C.C's blog
30-01-2010 - 22:51

"Uhh det er koldt" min bare røv

Her er lige en opfordring til alle jer der render rundt og piver over de minusgrader vi oplever for tiden. Tag jer sammen, lev op til jeres forfædre(vikinger) og ryst på hovedet over kulden, i stedet for at pive over hvor koldt det er. Det bliver jo forfanden jo ikke varmere fordi i bliver ved. Og lad vær med at tude over at det er glat, tag vinterdæk på, kør noget før og kør langsomt og vær forberedt. Eller gå ind på arbejde, skole eller whatever og jeg skider på om det tager langt tid, så kan i få noget motion. Skal lige sige at jeg går for det meste ca 1 timer og 30 min når jeg skal i skole, fordi bussen ikke kan kører ud hvor jeg bor når det er glat. Intet brok herfra, det er da kun forfriskende og så man samtidig kan få lov at nyde den smukke vinter morgensol stiger op over de hvide marker, mærker den friske luft omringe dit ansigt, nyder den dejlig kølige sne under skoene, og pyt med at jeg skal tidlig op, det er der sku ikke nogen der har taget skade af. Tag evt mp3’en med i lommen og lyt på noget musik. Forfanden der sku andre lande i verden hvor det er dagskost.

Og drop jeres serenader om jeg ønske om global opvarmning, for det vil nok højst sandsynligt fører til en istid.

Synes i stadig ikke det er noget for jer, så tag en slurk af en god gammeldags medicin, that should do it 

Over and out

14-01-2010 - 21:41

Karakter til Modern Warfare 2

Nu har jeg efterhånden fået spillet en del Mordern Warfare 2, og synes derfor jeg er nu  er i stand til at give det en karakter. For nu har jeg så at sige, smagt på maden før jeg sagde jeg ikke kunne lide den. Jeg vurdere det ud fra fra den nye karakterskala fra folkeskolen, 7 trins-skala som den også hedder. Og til de gamle krager så vil jeg lige sætte den op, så i også kan være med.

Karakteren 12(Før karakterene 13 og 11) gives for den fremragende præstation, der demonstrerer udtømmende opfyldelse af fagets mål, med ingen eller få uvæsentlige mangler.

Karakteren 10 (Stadig 10 som vi kender det) gives for den fortrinlige præstation, der demonstrerer omfattende opfyldelse af fagets mål, med nogle mindre væsentlige mangler.

Karakteren 7 (Før karakterene 8 og 9 ) gives for den gode præstation, der demonstrerer opfyldelse af fagets mål, med en del mangler.

Karakteren 4 (Før karakteren 7) gives for den jævne præstation, der demonstrerer en mindre grad af opfyldelse af fagets mål, med adskillige væsentlige mangler.

Karakteren 02 (Før karakteren 6) gives for den tilstrækkelige præstation, der demonstrerer den minimalt acceptable grad af opfyldelse af fagets mål.

Karakteren 00 (Før karakteren 5 og 03) gives for den utilstrækkelige præstation, der ikke demonstrerer en acceptabel grad af opfyldelse af fagets mål.

Karakteren -3 (Før Karakteren 00) gives for den helt uacceptable præstation.


Og jeg må sige jeg er lidt i tvil om hvad den skal have, singleplayer delen var ikke rigtig noget at råbe hurra for, og kunne overhovedet ikke leve op til det gamle, og multiplayerdelen kunne havde været bedre. For den er blevet stoppet til med alt for mange latterlige perks, latterlige geil til sit våben og så er den bare fyldt med for mange fejl, og glitches.

Så i min bog, så bliver det altså ikke til mere end 4 med en lille pil opad, for hvis der nu kunne komme bedre maps, og fejlene kunne blive rettet. Jamen så er sagen jo en anden. Og så kan den komme helt på et 10 tal, men det kræver også der bliver arbejdet grundigt med pacthene. 12 tal for det nok aldrig af mig,det er langt fra godt nok til. For singleplayer delen kan bare ikke levere varen. Det trækker dog op med Spec ops funktionen, det er god ide, og kan klart bruges i fremtiden.


