C.C's blog
15-02-2009 - 17:55

Xboxlive og pubertets unger.

Lige en kort blog

En brummen går igemmen stuen atter igen, jeg har lige overlevet endnu et airstrike. Jeg løber hurtig ud at min skjul, jeg bliver dog set. Satans, ingen tid til at tænke, for kuglerne flyver tæt om ørene på mig. Jeg finde hurtig min M4 frem, to korte salver og fjenden ligger død i græsset. Problemet var læst, mere bliver det heller ikke til spillet stopper, mit team vandt kampen igen.

Jeg er selvfølgelig igang med Call of Duty 4, det er nok udentvil et af mine yndlingspil til boxen. Men tilbage til spillet.

Vi ender ud i den kedlige grå lobby igen, næste bane er strike. En bruger hopper af og nu kommer på, normalt tænker jeg ikke over dette, men det skulle vise sig senere at det var noget jeg skulle komme til at tænke på.

Banen begynger og jeg for valgt mine våben, og er klar til at lade folk æde min iskolde blykugler. Jeg for skudt en del. Men hel anden ting er at jeg har taget mit headset på, hvilket jeg normalt ikke plejer når jeg spiller online. Jeg gør det kun når jeg spiller online med min bedste ven(Ronni P herinde fra) Men jrg havde det åbenbart på den her omgang.
Pludselig flyver diverese fraser ind over den lille højtale på headsettet, "Dick, cooksucking bitch, fucking cook, horny cook, fucking bicth" Og mange andre fraser kommer ind, en frustreret spiller blive gentagene gange ved med at bede dem om at holde kæft. Hvilket ikke nytter, jeg begynder selv at bede dem om at holde kæft.
Nu skriver jeg dem, og det gør jeg fordi der var nogle stykker mere til der brugte headsettet. Ud fra stemmerne mener jeg de var nogle 12-14 årig sorte drenge, fra USA. Men det er også ligemeget, problemstillingen her er af de var fandens ireterne, de råbte og skreg og ødelagde det meste at spillet.
Normalt plejer jeg at bruge den dejlige funktion mute, og derefter avoid player. Men som min personlighed er kan jeg godt blive agrevsiv, så jeg forsatte med at bede dem om at holde kæft. De ender til sidste med blive kicket, hvilket folk på serveren blev glade for. Og jeg spillede resten af aften.

Da jeg et par timer efter vil at gå til køjs ligger jeg mærke til jeg har fået en bedsked. Jeg kigger hurtig hvem den er fra, det er søreme fra de lorte unger. Brevet siger ganske kort at jeg skal lukke røven, og jeg et pik hovede o.s.v. Jeg bliver hurtig sur, og laver en  filecomplain over dem. (Den kommer sku nok ikke til at gøre noget nytte)

Men hvor det irretere mig grænseløst at onlineplay efterhånden skal ødelægges af alle de små lorte unger. Og det gør det jo ikke meget bedre at Xboxlive nok den liveklient der mest fyldt med det pest problem Og overstående oplevelse er ikke den første jeg har haft af den slags.
Microsoft har jo lavet Avoid player systemet, men der kommer jo hele tiden nye lorte unger, så hvorfor ikke få lavet et filter, så man kan sige at man kun ville spille med spillere som er eks. 15 og op efter?. For jeg synes bare det lidt trist at os som ik gider at bruge vores tid at imponere omverden med at vi kan sige de "frække ord" skal forpestet med Amrikanske pubertsunger og deres lort. Eller hvorfor så bare ikke sige at man ikke kan spille xboxlive vis man ikke er over 15? For jeg giver sku ikke mit suround sounds anlæg for fulde hammer for at høre på de lorte unges stemme gengivet i 7 højtalere, jeg gør det for at få fed en spiloplevelse. Men ligenu må vi bare findes os i at de er der. Men jeg håber inderligt vi kan slippe af med dem

Og God ferie til jer alle.
04-02-2009 - 22:56

Valget, Fremtiden, Penge, Succes, Lykke

Mig øjne kører hen over mit skrivebord som efterhånden snart er væk, dækket i alt mulig lort fra Cola dåser til Anders And blade. Jeg tænker til mig selv, var det ikke snart tide at få orden i det lort.

Dog strejfer mit blik hen til et bestemt punkt, stakken med de designer perfekte folder fra de diverse udannelser. Stakken irretere mig grænseløst, den markere at det er på tide at vælge, og folkeskolen lagger mod enden. Dog er det hele ikke slut, der stadig nogle år til man skal ud på arbejdsmarkedet, så stadig tid til være ung og fri. Men anyway. Det løser ikke problemet, for jeg ved stadig ikke hvad jeg vil når jeg en gang bliver stor.
Drømmejobbet er langt ud fra rækkevide, for en forbandet, pisse, fucking, lorte røvhuls, skod, nedagtig tur, haveslange op i anal skade i øjet gør at jeg ikke har normalt syn. Men andre ord, jeg er endnu en af de danske brilleaber som næsten hver eneste gang de kommer en af døren vælter noget fordi at brillerne er dugget til. Hvilket er pæn nedren. For vis jeg kunne, så havde jeg sku været Pilot og havde nydt udsigten at de pæne stewardesser ombord. Men sådan blev det ikke.

