Butcher's blog
31-05-2010 - 21:31

Snart halvvejs

Ja nu er jeg jo snart halvvejs i mit lille væddemål, som går ud på, at jeg skal tabe mig små 15 kg. i løbet af 2010 og nå ned på 80 kg. Min "modstander" skal tabe sig ca. 13 kg. og skal nå ned på 60 kg.

Jeg er jo så (som den flittige læser nok har bemærket) begyndt at løbe, og har også lagt kosten om.

Løbeturene har svinget en del, men jeg prøver dog at blive så stabil som muligt. Selvom det er svært, når man jo også skal lave andet end at løbe (passe børn, arbejde, haven, huset, skydning, konen, konens træning på 4 dage/aftener om ugen)

Det lyder meget kliché at sige man ikke har tid, selvom det kun er en 3 kvarters tid hver anden dag, men det kniber sgu alligevel :(

Men tilbage til overskriften, som hentyder på at det snart er vejetid. Og det er godt nok nervepirrende..

Væddemålet kort:

Modstander skal tabe 13kg.
Jeg skal tabe 15 kg.
Den som IKKE når målet, skal betale en middag for 4 på et restaurant, som VINDEREN bestemmer :D

Jeg hoppede op på vægten, ca. ved slutningen af marts, og da vejede jeg 86.5 kg. men der har været lidt meget stress her de sidste mdr. så jeg har i hvert fald ikke tabt mig.ØV!!!!!!!!

I dag tog jeg så 4.3 km. på små 30 min. og det var en dejlig tur. Nu skal jeg så skyde igen i morgen OG på onsdag, men må bide i det sure æble, og tage en tørn på Onsdag alligevel.

Jeg syntes ikke "Dunken" er blevet synderligt meget mindre.. meeeen
Never give up, never surrender :D
28-05-2010 - 22:18

Gay Sheep!!


Ja der behøves vidst ikke ord her">:


                                      
24-05-2010 - 12:28

Nachos med ost.!


Mig og en kollega snakkede over en død ko, om hvad vi spiste, når vi nu skulle hygge lidt med kæresten/familien i weekenderne.
Vi blev hurtigt enige om, at 1 kg. Haribo mix altid faldt i god jord. Eller for lille 50`er bland selv var heller ikke dårligt, eller bare generelt Chokolade!!
Nu sværmer jeg for tiden mest for Marabou chokolade KING SIZE, og nej mindre kan ikke gøre det. :D Og det skal være den uden nødder, smarties eller hvad de nu propper i den. (Grrr)

Men min kollega fortalte så om en tur i biffen, hvor han havde fået serveret Nachos med smeltet ost på.. Jeg kunne ikke tale i næsten et minut bagefter.... Chips, MED SMELTET OST!!! 2 Gudespiser blandet sammen.!!

Never the less så måtte det prøves.

Fra Aldi en pose Nachos (selvfølgelig Cheese Nachos!):Lidt ost fra Aldi. Købte først 2x100g parmasan/pizza ost, men kunne godt se det IKKE ville holde i længden, da osten altid krymper ind til næsten ingenting når det smelter, så købte lige 2x300g ekstra...man ved jo aldrig :D :Så tog jeg et ovnfast fad (og ja det blev sgu lidt for lille..øv) og startede med at lægge et lag Nachos i bunden, så drysse rigeligt ost over, så et lag Nachos, ost .. osv osv..:Når fadet er godt fyldt (og spar IKKE, jeg gentager IKKE på osten) ser det sådant ud:Så smider man den i ovnen, på 200 grader i en IKKE forvamet ovn, da du ellers brænder chipsene helt af.!!! (Jeg brugte varmluft, men ved ik` om det gør en forskel)Efter ca. en 15 minutters tid, tog jeg dem ud, og de så således ud:Og ja, de kan mere eller mindre spises indenfor et minut.... Og igen ja det smager af himmel, med smeltet ost..
Velbekomme!!!!!


