C.C's blog
12-04-2010 - 23:13

Giver lige et par achievements til mig selv

Skulle have kage med i skole, og men forældrene havde ikke tid til at lave en. Det går heller ikke rigtig at komme med købe kage, så der var ikke andet for at undertegnet selv må gribe kagerollen (selvom den var faktisk blev brugt ;D) og bikse noget sammen. Det skal nok lige siges at jeg ikke er uvant i køkken, og elsker at lave god mad. Jeg har dog aldrig bagt noget, så det skulle nok blive sjovt ;D

Valget endte med Citronmåne :D Monkeyens favorit kage :D Og efter en time i køkkenet unlockede jeg følgende achievements:

-Lav en kage fra bunden 10G
-Lav en kage og stadig have køkkenet intakt bagefter 20G
-Bag den perfekt i første forsøg 10G

Alt bageværket foregik i søndags før jeg smuttede ud på Fiona Park for at heppe på de blå gule.

Så i dag skulle kagen bestå sin prøve, og det gik således:

-Tag røven på hele klassen, og lav en kage som alle er vilde med 30G
-Lag en så en god kage, at pigerne spørger efter mere 100G
-Lag en så en god kage, at din samfundsfagslærer kysser dine føder 50G


Så det var sgu ikke helt dårligt, og jeg beklager Ronni (Ronni P) du får noget næste gang :D

Over and out
04-04-2010 - 18:10

Modern warfare 1 i stedet for Modern warfare 2 ?

Et skud sidder velplaceret i knolden på mig, og jeg er færdig. Men dog ikke ret længe, for som altid spawner jeg igen og atter klar til at kæmpe mig igennem Westland. Eller det tror jeg, for i lige det jeg er spawnet bliver min ellers så kampklædte soldat skudt til hvad der minder om 500 gram oksekød, velsmurt med et lag marinade af en AC130 som kredser rundt.

Jeg når enlig ikke rigtig af opleve mere i westland efter det kill, for hver eneste gang jeg spawner så det enten i pawelow eller AC130 som skyder mig ned. Så bliver det ved, indtil hele spillet afbrydes af den så folkekærlige tactical nuke.

Tilbage sider jeg med en eller anden form for en følelse af vrede, vreden over at man ikke når at spille ret meget før man ender med at dø, og man bliver ved. Man har ikke chance overhovedet for at gøre noget ved alle de overpowerede ting i MW 2, så lettere vred smider jeg spillet på hylden.

Bliver så her til formiddag enig med en buddy om noget private Modern Warfare 2, men vi vælger dog det gamle, så vi kan få ekstra med som ikke har det nye.

Min vreder forsvinder enlig hurtig, og vi ender hurtig med at gå online. Og det er her det enlig slår mig, det gamle Mordern Warfare er efter min mening nåede bedre end det nye. Det er så langt mere simpelt, der er ikke hav af overpowerede ting og hjælpe midler.

Det hele virker bare så meget bedre, og mere underholdene. (Ikke det at MW 2 ikke er underholdene) men det kommer bare ikke i nærheden af sin storebror. Banerne er altså også IMO bare lige 110% bedre end dem i MW 2. Synes dem i MW2 bare ikke passer til det action krigsspsil som Modern Warfare 2 er.
Der er simpelthen alt for mange steder man kan campe, og enlig bare sidde og vente på modstanderen, som man enlig aldrig kan vide om er bag en, fordi at spawnsystemet i MW 2 virker af lort til IMO.

Jeg siger ikke det nye Mordern Warfare er et mega dårligt spil, men det har bare så mange nitter som enlig ikke burde være der. Men anyway, jeg spurgte mig selv om enlig ikke at det gamle Mordern Warfare var noget bedre end det nye, og det måtte jeg sige ja til. Så i stedet for at spille det nye, sider jeg og hygger mig i det gamle.

Over and out