få nye medlemmer. Religion er for mig meget personligt, og derfor synes jeg ikke man skal have en omgang med det, som havde det været et produkt, eller et godt tilbud.  Så burde man hvertfald overveje om man blot endnu ikke er en lille sten, i en stor pengemaskine og svindelnummer.  Det er specielt Jehovas vidner som jeg ikke kan lide, de har så travlt med at melde sig ud af samfundet, og fortælle om hvor skrækkeligt det er, alligevel skal de prange deres tro på os, og behandle det som en salgsvarer. Endvider behandler man mennskers frihed som lort, og uden respekt. Jeg beklager, ja, jeg opfatters Jehovas Vidner som en latterlig gren af en sekt, som er fupnummer, og ren idioti. Jeg har ikke noget imod at folk er med i Jehovas Vidner, eller at de praktisere deres tro som de nu vil. Det er helt iorden, men hold jer venligst ,fra os andre. Hvis vi føler at Jehova er den rigtige vej, og Jehova ser os som en forkyndet menneske, mon han så ikke giver os en åbenbaring?
Jeg har intet mod religion, og synes det er fantatisk at folk kan finde indre ro, fred og måske svar på svære spørgsmål. Men hold det til jer selv, for jeres tro er jeres ven, og ledsager i livet, og det vil være respektløs at sælge ud af den :)

Sund kost og "perfekte mødre"

Uh hvor jeg hader alle de der kost fanatikere/perfekte mødre, ikke så meget det at de spiser sundt. Men de skal præidke om hvor perfekte mennesker de er, og hvor dårlige mennesker vi andre er. Jeg kan ærgeligt sige, jeg elsker en stor 1 kilos bøf med hvad der hører til, og når jeg drikker igennem, så ser jeg bunden på en flaske whiskey.
 Jeg kan ikke lide smagen af mange sunde ting, og jeg lever efter at: mad er noget man skal spise konstant, så må det altså også godt være en fornøjelse, specielt fordi man skal spise sig mæt i det. Så hader jeg bare når jeg konstant skal behandles som en "undermenneske." Min mor havde en veninde på besøg her forleden, en af de her rigtige sundheds fanatikere, der kører i Belingo o.s.v. I kender typen... Jeg kommer ud i køkkenet for at tilberede en omlet, og der skal selvfølgelig bacon og skinke til. Der sidder de så, og veninden kigger helt forbavset på min mor, og udbryder
 " må han godt det, bare gå ud i køleskabet og så bare tage hvad han vil have?"
 Jeg vælger derefter at svare "Ja, hvorfor fanden skulle jeg ikke måtte det, jeg er 18 år og frit menneske."
Hvorefter hun svarer "Min Lukas på 18 år opfører sig slet ikke
 sådan, han kan meget bedre lide et godt æble, og så nogle sunde fiber kiks til, og så skylle det ned med vand"  Hvorefter jeg kun svarer "føj for satan+ det kan jeg sgu ikke blive mæt af, plus jeg skal bruge proteinerne, jeg styrketræner"
"Ej det vel ikke rigtigt, det er simpelthen så forfærdelig når i drenge gør det, er du godt klar Nicolai at du er skyld i at der så meget vold i byen, for du er med til gøre det hele værre ved at du træner, du gør dig mere voldelig, det kommer med kestosteron"
"Ahørm Testosteron, og det synes jeg ikke, jeg har ikke været i et decideret slagsmål i byen endnu"

Så kunne man tro at her stoppe diskussionen, men næh nej, hun skal da stadig lige prøve at trække mig ned. Nu er det min fars bil som er offer for hendes dumhed. Det skal lige siges at jeg havde lånt min fars bil, som er en Mercedes E Coupe, med en V6 motor. Altså en bil med ordenlig motor. Men som sagt den havde jeg lånt og kørt ned i til min mor (Godt gættet, mine forældre er skilt)

" Den bil du kom i Nicolai, er den ikke alt for meget for en som dig, plus at du høre så noget nedlagene musik når du kommer kørende "

(Hørte L.O.C med 100, på fulde gardiner, da jeg kom ind i indkørelsen :D)

"Eh, det ved jeg sgu ikke, jeg kan nu godt lide den"

"Ja det er meget muligt, men det er alt for voldsom for dig, du kan ende med at køre en når du køre sådan en bil, det er jo en skrammelkasse, godt at min Lukas ikke skal køre i sådan en"

Og her går grænsen, alle der kender mig ved at Mercedes Benz er mit et & alt, og jeg elsker det bilmærker højere end så meget andet. Så vælger jeg lidt vredt at svare

