C.C's blog
27-03-2011 - 00:01

Karriere: Newcastle United

Karriere: Newcastle United
Jeg tænkte at jeg lige vil give et kig indenfor i min karrieredel i Fifa 11. Så læs med hvis du har lyst.


Jeg spiller generelt ikke så meget, så derfor er jeg også kun nået til 3. sæson. Jeg har valgt min hjerteklub Newcastle United. Jeg spiller på professionel, da det er længe siden jeg har spillet Fifa intensivt. (Jeg tror faktisk vi skal helt tilbage til Fifa 07, sidst jeg brugte tid på Fifa, så der en del nyt at vænne sig til) Jeg vil lige hurtig komme ind på den første sæson, og derefter gå lidt mere i detaljerne med 2.- og 3. sæson.

Flere steder i teksten vil en spiller blive nævnt, og efterfølgende i klub i parentes, den klub der bliver nævn i parentesen er den klub hvor den pågældende spiller i virkeligheden pt.

1.       Sæson

I 1. sæson handlede det primært med at få klubben op og kører, og generelt skabe nogle gode resultater. Der skete ikke det helt store inden for transfersdelen, Fabricio Coloccini røg til Fulham, og Shola Ameobi til Leeds United. Nathan Delfouneso (Burnley, på lån fra Aston Villa) var det eneste rigtige køb, mens Foster (Newcastle United) blev hentet tilbage fra sit lån i Celtic. Det var dog ikke nødvendigt da Steven Harper stod hele sæsonen.  Sæsonen blev dog indledt skidt, ingen sejre i den første måned, plus et tidligt exit fra Liga Cuppen mod Ipswich Town.  Dog lykkedes det at rede sæsonen i land, og jeg endte på en 6. plads, plus en F.A Cup finale, som jeg desværre tabte til Chelsea med 2-3.

Peter Løvenkrands blev klub topscorer med 11 mål.2.        SæsonDa jeg med en 6. plads havde kvalificeret mig til Euro League, skulle jeg finde en erstatning for Ben Afra, som det ikke var lykkes at hente til klubben, efter hans låne periode, fra Marsielle. Valget faldt på Miralem Pjanić (Lyon), udover ham blev Romelu Lukaku(Anderlecht), og Phil Jones (Blackburn Rovers), og Kompany (Fri Tranfers) også hentet til klubben. I Januar fik jeg også hentet Aaron Ramsey(Arsenal) til klubben, da Joey Barton blev solgt til AC. Milan. Jeg begik dog den store fejl, at leje flere spillere ud, og det kan just ikke anbefales. Da jeg nåede til december, hvor det engelsk kampprogram bliver intenst, havde jeg store problemer med en træt trup. Jeg havde dog gået videre i gruppespillet i Euro League, og det gav mange kampe oven i hatten. Jeg havde også taget revanche for forrige sæsons fiasko i Liga Cuppen, og var kommet i finalen, hvor Chelsea endnu en gang var modstanderen, det blev dog desværre 3-1 til dem. Jeg lå i det meste af sæsonen og rode rundt på 4-6 pladens. Jeg havde dog spillet færre kampe end de fleste andre hold, og udsigten til CL så god ud, dog fejlede jeg grumt, og tabte mange point i den 2. sidste måned, og lå 3 kamp før slutningen af Premier League på 7. plads, med samme antal kampe som de øvrige. Jeg fik dog en vigtig 2-1 sejr over Everton i den 3. sidste kamp, og skulle bare vinde min næste kamp for at sikre Europæisk fodbold til den næste sæson. Modstanderen hed Stoke, og det gik som det skulle, en 6-1 sejr til mig. Efter denne sejr lå jeg på en 4 plads, og skulle bare vinde over Arsenal for at gå videre til Cl. Det gik dog ikke, og jeg endte med 1-1, lidt heldigt til Arsenal. Derfor endte jeg atter på en 6. plads. Dog vandt jeg Euro League med et træt mandskab. Modstanderen hed Marsielle, og det endte med 2-1 sejr til mig.

