Butcher's blog
14-05-2010 - 23:34

*suk* Så er der sgu gået endnu et år

Ja så blev jeg endnu en sommer ældre. Det kan sgu da ikke blive ved på denne her måde. Findes der ikke noget som kan bremse det hele lidt? Bare en lille smule?????


Nå men det er nu blevet til 35 somre, og jeg føler mig sgu ik` som en på 20 mere, det skal da lige pointeres. Mavefedtet/dunken er lige så svær at slippe af med, som det er at skabe fred i mellemøsten, tindingerne gror snart om i nakken og ledende knirker og ryggen værker.

Men jeg har en dejlig kæreste, 3 dejlige unger og to...... ja to Lam


Dagen gik sådan set fint. Fik en M8 og hans kæreste på besøg til noget aftens mad, og lidt "øl-hygge" :D der til sidst endte med lidt Alan Wake på boxen. (Namme nam et lækkert spil)

Men jeg fik tændt op i grillen:
Og her et lille udpluk af menuen:

Kartoffelsalat med ekstra rå hakkede løg og Purløg
Frisk salat med bla. tomat, agurk, peberfrugter, minimajs, iceberg salat....
Mini flùtes og hvidløgsflùtes

Og det vigtigste THE MEAT!!!!!!!

Havde købt nogle super lækre hvidløgsgriller i Kvickly, som smagte af rigtige ringriderpølser.. Fik min M8 til at lave nogle "Græske Bøffer" ud af 1 kg. oksehak.. Se så er der sgu noget ved at leve.!!:Sluttede det hele af her til aften, med hjemmelavet æblekage med rigelig flødeskum, så må nok erkende at bunden er lagt ;)
Men på den anden side, kunne vi IKKE kværke al kødet, så far her smutter lige ud i køkkenet og nupper en griller og en halv bøf inden han smutter i seng.. namme nam
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.