Så nu skal jeg vælge, jeg står ikke på bar bund. Jeg har nogle forslag, men ved ikke hvad jeg skal vælge. Man for tit og ofte at vide "Du skal vælge dit job, fordi det er du vil og lad vær med at vælge for pengenes skyld" Så der skuffer jeg nok nogle, for mit vedkommne er valg af job, er lønnen en meget stor del. Nogen har påpeget at det er fuldstændig forkert af mig, og jeg vil fortryde det, for jeg vil ikke have tid til børn kone og venner.
Men jeg har sku ikke indre drøm at køre i Citroen Belingo med børn på bagsædet og være småborlig. Og ang. venner, der har jeg kun en kommentar, man kan altid finde tid til de venner der betyder noget.

Men er vi ikke alle sammen fristet af Penge og Succes, er vi allle ikke intereseret i at være  no.1. Der selvfølgelig dem som vælger deres job pga. af det er de vil. Hvilket de også skal have respekt, men den som valgte at blive pædagog fks, har de måske ikke vendt sig om og kigge efter den store merzer. Og tænkt, "det kunne være dejligt vis det var mig "Har de ikke være fristet efter at kunne tage den dyre vare ned for hylden istedet for  den lidt mere billige. Har de ikke været fristet efter det dyre jakkesæt eller den dyre Galakjole. Det har alle sammen nok, hvilket er fuldstændig forståligt. Men deres karriere valg har gjordt at de ikke kan, for det rækker penge ikke til, men tilgengæld skal de ikke arbejde 24/7 så de har tid til det de vil, hvilket altid er dejlig.

Derimod plejer folk tit at sige om den der virkelig har mange penge, og måske ikke nogen familie, "Jeg er nu glad for jeg ikke er dem, det er meget muligt de har pengene, men jeg har mine venner og Familie"
Men hvad er lykken? er det en stor kerne familie med parcelhus og flot baghave? Eller er det travle forretningsliv med måske stress. Kan manden eller kvinden i den store dyre Aston Martin uden familie ikke også være lykkelig, kan kerne familien ikke være ulykkelig?
Vi alle ved at livet ikke er som i Toffie reklame, eller kinder maxi for den sags skyld. Vi alle ved at livet byder på op og nedture
Vi alle ved at livet byder på gode og dårlige minder
Vi alle ved at livet byder på Gode tider og dårlige tider.

Sådan har jeg det hvertfald, så derfor går jeg efter jobbet med mest mulig penge, selvfølgeliv skal jeg være kvalificeret, så op i røven med om jeg kan li det. For det giver en vigtig ting, penge!

"Penge er ikke alt"
Det siger et godt gammel ordsprog, men er penge ikke alt? Det er det måske, det er det måske ikke.
Men en ting er sikkert, penge har startet krige, penge har givet frihed og penge har givet mange gode og dårlige ting.
Og jeg har det sådan lidt med penge at de giver frihed, vis jeg har mange penge kan jeg gøre det jeg har lyst, jeg kan tage på ferie i USA vis det er det jeg har løst til, jeg kan også tage på ferie i Skagen. Jeg kan vælge det dyre fladskærm istedet for den lidt billigere, men jeg kan også vælge billige istedet for den dyre. Og sådan kan man blive ved, jeg ved hvertfald at mine penge på mit Visa kort giver frihed, jeg kan altid købe noget på nettet når jeg har løst, jeg skal ikke spørge nogle om lov, jeg skal ikke tænke på det nu var en god ide.
Penge gør at jeg altid kan komme hjem igen, jeg er generalt ikke bange for at tage nogle stop for langt, for jeg kan altid købe en ny billet, eller gå hjem. Ligemeget om det er med tog bus fly eller hvad fanden det nu skulle være.

Der er ikke længe til jeg skal søge ind på vidre gående udannelse, og gyminasiet bliver nok førstevalget, men hvad jeg skal arbejde med ved jeg endnu ikke.Ting som Læge Ingeniør, Selvstændig og lidt andet er faldet ind, men hvad det enlig skal være kan jeg ikke beslutte mig for. For hvad nu hvis jeg tager denne? og hvad hvis nu den? og hvad hvis en helt 3?
Det er et svært valg, og jeg er ikke den eneste der går gemmen ring lige nu.  Men jeg må bare se frem og håber på det bedste.