C.C's blog
05-08-2009 - 19:01

Så hives et nyt spil frem fra arkivet

Så hives næste spil frem fra arkivet, det er et spil som elsker at spille. Det er genialt, og så gerne at Ubisoft laver en 2'er. Spillet er
Jeg må indrømme, jeg har aldrig set et spil gå genialt, så underholdene, og så fedt.

Spillet går ud på at man er to hold, med enten 4 eller 5 spillere på hvert hold (kan ikke helt huske hvor mange det var, men mener det var 4 eller 5.)  Man løber så rundt på en sportsbane, i en fremtidsarena, herefter handler det om at kaste disken som man kan se manden på covert holder igennem i cirkel som hænger op i luften. Herved scorer man så point. Efter 3 perioder på 7min afgøres vinderen, det er selvfølgelig den med flest point, men det et lille mænd.

Man kan løbe rundt og gennembanke modstanderen synder og sammen. Hvor hvert hold har deres måde at slås på.  Og efter hvor god man er, har man liv. Hvor jeg mener det laveste var 3 liv, og hvis man så var banket i gulvet efter de 3 liv, så var man K.O. Og kom først med i næste periode, dog med kun et liv. Skulle de ske at hele holdet var banket K.O så blev kampen stoppet, og dem med flest point vandt.

Spillet havde ikke nogle storyline, man kunne bare styre det hold man ville, igennem en masse challenges, og derved til sidst vinde mesterskabet. Det var dog ikke lige nået man gjorder på et par timer, det kunne tage lang tid.
Undervejs var der selvfølgelig mulighed for at opgradere spillernes færdigheder, og købe nye o.s.v

Hvert hold var uniq, de var alle sammen inspireret af ting og sager. Der var politihold, der var hold med mænd fra baggården, rockere o.s.v

Spillet havde også den smarte funktion at man kunne importere den musik man havde på sin xbox, og derved hører den mens man spillede.

Grafikken var rigtig god, og helt livagtig  som man kunne forvente på den tid.

Jeg savner spillet, det gav mange sjove timer foran skærmen, og er på udkig efter det så skriv enlig hvis du har det, og er intra i at sælge. Men back til topic, spillet fortjener helt sikker en plads som en af verdens bedste spil, det var så nytænkende, og godt gennemført. Og det tilbød en masse underholdning, og hvis du ikke har prøvet det anbefaler jeg at man gør det.

Men til sidst er der som sædvanlig lidt film, billedere må i undvære.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.