23-05-2010 - 20:59

En lille fin detalje.!!


Ja jeg tog lige en lille 4.5 km. og selvfølgelig skulle jeg (ja også derinde *suk*) lige skrive en lille opdatering på Dourun, om min tur. Og så faldt jeg over denne her lille ting.

I kender jo alle, de dersens Emblemer med en mand der spiller Golf, som klister fast omme bag på bilen, som ligesom indikerer at man, ja at man spiller Golf.

Nu spiller jeg jo ikke Golf, men jeg LØBER jo, og så er der sgu alligevel en smart mand derude, som lige har tænkt, at der må gøres noget for os løbere. Og det gjorde han så:Han har fået fremstillet disse fine "Running Man" Emblemer.!
Og så enda til den fine pris af en fattigmands plovmand plus porto som alt i alt svarer til 55,50,-

Det er da et Must Buy!

Så får man tilsendt Emblem i 1.00mm rustfrit stål incl. autotape/emblemtape.!!
21-05-2010 - 20:54

En dejlig tur i varmen.!!Tog i dag en tur på en halv time, og vejret var jo skønt..

Jeg ventede med vilje til klokken var 19:30, så varmen ikke var så ulidelig, ungerne så Disney sjov, og Kranen ville gerne med på sidelinien på cykel. Jeg var sikker på det ville blive en kongetur, da jeg selv syntes motivationen og ikke mindst lysten var i top. Og det var jo dejligt at kranen ville med og underholde lidt..

Det skal så siges at det er min anden tur, med mit nye grej: Nike+Ipod inkl. Sensor.:
Den måler det som er nødvendigt som bla er: distance og hastighed. Desuden lagrer den en del info, som den smider in på Nike+ hjemmeside, så man kan følge sine løbeture og se hvor det bærer hen af.Det er jo kun gadgets og gejl, men det er nu meget sjovt alligevel!!!

Så hvis der er nogen på XBL som OGSÅ er inde på Nike+, kunne vi jo lave en gruppe sammen.

19-05-2010 - 22:26

Desperate housewifes

Ja hvorfor ser nogle mennesker Desperate Housewifes???

I samme ombæring kunne jeg så spørge hvorfor ser nogen 24 Timer? Eller Forbrydelsen? Eller Inspector Morse for den sags skyld????

Har efterhånden mange som kritiserer min hang til at se DH, og helt ærligt, så kan jeg ikke forstå kritikken!! DET ER JO BARE UNDERHOLDNING!
Jeg hverken identificerer mig med nogen af personerne, syntes heller ikke skuespillerne er nogle af de bedste "på markedet", men så igen så er det sgu go` underholdning.

Serien bygger jo over forstads dramaer, som ikke er særlig realistiske, men alligevel så nikker man en lille smule genkendende til NOGLE af deres problemer. og det er nok den lille ting som gør, at i hvert fald JEG og kranen godt kan lide serien.

Det der gør at man så skal se den helst hver eneste gang, er jo det klassiske amerikanske, hvor de altid viser de saftigste udklip fra næste episode, som så gør, at man jo hellere lige må se om det nu er rigtigt at den første gør det, og den anden ser den første gøre det som den tredje ikke må se den fjerde gør, da det jo nok ikke er noget nr. to ser på med milde øjne...If you get the drift :D


Hva` med jer, ser i Desperate Housewifes, eller er Dramady ikke noget i bruger tid på?

Nu kommer der jo også snart Lærkevej på TV2, og ja, den følger vi sgu os` med i herhjemme!!
14-05-2010 - 23:34

*suk* Så er der sgu gået endnu et år

Ja så blev jeg endnu en sommer ældre. Det kan sgu da ikke blive ved på denne her måde. Findes der ikke noget som kan bremse det hele lidt? Bare en lille smule?????


Nå men det er nu blevet til 35 somre, og jeg føler mig sgu ik` som en på 20 mere, det skal da lige pointeres. Mavefedtet/dunken er lige så svær at slippe af med, som det er at skabe fred i mellemøsten, tindingerne gror snart om i nakken og ledende knirker og ryggen værker.