Over and out
07-01-2010 - 22:36

Moderen Warfare 2, KRIG, VÅVEN, DØG og T... Nej vent

Efter at have spillet det nye Moderen Warfare 2 online, så er der virkelig en ting der har pisset mig af. Og det er at den taktiske del af spillet er jo fuldstændig forsvundet. Hvad er nu det for noget? Hvorfor er det man laver et krigsspil, og fuldstændig undlader det taktiske element .
 

For at alt det ekstra hapengut til ets våben+ en masse elendig perks er det jo blevet en leg at eliminere ens modstander. Og det ender sku med at blive kedelig ret hurtig, for det er sku slut med at snige sig rundt og undgå at blive opdaget at modstanderen. For både du og ham, har heartbeat sensor på. Og så ryger det taktiske element da hurtig, og ender med en sprint, derefter et møde med din fjende, og en der står tilbage med et tomt magasin. For derefter at blive fuldstændig massakeret af en helikopter, som kan se alt. Du ender så med at spawne, men når ikke ret langt, før man atter igen er dræbt.

End vidre så er banerne jo det rene paradis for campere, der jo milliarder af spots at gemme sig i, og med hearbeat censor på, så er det jo bare at vente, og BANG! og vente igen og sådan forsætter det bare.

Og det er jeg enlig godt træt af, for det er sku latterlig at en udemærket online del, med mindre fejl som vi så i det første Moderen Warfare, skal blive erstattet med en gang overdrevet gejl som enlig bare ødelægger det hele.

Jeg ved ikke om det bare er mig det er galt med, men jeg må sige at når det bliver for meget med alt overdrevet Hollywood krig online, så fortrænger jeg mig til mit elskede Battlefield 2, og nyder det at man sammen med 4 andre Special Forces sniger fra den ene enden af banen (det skal lige siges at baner i Battlefield 2 er meget store) uden at affyre et eneste skud, selvom vi har fået øjet på fjenden, til den anden ende, hvor fjendens main base ligger. Snige sig ind, placere C4 bomber på deres UAV, Artilleri, o.s.v og derefter give signal til helikopteren på basen om man er klar. Hvor man derefter vente til man høre den i det fjerner, derefter skynder sig at springe det hele i luften, og flygte i helikopteren.

Men nu skal jeg lige pointere at jeg ikke synes at online delen i Moderen Warfare 2 er noget direkte crap, men den er godt nok fyldt med en masse lort der skal gøre det attraktivt for 8 årig børn at spille den. Desværre.

Over and out
04-01-2010 - 00:49

Opskrift på en god eftermiddag

Grunden til dette blog indlæg, var jeg lige vi dele mit bud på en dejlig middag i selskab med sig selv. Da jeg nu selv havde fornøjelsen af sådan en i dag.

 

Ting du skal bruge:

Et dejligt tomt hus uden familiemedlemmer (gerne så de væk hele dagen)

En god opskrift på noget lækker frokost (mit bud kommer senere)

Din favorit drik

Nogle Anders And blade som du ikke har læst ( eller andre blade)

En slukket telefon

En fuldendt huskeliste

Toilet

Noget godt at ligge i

 

Sådan gør du

 

1.       Start med at fuldende din huskeliste

2.       Lav toilet besøg, så du ikke behøver  det senere

3.       Lav noget god mad (opskrift kommer stadig senere)

4.       Sluk din telefon, og sørg fra andre elementer som kan forstyrre er sat ud af spillet

5.       Tag nu din mad, og favorit drik med hen til dit liggested

6.       Læg dig godt til rette

7.       Sørg for din mad ikke er længere væk end du stadig kan ligge ned, og nå den.

8.       Læn dig nu godt tilbage, læs Anders And blade, og nyd din mad.

9.       Efter fuldendt spisning, tag da en morfar.

10.   Velbekomme!

 

Opskrift på frokost


Ting du skal bruge:

Toastbrød

Kylling filet

Løg

Tomater

Hvidløg

Mayonnaise

Karry krydderi

Paprika krydderi


Sådan gør du:

1. Start med at lave din kyllingfilet ( køb evt. noget der er lavet i forvejen)

2. Skær løg, tomater, hvidløg ud

3. Smid hele lortet i en foodprocessor (også mayo og krydderier, og gerne en ordentlig sjat mayo :P)

4.  Giv den en ordentlig omgang i maskinen indtil det er hakket fuldstændig sønder sammen, så det kan smøres på brødet

5. Rist toastbrødene

6. Smør bladningen ud på brødet

7. Velbekomme :D