C.C's blog
30-08-2009 - 19:38

Hvad gør jeg nu.


 

Bloggen her er består af mine meninger, og derfor subjektiv.

 

Lad mig starte med at ligge ud med at jeg gennem hele min liv (hvor politik vel og mærke har været interesse) har været blå (højre orienteret) i Venstres lejer. Men jeg må dog indrømme at det er jeg ikke længere, flere episoder har gjort at jeg simpelthen ikke længere kan gå ind for hvad Venstre og Konservative har på plakaten. Så jeg ved ikke hvor jeg står partimæssigt. De episoder har jeg skrevet om nedenfor.

 

Tronfølgerloven

Jeg må sige at jeg blev noget chokeret da Anders Fogh begyndte med alt det fis med tronfølgerloven. Endnu værre var at det blev gennemført. Hvis man spørger mig så er det da spild af skattekroner at få sådan noget gennemført. I en tid som denne hvor ting som finanskrise, folkeskoler der mangler penge, ældre mennesker som ikke kan få et bad, eller få ordentlig mad på bordet præger det danske samfund,  Vælger man at smide så mange penge ud på så dumt og latterlig, for at gøre nogen skide franskmænd i EU tilfreds. Det forstår jeg simpelthen ikke. Og desuden hvorfor bryder en gammel tradition. Og det kan sku da være fløjtenderne lige gyldig hvem der skal sidde på tronen. De har kun den funktion at promere Danmark i Asien, og holde taler, og klippe snore over. De har ingen magt politisk. Så hvorfor smider så mange penge, og resurser ud på det. Reklamen i forbindelse med tronfølgerloven var heller ikke meget at prale af, den var alt for politisk, og ikke objektiv.

Hvis jeg havde muligheden for at stemme havde jeg valgte at sætte mit kryds ved nej.

 

 Balladen om kamphunde

Inden jeg går i gang her så vil jeg lige sige at jeg er for et dårlig sug hver eneste gang i maven når jeg høre hvalpe, børn, eller mennesker bliver angrebet at kamphunde.

 

Generelt synes jeg der er blevet taget dårlig hånd om sagen, det hjælper ikke at forbyde kamphunde. Regeringen har slettet ikke fattet problemet. Problemet er ikke hunden, problemet er de mennesker der har dyret. For det er dem der skyld i de problemer. De fatter ikke hvordan en hund skal opdrages, og burde være dem der i regeringens søgelys. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvor de ikke høster noget kritik fra regeringen. Det er da for mig mærkeligt, og man skal huske, hunden er som sin ejer. For allerede i hvalpestadiet ser hunden op til dens ejer ”dens fører af flokken” så det burde være disse mennesker der burde få tæsk, og sættes i tremmer.

Kamphundene er aggressive, det kan vi hurtig blive enig om. Men hvis nogle af alle den kegler, røvhuller svin o.s.v der opdrætter de hunde  vidste noget om hvad de foretager sig så ville dette problem ikke være aktuelt.  For jeg har set levende beviser på at kamphundene nemt kan opdrages til dejlige familiehunde. Så længe den rigtig ejer er til. Så den falder altså tilbage til ejeren. Det gør det heller ikke meget bedre at dansk kennel klub har fået kendskab til at kamphunde blive fyldt med steroider af deres ejer. Og så synes jeg også lige vi burde få med at problemet er faktisk kamphunde importeret  fra østlandene. Og de kan jo kommer ind så længe vores grænser er åbne.
Men i bund og grund burde der være fokuseret på at det kamphundens ejer der er skyld i problemet. Og derfor dem der burde være i regeringens søgelys. Og man burde indføre et straf på omkring 25 års fængsels hvis man bevist har opdrættet sin hund, til være kamphund.

 

Eu

Lad mig sige det sådan, jeg har altid være modstander af Eu. Det er simpelthen en joke uden lige. Det koster så ufattelig mange penge, og det er ikke rigtig noget vi kan bruge. Jeg har valgt nogle ting som gør jeg virkelig er modstander af Eu, og begrundet hvorfor.

 

Åbner grænser:

Før de danske grænser blev åbnet var der ikke problemer med at østeuropæere kom herop og bankede folk og tog deres ting. Eller butikstyverier i så stor en grad. Og jeg kan virkelig ikke forstå hvor de danske samfund skal stå ansvar for sådan en flok lorte mennesker. De har ingen ret til at tage herop og tage med arme og finger. De er fandeme en stor udgift for de danske samfund, og det burde de fandeme ikke være. Det kommer herop takker være åbne grænser i kæmpe varevogn, tager hvad de vil have. Og køre igen, og så ender det med at vi må punge ud til få erstattet hvad de har taget for. Og vi samtidig skal punge ud til Eu som har åbnet vores grænser og er skyld i det kan lade sig gøre. Det er da fandeme så ondsvagt som det overhovedet kan være. Og takket være de åbne grænser er det også blevet nemmere at få kamphunde til landet, som i disse tider virkelig er et problem for Danmark. Så se nu at få lukket den skide grænse.

 

Racet mellem Bruxelles og Strassburg:

Hvad fanden er det for nået, jeg spørger bare. Det da simpelthen så latterligt. Man skifter kontor hver uge, for en masse lastbiler til at køre ting frem og tilbage, udlede en masse Co2, ansætte en masse mennesker til at laste tingene på plads, for hvad? Hoveddelen af ansatte i Eu flytter automatisk med at blive valgt ind i Eu, så hvorfor fanden ikke ligge det et sted, og få folk til at flytte derhen, og så sparer en masse penge.

 

Rejsepenge:

Hvert år for et Eu medlem 50.000kr til at rejse for, størstedelen af dem bliver ikke brugt, og derefter kan Eu politikeren smider pengene i egen lomme. Det er da dybt åndsvagt.

 

Regler, Regler , og atter regler:

Der bruges en helvedes masse penge på at lave regler, love o.s.v. Og når det så kommer til stykket, så afsløres det at reglerne ikke bliver overholdt. Loven med at arbejdstitler ikke måtte være kønsdiskriminerende der var til diskussion var da virkelig latterlig. Man brugte tid og reassurer på diskutere fks. Hvorvidt en pølsemand skulle hedde en pølsesælger, da ordet pølsemand var kønsdiskriminerende. Latterligt!

 

Skyld i Afrikas hungersnød:

Den dag i dag må Afrikas produkter fks. som grøntsager ikke sælges i de danske supermarkeder, og hvorfor? Eu regler. De så dumt, hvordan skal de lande nogensinde komme til at køre hvis vi de ikke for lov at til at sælge hvad de producere, og derved tjene penge.

 

 

Som sagt så er jeg modstander af Eu, af mange grunde, men i bund og grund er det at Eu er kæmpe resursespild, det er spil af penge og arbejde.

 

 

Burka balladen

 

Hvad fanden skulle den til for var Naser Khader? Det er meget muligt du gerne skulle blive set og hørt som politiker. Men at samfundets penge og resurser skal på sådan et latterlig diskussion er da latterligt. Du synes ikke der andre ting vigtigere end burka forbud. Og desuden hvor mange mennesker drejer dette sig om, 1000? Hvor mange drejer dig sig ang. dårlig skoler? Mange, og Danmarks fremtid. Hvorfor ikke bruge noget tid her i stedet. Og desuden Khader, hvis de kvinder gerne vil være vestlige, så må de sku lære rødstrømperne at kende. Og så kan de selv løse problemet.

 

 

Men til sidst må jeg nok indrømme DF vil få min stemme, det sure og dog de ikke kan danne regering. De ville ellers være dejligt. PÅ NOGLE PUNKTER,Eller måske SF.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.