C.C's blog
25-08-2009 - 22:32

Jeg elsker vores Cola automat

"Og jeg som nævnte tidligere, vil vi derfor kunne betegne den normale............." Klokken siger 14.36 på mit ur, min lærers stemme forsvinder et stykke ud i bagrunden. Jeg mærker stille og rolig hvordan trætheden trækker mig ned i dybt sort hul, jeg slapper af og nyder turen. For jeg er fuldstændig gennembanket træt, og 2 timer teori gør det ikke  meget bedre.
Jeg ved ikke hvor lang tid der er gået, 2min, 10 min, jeg skal ikke kunne sige det. Men jeg mærker en albue på skuldren, hurtig men diskret kommer jeg atter til bedvisthed. Jeg håber ikke jeg er den uheldige der er blevet taget for at nappe en morfar i timen. Det er dog heldigvis pause, og med en ny energi , som pumper igennem mig adrelin mærker jeg er jeg er klar. Klar til at løbe mod Cola automaten, min hjerne har kun denne i tanken, og jeg er hurtig ude af døren, og ude på gangen. Underligt nok er der tomt, inden kø ved automaten. Lækkert.

Klonk, mit tyver giver den sædvanlige lyd fra sig da den lander i automaten, "hmm hvad skal jeg vælge" Jeg tænker godt over det, men ender med den gode gamle Coca cola. Giver knappen i tryk, og venter. Men der kommer ikke en tromlen inde fra automaten, lugen for neden åbner sig heller ikke. "Fuck man, ingen cola=big time problom" Jeg trykker lidt vredt på mønt retur knappen. Men der sker ikke noget, "Nej det kan fandme ikke passe, der røg den tyver", mere vred giver jeg den nogle tryk, men intet sker. Jeg bliver så sur og trykker på knappen, hvor jeg vælger hvad jeg vil have. I håb der blive spyttet en cola ud til mig. Men nej, jeg bliver sur og slår en sidste gang på "mønt retur knappen. " En tromlen lyder inden for maskinen, og lugen åbner sig. Og spyttet ud bliver en Coca cola, da jeg bukker mig ned efter den kan jeg høre en raslen. Jeg kigger på bakken med retur mønter og kan ikke tror hvad jeg ser, den ene tyver efter den anden bliver spyttet ud, 160kr bliver det til. "Damn" tænker jeg jeg giver knappen med mønt retur tryk til, og udligere 45 kroner baner deres vej ned gemmen automaten. Dog render heldet så også, trods 20 tryk kom der ikke flere mønter ud.

Men 205kr for at drikke en Coca Cola er da ikke helt dårligt =D


Over and out!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.