C.C's blog
23-01-2011 - 20:09

Monkey'en laver atter mad, og er heldig ;D

Maden venter vi lige med et øjeblik ;)
 Var så heldig at at jeg fik i super tilbud i fredags. Jeg arbejde i en butik som ligger lige ved siden af Jysk, der havde lige været en kunde og afleveret nogle køkkenstole, fordi han mente de var i stykker. Det er også fair nok, for de var ikke helt som de skulle være. Der var en der sad lidt skævt, det viste sig ikke at være andet end et beslag der skulle være sat anderledes, og da det var gjort var stolen perfekt. Så spørger min kammerat fra butikken om jeg vil have dem, og så siger jeg da ja tak.

Ville da lige vise en af dem :D
O,- kroner for sådan 4 styks er sgu ikke galt ;P Så har jeg jo til jeg engang skal finde mit eget :D


Så til maden

I forbindelse med at vi var ude og hente stolerne, tog mig og min mor ud og handlede ind til aftensmad, her blev vi enige om at jeg skulle stå på for maden. ;D

Det blev til:


Det er en gang kalvefilet rullet om en gang frisk basilikum, soltørrede tomater, og moterella ost. Stegt i smør ;) Bagekartoffel og en god salat, med hjemmelavet dressing ;)

Over and out


12-01-2011 - 22:22

xboxlife.dk lidt en familie... Monkey'en reflektere

Først vil jeg lige sige tak til Competa som er inspirationen bag dette blog indlæg. Det er han netop med en kommentar som han postede til blog indlæg fra hyggen. Competa skrev således:
Jeg foretrækker faktisk at blogge herinde i steden for et større site, som er mere egned til det. Hvorfor? Det er vel man på en måde ''kender'' folket herinde, og deres væremåde og holdninger.

Der slog mig egentlig, at Competa havde ret, og når jeg tænker over så vælger jeg også at blogge her på xbl af den grund.

Vi er sgu lidt aller en familie, eller det er måske et stort ord at bruge. Men alligvel, vi kender jo lidt hinanden. Jeg synes hvertfald personligt at mange herinde fortæller en smule åbent om deres liv, nogle mere end andre. Altså vi har en som Hyggen som gør meget ud af det, og så har vi nogle som er mere moderate. Men på en måde så er det egentlig meget fedt, jeg oplever at jeg på en eller anden måde for mere forståelse samt repsket for brugeren bag profilen. Jeg kan da også ærlig indrømme at skulle jeg møde en bruger herinde fra, så var der nok nogle jeg kunne give hånden, og sige at dem har jeg respekt for, mens andre ikke vil trække min store opmærksomhed.

Men hvorfor er det egentlig at mange er mere åbne på nettet, som for eksempel på forum som xbl? Jeg tror det ligger til grunde i at det er bare nemmere, at læsse sit positive, og negative dele af her på sitet. Altså man skal ikke stå til ansigt til ansigt over for en masse mennesker, og folk herinde tager for det meste tingene meget pænt. Har for eksempel ind i mellem benyttet mig af "Jeg har haft en dårlig dag tråden", og det er jo faktisk ikke fordi det er så tosset.
Hvad tror du ?


Men anyways, jeg synes xbl og brugerne skal forsætte deres nuværende stil. For xbl er et meget godt forum, og jeg synes det er et herligt sted. Ind i mellem har vi nogle negative opstød, men pyt med det. For med glæde kommer sorger. Men herinde er det, for det meste positive ting ;)

Over and out.
04-01-2011 - 22:26

Jeg fik lyst til at gøre det, præcis som kvinder.

Er det ikke mærkeligt? Hvordan man nogen gange bare kan blive ramt af en ånd som kaster en, et kvindes sind over dig. Kender i det? Eller det kun mig?
Simpelthen bare oplevelsen af man bliver kvinde inden i, man tænker pludselig som dem. Det er lige sket for mig her til aften, jeg kunne pludselig ikke kontrollere mig selv, min krop var en anden. Pludselig fik jeg bare lyst til at gøre det, gør en ende på det jeg havde staret. Samtidig med det skulle se godt ud. Nu havde jeg alligvel lige sorteret mine xbox spil, hvor så bare ikke rytte hele værelse og få smidt en masse lort ud, og få rykket lidt om? Tja jeg kunne ikke se nogen grund hvorfor, og nu er jeg(hvis jeg nu var kvinde, så havde jeg betydet at jeg havde fået min kærste eller mand til det) så i gang med at få ændret lidt(meget) på værelset, og få ændret lidt(meget) i stilen.

Meget mærkeligt :P

Over and out ;)