Romelu Lukaku blev klubtopscorer med 14. mål

3.       Sæson 


3. Sæson er den jeg er i gang med nu, jeg har lige spillet de første 6 kampe, og end til videre er det da gået meget godt.As Nancy vs. Newcastle 0-3 (Venskabskamp)


Halmstad vs Newcastle 0-2 (Venskabskamp)


Newcastle vs Napoli (2-1) (Venskabskamp)


Newcastle vs Bolton (3-0) (Premier League)


Newcastle vs. Blackburn (1-0) (Premier League)


Real Madrid vs. Newcastle (2-1) (Coppa Europa) Uefa Super Cup I virkeligheden  


Newcastle vs. Burnley (3-1) (Liga Cuppen)

Da mit angreb ikke scorede nok mål i sidste sæson, valgte jeg at satse på at få en dygtig angriber til klubben. For 25,700,000mio pund blev Mario Gomes hentet til klubben, og han gør det ganske fint, han har foreløbig scoret 5 mål, i de 5 kampe han har spillet. Jeg har heller ikke valgt at sælge så mange spillere, eller leje dem ud denne gang. Dog er Jonás Gutiérrez solgt til West Ham United. Grunden til at jeg har solgt ham er for at give plads til yngre spiller på HM (postion).  Endtil videre har Dan Gosling overtaget hans plads, dog supplere Lua Lua også. Jeg håber dog lidt på at kan hente Aaron Lennon fra Tottenham som erstatning. Men det bliver dog nok i det næste Transfers vindue. Jeg håber også på at få hentet Christian Eriksen til klubben, jeg prøvede til at starte med, men Ajax Amsterdam ville ikke sælge ham.


Jeg håber lidt på at kvalificerer mig til CL i denne sæson, og så er minimumskravet en kvartfinale i Euro Leauge.


Foreløbig ser min opstilling sådan ud: 4-3-1-2

---------------------------------------[MM] Foster-----------------------------------------

[VB]José Enrique-------[CB]V. Kompany-------[CB]P.Jones------------[HB]S. Taylor

[VM]M.Pjanić----------------------[CM]A. Ramsey --------------------[HM]D. Gosling

--------------------------------------[COM]K. Nolan---------------------------------------

----------------------------[VA]M.Gomes---------[HA]R. Lukaku------------------------
 

Over and out
15-03-2011 - 22:40

Hvor i verden stammer retten fra?

Undertegnet skulle i dag holde et oplæg om mad i engelsk. Emnet var selvvalgt, og jeg valgte at snakke om mad. Jeg valgte det fordi jeg elsker mad, og elsker at lave den. Problemet med mine klassekammerater, er at de hurtig går "død" når der bliver holdt oplæg. Så jeg valgte at tage udgangspunkt i noget som kan få dem alle op af stolen, og få dem til at give alt hvad de har. Nemlig en Quiz, Quizen var en succes, dog havde de ikke så mange rigtige, og jeg vælger derfor nu at udsætter jer kære menneske på xboxlife for den samme quiz.

Det er simpelt, i skal bare svare på spørgsmålene ;) Svarene kan i læse i bunden. Vi ligger ud med noget som mange godt kan lide


1) Pizza
Pizza er en af de helt store "helte" i det italienske køkken, men stammer retten opringligt fra Italien, og hvis ikke, hvorfra stammer den så fra?


2) Beans and Toast
En ret velkendt ret i England,  men stammer retten opringligt fra England, og hvis ikke, hvorfra stammer den så fra?


3) Haggis
En ret velkendt skokst ret, og undertenget har selv smagt den (ikke nogen fornøjelse), hvor i verden stammer retten fra?


4)Æbletærte/Appel Pie
En meget berømt tærte, hvor i verden stammer den fra?