Men jeg har en dejlig kæreste, 3 dejlige unger og to...... ja to Lam


Dagen gik sådan set fint. Fik en M8 og hans kæreste på besøg til noget aftens mad, og lidt "øl-hygge" :D der til sidst endte med lidt Alan Wake på boxen. (Namme nam et lækkert spil)

Men jeg fik tændt op i grillen:
Og her et lille udpluk af menuen:

Kartoffelsalat med ekstra rå hakkede løg og Purløg
Frisk salat med bla. tomat, agurk, peberfrugter, minimajs, iceberg salat....
Mini flùtes og hvidløgsflùtes

Og det vigtigste THE MEAT!!!!!!!

Havde købt nogle super lækre hvidløgsgriller i Kvickly, som smagte af rigtige ringriderpølser.. Fik min M8 til at lave nogle "Græske Bøffer" ud af 1 kg. oksehak.. Se så er der sgu noget ved at leve.!!:Sluttede det hele af her til aften, med hjemmelavet æblekage med rigelig flødeskum, så må nok erkende at bunden er lagt ;)
Men på den anden side, kunne vi IKKE kværke al kødet, så far her smutter lige ud i køkkenet og nupper en griller og en halv bøf inden han smutter i seng.. namme nam
13-05-2010 - 17:23

Xbox død eller..?

Ja som nogen måske ved, så døde min Elite på en lidt mærkelig måde. Der kom ikke noget billede frem på skærmen, men den kunne godt slukke og tændes med en controller, og der var ikke noget rødt OVERHOVEDET!!!!!

Har så haft svinet til salg, men der kom sgu ik` rigtigt nogle ordentlige bud, så valgte i dag at prøve håndklædetrikket, som jeg selv er en "varm" fortaler for, og har brugt ved tidligere lejligheder, på tidligere maskiner, med 100% funktionialitet som resultat HVER gang!!

Denne gang var jeg dog lidt i tvivl, OM det nu ville virke som det plejede, da jeg jo IKKE har haft RROD, men tænkte at det jo ikke kunne blive værre end det allerede var.Tog 4 "Fluffy" badehåndklæder, 2 plaide tæpper og så gik jeg i krig.

Det startede sådan set godt nok, dog gik den ud efter ca. 5-7 minutter, og jeg undrede mig lidt, men tænkte ikke videre over det og trykkede på tænd igen.
Samme resultat, og jeg tændte bare igen igen.

Efter ca. en time, (da den var gået ud igen igen igen) pakkede jeg den ud, og den var så varm, at jeg bogstaveligt talt kunne spejle et æg på coveret.
jeg kunne så se at der var 2 røde lamper der blinkede, googlede det, og fandt ud af at det var overophedning.. DOH!!!!!

Lod den køle lidt af, og prøvede så at tænde fætteren. VUPTI!!!!!!!! Et stk. Xbox 360 Elite 100% READY TO GO!! :)


Nu må vi så se HVOR længe den så vil køre, da jeg jo stadig har min nye Arcade box, så kan jeg jo lige så godt slide lidt på den gamle Elite.. :D
09-05-2010 - 14:36

Lidt frokost/middagsmad

Ja så blev det Mors dag, og kranen er sammen med ungerne og det halve svigerslæng, taget i Sommerland Syd, da der var gratis/billig entrè for kvinder, grundet Mors Dag!!

Jeg stod så selv op, sådan ca. kl. 10:00 FULDSTÆNDIG udhvilet, og lavede mig stille og roligt noget lækkert morgenmad.

Var så et smut ude ved "Mille&Plet" da jeg skulle have arrangeret noget, så de kunne spise lidt hø..

Og så kom problemet: Hvem skulle lave min middagsmad?????

Bestemte mig for, at lave den såkaldte "Tøm Køleskabet" og se hvad der kom ud af det.!!

