Butcher's blog
19-05-2010 - 22:26

Desperate housewifes

Ja hvorfor ser nogle mennesker Desperate Housewifes???

I samme ombæring kunne jeg så spørge hvorfor ser nogen 24 Timer? Eller Forbrydelsen? Eller Inspector Morse for den sags skyld????

Har efterhånden mange som kritiserer min hang til at se DH, og helt ærligt, så kan jeg ikke forstå kritikken!! DET ER JO BARE UNDERHOLDNING!
Jeg hverken identificerer mig med nogen af personerne, syntes heller ikke skuespillerne er nogle af de bedste "på markedet", men så igen så er det sgu go` underholdning.

Serien bygger jo over forstads dramaer, som ikke er særlig realistiske, men alligevel så nikker man en lille smule genkendende til NOGLE af deres problemer. og det er nok den lille ting som gør, at i hvert fald JEG og kranen godt kan lide serien.

Det der gør at man så skal se den helst hver eneste gang, er jo det klassiske amerikanske, hvor de altid viser de saftigste udklip fra næste episode, som så gør, at man jo hellere lige må se om det nu er rigtigt at den første gør det, og den anden ser den første gøre det som den tredje ikke må se den fjerde gør, da det jo nok ikke er noget nr. to ser på med milde øjne...If you get the drift :D


Hva` med jer, ser i Desperate Housewifes, eller er Dramady ikke noget i bruger tid på?

Nu kommer der jo også snart Lærkevej på TV2, og ja, den følger vi sgu os` med i herhjemme!!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.