"Hvis du faktisk vil vide det, så er den bil meget bedre end din Belingo, den har meget bedre benzin forbrug, og alligevel MEGET større og bedre motor, har scoret bedre tal i Euro Ncap test end Belingo, den er bedre bygget, har langt mere livsreddene udstyr, og er generelt bare meget flottere, plus jeg har brug for at køre i en bil som passer til mit ego, og den er ikke for voldsom til mig. Og jeg beklager, men L.O.C er sgu bare gud"

Herefter kigger hun helt måbene på mig, og hun har nok fattet at jeg ikke rigtig gider hende. Herefter slutter vores dikusion. Men det gør mig egentlig vred at man skal prange andre folk sine værdier på, det er helt iorden at hun godt kan lide at spise sundt, og gør meget i beskytte sin søn Lukas. Men hun bliver så bare lige nød til at forstå at jeg ikke er typen der kan lide moder-kærlighed, eller har det specielt godt med omsorg.  Det kan godt værre at jeg overdriver på mange punkter med mad og biler, men jeg er så glad for jeg har mulighed for at spise den mad jeg nyder, og så tager jeg gerne 2 år af mit liv til gengæld. Jeg er endvidere så heldig at kunne køre i en bil, som jeg normalt kun  kan drømme om. Så skal jeg da ikke side om nogle år, og så fortryde at jeg ikke tog chancen, eller havde en mor der havde lidt for travlt med at fortælle hvad jeg skulle, og ikke skulle.

Racisme

Så skal vi til det, nu bringer jeg et af de mest tabu, emne på banen, RACISME

Men jeg vil dog lige ligge ud med at forklarer et par småting, det kan måske virkelig lidt mærkelig men det skal nok give mening, så læs du bare.

Folk der bor på Fyn, og i Nordøst området vil uden tvivl kende Kerteminde for at være en fantatisk sommerby, med fantatisk strand hvor det vrimler med flotte piger, og vi har en rigtig lækker lystbådshavn. Stranden og Lysthådshaven ligger lige ved siden af hinaden, og det området er genrelt rigtig ofte mål for en afslappet dag. Vi har en båd her i famlien, og ligger i Kerteminde, da det er mest praktisk, og jeg kan sgu godt lide det. Udsigten til Kerteminde bugt er fantatisk, ikke langt til stranden. Det bedste er samværet, man ender ofte med at planlægge en grill aften for familien, men ofte ender man med at spise sammen med masser andre mennesker og bare hygge. Men nok om det, det jo racisme jeg skal plapre løs om. Dog lige en sidste ting.
Kerteminde strand er delt i 2, nord og sydstrand, Nordstranden er mest kendte, og på nordstranden er der et lille stykke der er kendt som "Gazastriben" og det er her muslimske familier af en eller anden grund holder til når de er på stranden.

Når men lystbådshavnen ligger ved siden af stranden, er der mange af de her muslimske drenge, drenge med anden etnisk herkomst end dansk, kald det hvad i vil som benytter en af broerne til at klatre ud på stendæninger, og fiske efter vandmænd og alt muligt andet. Hvilket ikke rigtig genere mig, men det der genere mig, er at de opfører sig respektøse, de hælder vand fra vores vandslanger ud i havnen, hvilket koster os en hel del, de smider endvidere vandslangerne ud i havnen, så vi kan bruge time på at rense dem bagefter, de tømmer pulver slukker på broerne, ødelægger hjertestarter, og redningsveste. Når vi så kommer vrede over til dem, og bede dem om at stoppe med det samme, og rode op efter sig. Så kommer deres satans forældre løbenene, og så er der ingen grænser for hvor racistike vi er, og hvor dumme svin vi er.


Men kan de helt ærligt passe, at vi efterhånden lever i et samfund, hvor man ikke må henvende sig en anelse negativt over for mennesker, som er sort i huden uden at blive kald racister? For mig, er det at anklage andre for være racister, på samme længde som at anklage nogle for at være pædofile. Det er en meget alvorlig anklage. Alligevel skal vi dog opleve at ordet racist bliver brugt konstant, også mange tilfælde hvor der ikke er tale om racisme, men hvor man henvender sig negativt over nogles handling. Det er da helt hen i vejret.
 Hvis en med en anden hudfarve end jeg, opfører sig meget dårligt, så skal det kraftdeme være iorden at man så som "hvid" banker i bordet og udtrykker sin negativt uden at blive anklaget for være racist. Dette gæder naturligvis også den anden vej rundt ;) Hvad fanden sker der ?