Butcher's blog
29-01-2010 - 17:41

Running M8

Midt i Uge 4, og det kører bare deruaf.!!

Skal i aften ud på 3:5:3:4:1 (Gang:løb) og det skal nok gå godt, er mere bange for på Søndag, da jeg føler det er der, fårene skilles fra bukkene. Der hedder det 2:8:5, og det er altså 8 Minutters løb.. *suk*

Indtil nu er det gået smertefrit og det har været dejligt på ALLE ture, og jeg satser da også på at gennemføre. Just gotta stick to the plan.!!!!!!!!!!


Skal så lige siges at jeg i Onsdags fik en "Løbe M8", og aftalen var at jeg så ville gå lidt tilbage i programmet, but nooooooo he says, og han næsten fejer det af bordet, og siger at han sagtens kan løbe de få skaldede minutter..
I onsdags hed det så 3:4:3:3:1, og efter 2 minutters gåtur, var han forpustet, og efter næsten 3 minutters løb, måtte han kapitulere, og gå. Han fulgte dog så, prustende og stønnende, med på de resterende intervaller OG han er klar i aften igen( dog mindre kæphøj, mærkeligt nok)..


Glæder mig umådeligt meget til forår, eller bare til minusgraderne er væk, og ikke mindst sneen. Det er bæ at løbe på ren is, eller 30 cm. sne. Er også blevet lidt forkølet, hoster lidt, og næsen løber, men der skal sgu mere end det til at smide mig af hesten.
Endelig en god ting ved at være så møg hamrende stædig :D
23-01-2010 - 11:13

Fra sofa til 5 K

Ja så er jeg midt i den 3 uge, og jeg kører pt på et "løbe-rush", som er rigtigt lækkert.
Det er dejligt at have noget sundt at længes efter, og ifølge skemaet, kan folk jo se at det sagtens er til at overkomme!!


Desværre så har jeg svært ved at se, at jeg kommer nogen vejne, men ifølge folk på andre løbe sider, så siger de, at det nok skal komme, bare jeg følger programmet. Det er sgu bare svært, når man ikke rigtigt avancerer.!

Men på Søndag skal jeg til: (Gang:løb) 3:4:3:3:1 så det er stadig til at overkomme.

Indtil nu har jeg smidt godt 3 kg., dog må det nok tillægges at jeg spiser en del mindre, både aftensmad, og ikke mindst har jeg halveret mit indtag af hvidt brød. Desuden er der ingen søde sager om aftenen mere, medmindre jeg har været afsted på min løbetur, så kan der godt snige sig en lille "Sugar-treat" ind, da jeg stadig har en imèns sult, efter jeg har løbet.!
Men vejen er laaaang endnu, da det kun er lidt over 1 km. løb hver gang..*suk*
13-01-2010 - 20:17

A Runners Blog Den første Uge

Så er den første uge overstået. Og det er gået overaskende godt.

Der har bla. været noget forsinket julefrokost, som bestemt ikke har gjort det mere atraktivt at løbe. Men jeg holdt mig til planen.

Mine skindeben er et smerte helvede. Kort sagt så brænder de, og det gør mega ondt!! Dog er det bare noget som skal overstås.!!!

Det bedste jeg har gjort indtil nu, er helt klart købet af mit pandebånd/ørevarmer. Det er  har fandme været guld værd i dette vejr.

Kom skævt ind i forløbet, da jeg startede en Fredag, og da jeg helst skal løbe hver anden dag, og efter 3 dagen restituere, måtte jeg løbe 2 dage i træk (igår og så idag), og må nok erkende, at med det polarklima vi befinder os i, er det stædigheden der får mig afsted, frem for lysten.

Men som en klog mand engang sagde: Smerte er blot en svaghed, som forlader kroppen!!

Og hvis du knaldede en gul vest på fyren her, ja så er det næsten sådan det må ha set ud i dag!!(Dog har jeg lange bukser på)

08-01-2010 - 21:18

A Runners Blog Day One

Ja som kom dagen hvor det hele startede.

Jeg har nu samlet gear OG ikke mindst mod til at starte på mit projekt, hvor det i grund og bund går ud på at komme bedre i form, og tabe et par kilo.Der er som følger:
Et par nye Nike Air løbesko (Januar udsalg 550 spir SÅDAN)
Et par løbesokker (et levn fra sidste løbe periode)
Termo T-Shirt (sponsorat fra firmaet *host*)
Termo Lange underhylere(Igen sponsorat *host*)
En ny løbe buks, som er købt møgbilligt over grænsen (30,-)
En tynd løbejakke
Et pandebånd, så jeg kan holde ørepropperne på plads OG ikke mindst ørerne varme
En pandelampe (kæft jeg er en tåbe) men løber om aftenen, og ud af en mørk vej
Og til sidst en Mp3 som jeg fik foræret af Gajda. Plus et par ørepropper for 169,-Jeg har besluttet mig for at bruge den som er vist herunder:

Som sagt var idag dag 1 i uge 1, det var faktisk ret forfriskende, men nu er det heller ikke så udfordrende de første par gange..! Men det er vigtigt at følge programmet, så man ikke gør noget, kroppen ikke er klar til..

Det skal dog lige siges, at jeg godt nok frøs fingrerne, da det eneste jeg IKKE tog på, selvfølgelig var handsker (Tåbe).......

03-01-2010 - 14:53

LFL Forord

Ja så står jeg her igen.

Skal til at løbetræne, så jeg for anden gang i mit voksne liv, kan få noget kondition.
Første gang var for ca 1 1/2 år siden, og endte med ca 3 km. fuldstændig smadret, pågrund af et rigtigt dårligt sammensat løbeprogram, iver, utålmodighed, overmod og ikke mindst manglende kropsbevidsthed.!!! ( Og en salmonella forgiftning som varede 2 mdr. og satte mig en del tilbage i løbe foretagenet)

De næste par mdr. vil mine blogs bestå af indlæg, som omhandler min løbetræning. Ikke særligt spændende, dog syntes jeg det er nødvendigt (ikke mindst for mig selv :lol: ), at fortælle om mine pinsler.!!!

Jeg starter på fredag, og det er IKKE et impuls, da jeg har tænkt længe og grundigt over mit forløb.

Jeg har 2 modeller at vælge imellem (he he) LØBEMODELLER (øv) :

En hvor jeg minuttræner, og skiftevis mellem løb og gang, hvor jeg forøger BÅDE løb og gang hver uge, som efter et 12 ugers forløb gerne skulle munde ud i 5 km. eller 30 min. løb.

Den anden er, hvor jeg HVER gang tager 5 km, med små løbeture undervejs, som også delvis bliver forøget..

Det bliver først endeligt afgjort på fredag :D

Til sidst vil jeg lige sige at dette nok bliver en noget "tør" blog. Men heldigvis kan man vælge den fra :lol:

Mit Motto for denne tid som kommer:

"Smerte er kun en svaghed, som forlader kroppen"