Butcher's blog
30-06-2010 - 18:22

Lerdueskydning *suk*


Som hvert år, så skyder jeg lerduer for firmaet. Det er holdskydning, og vi skød i år i serie 4 pulje 3..

Når det så er sagt, er det jo et tydelig bevis for at jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen, hvad angår træf sikkerhed :D

Men holdskydningen som består af puljer på 4 hold, dvs vi skal skyde 6 gange, og mit gennemsnit blev i år 17,5 (ud af 24).. Det er sådan ca. der jeg ligger hvert år, så ikke noget nyt i det ;)I dag var vi så til afslutning, hvor ALLE hold fra hele konkurrencen skyder (ca.380 mand, hvor der i dag regnes med at komme 200)

Men nu kommer så det hvad det hele handler om.

Jeg havde et gennemsnit på 17.5, som heldigvis betød at jeg skulle skyde i c-række, som er den dårligste. Sidste gang jeg skød, fik jeg 22 ud af 24, så humøret og selvtilliden var jo helt i top.

Men jeg fik kun 16.. TOTAL flop. Ingen præmie til mig, kun hån fra kollegaer, og 200,- spir fattigere :(

Men sjovt er det, og jeg glæder mig allerede til næste år, for SÅ gir det høvl, fra mig og min jagtbøsse.. :D :D

26-06-2010 - 21:34

Lidt nyt i "Lamme-Land"


Så fik jeg lidt nyt i Lamme-Landet..

For det første fik det en ordentlig rengørings tur, som nok må være første gang siden de er flyttet.
Har dog skiftet halm i deres hus et par gange, men har ikke rigtigt gjort rent derinde..

Noget jeg længe skulle have gjort, var at købe en Slik-sten!!! Det er især nødvændigt, da de ikke får noget som helst mineraler, vitaminer eller andet som er nødvendigt, fra plænegræs. Så derfor skulle det købes.!!:Ved godt det er en ordentlig kleppert, men de fås ikke mindre!

De er nu også så store, at de sagtens kan tåle kraftfoder, UDEN at få tynd/hård mave, så det er der også kommet en kasse med. Har blandet det med en smule korn, da de er helt vilde med lidt gode sager :D

De har også fået en ny "Hø-beholder" da den anden var lidt for voldsom, og de gad ikke spise høet, hvis det havde ligget for længe..( Kræsne møg-lam):Og lidt tættere på, kan man måske se at den er lavet ud af noget hegnrester:Da deres uld er blevet lidt tykkere efterhånden, har jeg også smidt en lille balle halm ud til dem, så de kan klø sig lidt, når de sveder i sommer solen :D :De bruger den også nogen gange til udspring.. Ja det lyder mærkeligt, men det er et par livlige fætre jeg har fået anskaffet mig der :D De springer rundt, op på halmballen, og ud i vildt firspring:D

Det skal også siges at de vokser fint, og der er ved at komme godt med kød på..

Så det går da den rigtige vej ;)
10-06-2010 - 21:07

The Fastest Mile!! WTF

Ja så tog jeg lige en hurtig og KORT tur her til aften :D (ca. en 3 km).!

Gad ikke gøre det store ud af det, da lysten ikke var der. Men løbe en tur det ville jeg nu alligevel.

Da jeg var færdig, begyndte Ipodden at mumle det sædvanelige, men så bed jeg alligevel fast i noget af det Tour De France Helten Lance Armstrong sagde " You just beaten your record on a Mile " WTF tænkte jeg, og blev sgu lidt stolt :D

Nu ved jeg godt at det kun er min egen "Mile record" jeg har slået, men lidt konkurrence menneske er man jo altid :)

Jeg vil ikke gå i detaljer med HVOR hurtig jeg løb den, da det er flueknepperi ..! (det er bare fordi det ik` er særlig hurtigt når det kommer til stykket ;) )

Så jo jo, jeg håber stadig jeg kommer op på min 10 km. inden udgang af året, selvom jeg har lidt problemer med at hold gejsten oppe for tiden..
Så går bare og venter på motivationen kommer tilbage igen, og prøver at holde kondien ved lige, med små ture hist og her, når jeg har lysten og energien til det..


07-06-2010 - 16:27

Nyt Lamme Habitat. Nu med flagstang!


Ja så var det så vidt, at hegnet skulle flyttes. Mille & Plet har bogstaveligt sagt spist ALT hvad der kunne spises på det stykke plæne de havde fået tildelt.
Der er kun mos og svedent græs tilbage. Kort sagt så var de rigtigt sultne.:Den lille af dem har altid været lidt "mærkelig" og har tit presset hovedet igennem hegnet, for at kunne få noget af det friske saftige græs.:Og her på det sidste gjorde han det næsten hele tiden..
Det skal så lige siges at de IKKE har sultet på nogen måde, da de både får Kraftfoder, korn og hø ved siden af græsset. Men det er jo ikke det samme som frisk saftigt græs.
Så der måtte gøres noget.

Vi tog dette stykke, og flyttede min datters lege/gyngestativ (var ikke nogen succes skulle jeg hilse og sige):
Vi fik den ældste af ungerne til at se efter lammene, mens vi hev hegnet op, og trak det over til deres nye "Habitat":Efter megen sved, blod og tårer ser det sådanne ud:Det tog ikke lang tid, før de to "Levende lammekøller" fandt et nyt yndlings sted, hvor de kunne ligge og drive den af:


Og tro mig, da de havde været på det nye sted i rundt regnet 3 timer, så deres maver sådan her ud:

Mille:


Plet:


Så nu ligger der igen igen kæmpe store "dej"-klumper rundt omkring.. *suk*
Men de er godt tilfredse, og i hvert fald mætte!!!

Nu har de jo godt nok flagstang, selvom de ikke når deres egen 1-års fødselsdag..!