C.C's blog
05-08-2009 - 15:28

Avatar Marketplace , "hvad helvede gik der galt"

Jeg er så en af de personer som har fået fat i den nye beta af dashboardet, og efter at have bladret rundt i den så er jeg rimelig tilfreds. Den er stadig langsom på nogle punkter, men fks. sådan nogle steder som loade musik fra en usb nøgler er blevet langt hurtigere.

Der dog et punkt i updaten jeg ikke kan døje, avatar marketplace! Altså hvad helvede går der lige galt, HALLO! Skal man nu til at klatte sine penge væk til at give en lille skide virtuel figur noget tøj, derefter kan man viser den frem til venner og familie, hvor største delen er ligeglade.

Jeg kan da godt se det er smarte i at man kan geile sin avatar med udstyr o,s,v fra spil, men ligefrem skal betale for det, der går grænsen fandme. Meget muligt at det ikke er gratis at have de servere hvor alt det avatar fis ligger på, men til gengæld så det der er nu( og nok det senere) ikke anden en gang reklamer. Så helt ærlig hvorfor betale for det, jeg kan ikke se grunden. Om det er mig der blevet for gammeldags eller hvad, ved jeg ikke. Men jeg vil sku aldrig bruge penge på det fis.

Over and out.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.