Butcher's blog
19-04-2010 - 22:12

Mindre pause overstået

Ja så kom jeg endelig igang igen. Har holdt en mindre pause på en 14 dages tid, da jeg simpelthen bare ikke gad.

Har haft en ferie (hvor det meste foregik i haven og på sofaen(hvis i spørger konen så vil hun nok svare 97% af ferien foregik på sofaen)) så er skyde sæsonen startet (heller ingen succes her) Og ikke mindst så har jeg fået Lam.

Men i dag valgte jeg så at starte op igen, og nuppede lige 4½ km. på 35 min.

Det er sgi meget godt hvis i spørger mig. Så jeg er på vej til målet igen, som hedder sub30 5 km.
18-04-2010 - 17:38

Hus

For at efterkomme kravene fra DKDoc, om at de skal have et hus at gå ind i, vil jeg lige smide en kavalkade op, så kan folk selv se at jeg har blødt, svedt og grædt mig igennem dagens strabadser :D18-04-2010 - 10:50

Er det Lamt???

Ja nu har ungerne OG kranen plaget mig i årevis, om at vi skal have en eller anden form for dyr.

Det kunne være en kat, hund, kanin, marsvin.. osv osv.. Men jeg har altid sagt at jeg ikke vil have dyr, da jeg VED at det altid bliver mig som skal huske at lufte, fodre, gøre rent og passe div. husdyr. For dem bliver det kun spændende de første 14 dage, og så er det passè.!!

Men har nu undersøgt terrænet lidt, og har fundet ud af at LAM næsten passer sig selv, og se det er jo noget jeg kan bruge til noget. Så kontaktede lige en kollega, og spurgte her i løbet af ugen, om det var noget han kunne skaffe.

I går morges kl.0730 (og det på en Lørdag Grrrrrr) stod han i døren, og sagde jeg skyldte ham 350,- og jeg kunne hente fårene ude ved en fælles ven..

Havde kun et udtryk= CHOK

Men så måtte jeg igang. Kørte på Jem&Fix kl. 1000 og købte hegn og pæle.

Og så måtte jeg igang:
Det skal så lige siges, at vi bor i en forstad, så jeg har ikke nogen mark at sætte dem ud på, dog får de en lille del af græsplænen de kan boltre sig på!Vi har så gjort det sådan at vi altid kan sætte lidt ekstra hegn på, så de kan få mere plads, når det behøves.
Men nu ikke mere snak om hegn og græsningsarealer. Nu skal vi se lammene:Og er de ikke søde. Ungerne var ellevilde, og de glæder sig helt vildt til i dag (Søndag) hvor vi skal ud og hente dem.
Og ja selvfølgelig bliver de ikke ved med at være så små, men hovedet ryger altså også til efteråret engang, så det ikke bliver to kæmpe får..
Så når de engang er godt fede og lækre, så bliver de slagtet.!!

Men indtil det sker, får de det godt her, og til at starte med, skal de ha` lidt andet end græs:


Og det er så min lille datter på næsten 3, som lige kigger det hele lidt an, og ikke mindst VOLDKRAMMER hendes Plys bamse, imens jeg fodrer det ene lam med lidt sutteflaske.. Det er nu meget sødt!


02-04-2010 - 00:09

Begynder program afsluttetSå kom dagen
Idag har jeg løbet i 30 minutter, i èt løb, UDEN pauser.

Det er bare SÅ vildt!!

Det var egentlig kun meningen at jeg skulle tage (Gå:Løb) 2:26:5 men da jeg havde løbet de 26 minutter, havde jeg stadig så meget overskud, at jeg lige så godt kunne tage det sidste stykke med.

Grunden til mit overskud skyldes ene og alene nok at jeg i sidste uge fik taget en "LøbeTest" nede i den lokale sportMaster. Og til al gru og græmmelse, havde jeg en voldsom subpronation, som gør at jeg lander "Forkert" på mine fødder, og de vrider indaf, hver gang jeg lander på foden. Det kunne så IKKE klares med et par indlæg, så jeg måtte købe et par nye sko, med indre kile.!!

Da jeg ikke ville ofre det store, fik jeg igen et par Nike+ sko, og de eneste han havde på "tilbud" til 799,- var nogle med røde Nike striber på. Men hva`, så ka` jeg bevise at jeg også har en lidt feminin side.!!
Men mine problemer med læggen skulle nu være pasè!

Og selvom alle er ved at være godt trætte af at høre om mine læg, så er det nu et 100% et overstået kapitel, da jeg ikke har mærket dem på noget tidspunkt siden. Hverken før, under eller efter de 30 minutter. Løbetest for the win!

Vil nu betragte begynder-programmet som overstået, og ser frem til et par mdr. med 30min+ løb, hver anden dag, indtil jeg jeg når de famøse 5 km.

Turen var, lidt skuffende, kun på 4 km. så der er et stykke vej til næste mål, som hedder sub30-5 km. inden jeg bestræber mig at komme op på 10 km.


Det er indtil nu, DEN bedste dag i år. Det er bare vildt at 3 mdr. slid endelig giver pote. Lækkert med en sejr for en gangs skyld.!!