C.C's blog
23-02-2010 - 19:20

Repaint af controller part 1.

I forbindelse med at jeg skilte min controller ad, besluttede jeg at den skulle have et repaint. Så efter jeg var komme hjem fra Lan party, og havde fået noget søvn gik jeg i gang. Dog ikke med repaint, men med at udtænke ideer til design.

Jeg ved endnu ikke helt hvad det skal være, men foreløbig har jeg tænkt på en abe lavet i clipart, måske noget aller Gorillaz's abe. Baggrunden bliver måske noget grøn camouflage. Eller noget med en meget mørk rød, og sort skrift.

Aben selv bliver nok paintet med gul, eller sort til camouflaget, er dog lidt betænksom med sort, da der allerede er sorte farver i grøn camouflage som bekendt. Den gule har jeg valgt fordi det er i stil med 60's millitær.

Aben bliver helt sikker sort, hvis controller bliver rød.


Der skal selvfølgelig også stå Crazymonkey-dk, jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvor det kan stå, men det bliver nok langs kanten. Jeg er også igang med at bestemme hvilken font det skal blive skrevet med.

Så jeg skal stadig arbejde lidt på design, forslag og input er velkommen.

Over and out....
14-02-2010 - 13:28

Alt for mange spil som ikke rigtig er brugt

Jeg har besluttet mig for at gennemføre min nuværende spil, inden jeg investere i nye spil. For det er sku lidt dum at have spil liggende der ikke rigtig er spillet, og derefter købe nogle nye.

Men foreløbig ser listen sådan ud af mine xbox 360 spil

Call Of duty 4: Modern Warfare
Call of duty: Mordern Warfare 2
Banjo Kazooie Nuts and bolts
Naruto: Rise of a Ninja
2006 Fifa world cup
Gears of war 2
Fable II
Halo ODST
Lord of the rings: Battle for Middle Earth II
Halo 3
Assassins Creed II
Gta IV

Af mine xbox 360 spil har jeg gennemført historien i følegene spil

Call Of duty 4: Modern Warfare
Call of duty: Mordern Warfare 2 (dog på pc)
Halo 3
Assassins Creed II (mangler dog DLC)
Gta IV (Både main, og DLC)


Så håber lidt på jeg kan få gennemført resten, ellers må de sælges. Men nogle der har et forslag til det første spil jeg kan give mig i kast med?


Over and out
10-02-2010 - 13:40

Hyldelst til Eve Online

Jeg har sku prøvet en del MMO efterhånden på Trial. Men det er bare Eve online jeg vender tilbage til. Og grunden er simpel, det er bare det bedste. Jeg startede med at spille det for nogle måneder siden, men lektier hobede sig op, så igennem slutningen af december og januar nåede jeg ikke at spille så meget, så udløb min acount. Og nu er min pc til rep, så for enlig ikke spillet så meget i nu, hvilket er lidt ærgerligt for det er spil er genialt. Jeg havde for noget tid siden svært ved at forstå hvorfor folk betaler for at spille MMO, men efterhånden som jeg spille eve forstår jeg det. Har til lige taget et par ting som jeg synes godt om i eve online. Hvis noget jeg siger skulle være ukorrekt, så bær over med mig da jeg er begyndt at spille. ;)

 

-Alt man kan købe til sit rumskib er fremstillet af andre brugere, dvs. at hvis en del ikke bliver produceret så meget, så stiger prisen. Men den kan også falde hvis den bliver masse produceret.

- Det er meget nemmere at skabe sin egen historie

- Man spiller kun på enkelt server, hvilket betyder omkring 41.000 tusind mennesker online på en server på engang.

- Spillet er kæmpe stort

- Mange ting man kan laveOver and out