Og hvis jeg skal sige det ligeud, så blev det faktisk ik` så dårligt enda!

Ingredienserne:

2 Stk. Gode Frankfurter Pølser

2 Stk. Kyllingbryst i Marinade

3 Stk. Røde Løg

½ Grøn Peberfrugt

½ Rød Peberfrugt

½ Gul Peberfrugt

3 Spsk. OlivenOlie

Lidt Paprika

En god sjat peber

En god sjat Salt

Lidt revet muskatnød

2 dl. løse brune Ris (Svarer til 2 personer)


Satte vand over til Ris, og da det kogte smed jeg risene i.

Imedens hakkede jeg Løg og Peberfrugterne og brunede det, på god varme, i Olivenolien.

Så hakkede jeg Pølserne i små stykker/skiver, og skar Kyllingebrystet i små tern, og blandede det med sammen med Løgene og Peberfrugterne!

Så tilsatte jeg Salt, Peber og lidt Revet Muskatnød og en lille smule Paprika.

Da det hele var stegt godt igennem, skruede jeg ned på lav varme, lod Risene hvile i en 10 min. og blandede det hele tilsammen på fulde knald, så det sidste vand fra risene kunne fordampe..

Blev serveret sammen med en iskold Cola Zero.

Så jo, jeg er åbenbart ikke helt institualiseret endnu :D  Kan stadig lave mad, som er lidt over niveau, sammenlignet med en sammenklappet leverpostejmad.!!!!!!!!!!
04-05-2010 - 22:46

Forpulede lamme lam!!!

Ja nu er jeg sgu ved at være lidt pissed over de kræ.

Det startede så fint så fint, men det gik ikke lang tid, så kunne jeg godt se, at de bogstaveligt talt havde barberet græsset ned i højde, som ikke kunne måles uden udstyr fra Teknisk laboratorie.!

Jeg måtte igang med udvidelse.

Det blev til en rulle hegn (25 mtr) og 5 pæle...

...så lige en rulle hegn mere, og 5 pæle....

..så for satan da også en rulle mere, og 5 pæle mere.!!!

Nu har de satme godt nok fået så meget græs, at de lægger nogle ordentlige krabater af brune plamager..
Som en skrev i et tidligere indlæg: "Spejderhaglmaskiner", kan jeg kun ryste på hovedet og sige: "Nej de skider fandme nogle ordentlige lorte!!!!!!!!"

Og som om det IKKE er nok, så var de BEGGE to sluppet ud af "Fort Knox" i Mandags. What to do??? Fik dem smidt over i "resevatet" igen, og tjekkede hele indhegningen, og ingen steder kunne de slippe ud????

Nu fandme igen her til aften, kommer kranen ind og siger "Mille" (ja de har fået navne) stod og brægede UDE for hegnet, og jeg lige skulle få det ind INDEN jeg gik i seng..
Nu stod verden ikke længere!!!???

Efter en masse kiggen med lommelygte og diverse bandeord senere, fandt jeg ud af, at jeg har sparet lidt for meget på PÆLENE! De har simpelthen fundet ud af at skubbe hegnet, og derved "vipper" det lidt op i bunden, og Vupti så er de ude i det fri.

Summa sumarum er at jeg har lagt en masse stykker træ/grene igennem hegnet, så de ikke kan flytte det mere.

Så i morgen er det afsted til jem&fix og købe for 100,- pæle!!!!
02-05-2010 - 18:06

Grønlangkål, Gammeldaws hvidkål...

Ja så blev det mig på tur til at lave aftensmad. jeg bestemte mig for at lave lidt Nytårs mad, dog ikke samme mængder, og ikke alt tilbehør..

Vi tager den skrabede udgave som består af Grønlagkål:

Gammeldags hvidkål:
Og naturligvis hamburgerryg:
Vi springer denne gang over Kålpølser, flæsk og desværre også de Brune/søde/sukker kartoflerne..


Men det kommer nu til at smage godt alligevel!!