Butcher's blog
22-09-2010 - 16:14

Nu er tiden snart udløbet!!!

Ja nu er "Efteråret" kommet, og tiden er ved at løbe ud for Mille og Plet. På Søndag skal hovederne rulle, og lammene skal slagtes..

Ville egentlig have smidt et par billeder op, så i kunne have set hvor store og saftige de efterhånden er blevet. Men share virker jo ikke, og orker ikke at smide dem op andre steder.

Men meningen med dette indlæg er heller ikke så meget hvordan de ser ud nu, men mere om folk vil se hvordan de bliver slagtet..

Har tænkt mig at lave en lille afstemning, hvor folk kan stemme for eller i mod at jeg smider en lille video og nogle billeder op, hvordan slagtningen er forgået.

Så nu kan i smide en kommentar og skrive om i vil se dem dø/blive slagtet, eller om det skal blive i det uvisse, hvordan deres liv tog en ende..
02-09-2010 - 17:48

Fitness FTW


Ja som kom dagen, som jeg SVOR aldrig kom: Jeg er begyndt i et Fitness center. GYM DK helt nøjagtigt, og havde første time i dag, hvor jeg fik lavet et program (ja ja alle de kloge siger at man bare skal træne...) da jeg fatter hat af hvilke maskiner og hvor meget og hvor længe jeg skal gøre de forskellige ting..

Der er jo egentlig ikke så meget at fortælle om det, bortset fra at mit væddemål som jeg har kørende, hvor jeg skal ned på 80 kg. inden D.26 Dec., er ved at skride.

Jeg har ikke løbet i næsten 2 mdr. da jeg arbejdede som en hest i ferien, gad jeg sgu ik' løbe ved siden af, så det har holdt lidt pause.

Men sluttede af idag, med en lille tur på løbebåndet, og tog 10 min. på 10 km. i timen, og det var sgu dejligt forfriskende.

Så alt i alt bliver det dejligt at blive tæsket lidt igennem igen..