5) Saurkraut
Er der en ret i verden der kan sætte mere gang i tarmregionerne end denne ? :P Men hvilken land stammer retten fra?

6) Pomfritter
De smager sgu godt, men hvilken land stammer de fra?

7) Hamburger
En meget velkendt fast food ret, men hvilken land stammer retten fraSvar:
1) Pizza er opringligt græsk
2) Beans and toast er oprinligt Fransk
3) England
4) England
5) Italien
6) Belgien ( Nogen vil også sige Tyskland eller Frankrig, men de bedste beviser indikere at retten er fra Belgien)
7) Mange vil mene den er amrikansk, og det er også en smule rigtig, for burgen som vi kender den i dag er amrikansk. Men den rigtige udgave af hamburger kommer faktisk fra Mongoliet


Hvor mange rigtige havde du ? :D
06-03-2011 - 22:19

Pudsige oplevelse på den gyldne måge

Oplevelse 1

Ja og mig og et par kammerater var på Mac D her den anden dag, da vi ikke nåede vores bus hjem efter skoler. Når vi kommer så frem i køen, og når til skal bestille og jeg kigger på den lækre ekspidient, og siger "En Mac dobbelt, og så bare en normal jordbærmilkshake" Hun kigger så på mig og ikke svare, så jeg gentager hvad jeg sagde.
Herefter kigger hun på mig, på den der måde som piger kigger på når man har sagt ondsvagt. Hvorefter hun siger "Er det en Mac dobbelt cheese du snakker om? "

HVAD SKER DER, hvad fanden er forskellen, come da on. Helt ærligt, det er sgu okay hun tager sit job seriøst, faktisk meget dejligt. Men jeg skider på om det hedder en Mac Dobbelt, eller Mac dobbelt cheese. Det er sgu bare en cheeseburger med 2 "bøffer" i. Lad nu vær med at gøre det så besværligt!

Når jeg svarer så bare til hende at det var det jeg mente, så fandme om hun ikke kigger på mig den samme måde igen og siger: "Jamen den har vi ligsom ik!" Der kunne jeg ikke lade vær med at trække på smilebåndet og bare sige "Jamen stik mig en cheeseburger, det mener jeg stadig det hedder? og så bare jordbær milkshaken"

Er jeg den eneste der synes denne oplevelse var lidt pudsig, der er sgu nok en der har haft den røde løber

Oplevelse 2

Her kommer så oplevelse 2, den skete tilbage i feburar da jeg var på Mac D sammen med en kammerat. Vi har så fået ædt vores mad og bestemmer os for at få en lille desert. Vi bliver enige om en is, og jeg trækker nitten og skal så hente. Han vil gerne have sin med Toblerone, så det siger jeg til ekspidienten, han fortæller at det har de ikke, men de har noget der hedder Oreo, på det tidspunkt har jeg ikke hørt så meget om de der skide kiks, og det jeg har hørt, har jeg glemt.
Spørg så ekspidienten om det smager lidt som Toblerone, hvortil han svarer " Eh nej, det er ligesom Oreo"
 kigger lidt på ham og siger så " Jeg beklager men jeg ved sgu ikke hvad Oreo er" hvorefter han bare svarer "VED DU IKKE HVAD OREO ER?," hvorefter han kigger dumt på mig.

Forfanden helt ærligt, det er bare der hvor man har lyst til at svare:
Nej jeg ved ikke hvad fanden Oreo er, jeg har modsat dig, lidt mere indhold i mit liv. Dette består blandt andet en uddannelse som jeg ikke skal ende, som visse andre med at bruge resten af mit liv på at drømme om at nå toppen af rangstigen i en virksomheden jeg er ansat i, og drømme om at blive manager, så jeg kan stå i spidsen af børnefødselsdage, friture gryder og menuskilt på en røv fucking nederen restaurantkæde.

Hmm tror efterhånden at man på Mac D skal skære sin bestilling ud i pap, så de latterlige ekspidienter kan følge med....

Over and out