Butcher's blog
24-02-2010 - 20:17

Genstarter Uge 7

Ja så er det derudaf igen igen, med Uge 7 vel at mærke.!

Det havde ellers kørt fint, uden mèn og skader, i de første 6 uger af skemaet, men måtte kapitulere i sidste uge. Mine lægmuskler var simpelthen overophedet/overbelastet, efter søndagens strabadser. Trist men sandt.

Her var det så jeg kunne lægge brak i en godt 14 dages tid, men havde valgt at tage et par vældig langsomme, og ikke mindst lange gåture i stedet. Røvsygt men forhåbenligt givtigt.

Var så afsted i dag, og tog efter skema for uge 7 (gå:løb) 2:7:2:6:1 som giver 18 min. motion.
Og det gik faktisk ok. Håber ikke mine læg kommer til at give mig flere problemer, ihvertfald ikke foreløbigt, da det er en stor faktor at jeg kommer til at holde mig til skemaet. Eller ryger min motivation.

Og ja Jibla, jeg løber for livet.!!!!!


Og lige en lille Fredags update:

Fulgte planen eksactomondo, og tog (gå:løb) 2:8:2:7:1=20 min. motion.. Dejligt, og jeg kunne NÆSTEN ikke mærke nogen smerte i mine læg :D
16-02-2010 - 15:45

Skader???

Ja skal til at begynde på uge 7 her på Onsdag, og jeg har allerede fået et par småskader.!

Mine lægmuskler er fuldstændig smadret, ikke noget som ikke ikke heler igen, men virkelig smadret. Har åbenbart varmet forkert op, da jeg altid har strukket ud FØR jeg varmede mine ben op. Og nu har jeg så sat det hele lidt på stand by, da jeg ikke regner med at starte, ifølge skema... Medmindre jeg kan få lidt massage, så kan det være jeg er klar igen. Det må tiden vise..

Noget værre MØG!!!!!!!!!!!!!!
10-02-2010 - 20:37

Ny "løbemakker"

Jeg er nu startet på Uge 6, og har nu trukket min søn med på helseflippet.

Han er en frisk dreng på 11 år, som dyrker fodbold både indendørs om vinteren, og udendørs om sommeren. Så han er ikke overvægtig (ligesom sin far var INDEN HAN BEGYNDTE AT MOTIONERE) dog har han en lille delle på mavsen, som han gerne vil af med.
Det var først meningen at han skulle begynde at løbe med i Uge 7, da han allerede HAR en rimelig kondition, men han startede så idag. Og det gav sgu sved på panden.

Håber han vil fortsætte, da vi så kan have en fælles ting, og det er jo altid sjovere når man er flere.!!
05-02-2010 - 20:46

Langsomt men sikkert!

Ja jeg fortsætter jo nådesløst på min færd, med at komme i bedre form. Er nu igang med uge 5, og det skal da lige fejres med et skema mere:

Mine skindeben er ikke mere et brændende smerte helvede, så rent faktisk er det en fornøjelse at komme afsted efterhånden. har ikke engang ømme ben efter en tur, det eneste jeg kan mærke, er, når jeg starter på at løbe, så værker stængerne lidt.. Men det slutter igen efter en 100-200 meters penge.!!

Så sagt rent ud af posen, så ser det rigtigt godt ud det hele. Er bare ved at være mega træt af at folk ikke kan rydde deres fortov for sne, og er da også vriklet rundt på anklen èn gang allerede. Det gjorde godt nok avs. Men som jeg plejer at at sige: "Smerte er en svaghed, som som forlader kroppen" eller: "En slagter bliver ikke syg...han dør bare"


En trist ting er der dog sket, og det er at min Running M8 er stoppet. Han kunne ikke holde til det med hans Urinsyregigt i fødderne. So god damn sad that is.!!!!

Har også fået udvidet min løbe garderobe lidt: Et par løbe-tights, en langærmet termo halløjsa, en Wind stopper og en hat samt et par handsker, da jeg ikke kunne styre min Ipod med de mega store luffer jeg havde på tidligere.!
Kan godt være at folk siger der findes så meget gejl i sports butikkerne, men hold da op, det giver sgu alligevel en forskel, som kan mærkes. Lækkert!!!!