Butcher's blog
24-05-2010 - 12:28

Nachos med ost.!


Mig og en kollega snakkede over en død ko, om hvad vi spiste, når vi nu skulle hygge lidt med kæresten/familien i weekenderne.
Vi blev hurtigt enige om, at 1 kg. Haribo mix altid faldt i god jord. Eller for lille 50`er bland selv var heller ikke dårligt, eller bare generelt Chokolade!!
Nu sværmer jeg for tiden mest for Marabou chokolade KING SIZE, og nej mindre kan ikke gøre det. :D Og det skal være den uden nødder, smarties eller hvad de nu propper i den. (Grrr)

Men min kollega fortalte så om en tur i biffen, hvor han havde fået serveret Nachos med smeltet ost på.. Jeg kunne ikke tale i næsten et minut bagefter.... Chips, MED SMELTET OST!!! 2 Gudespiser blandet sammen.!!

Never the less så måtte det prøves.

Fra Aldi en pose Nachos (selvfølgelig Cheese Nachos!):Lidt ost fra Aldi. Købte først 2x100g parmasan/pizza ost, men kunne godt se det IKKE ville holde i længden, da osten altid krymper ind til næsten ingenting når det smelter, så købte lige 2x300g ekstra...man ved jo aldrig :D :Så tog jeg et ovnfast fad (og ja det blev sgu lidt for lille..øv) og startede med at lægge et lag Nachos i bunden, så drysse rigeligt ost over, så et lag Nachos, ost .. osv osv..:Når fadet er godt fyldt (og spar IKKE, jeg gentager IKKE på osten) ser det sådant ud:Så smider man den i ovnen, på 200 grader i en IKKE forvamet ovn, da du ellers brænder chipsene helt af.!!! (Jeg brugte varmluft, men ved ik` om det gør en forskel)Efter ca. en 15 minutters tid, tog jeg dem ud, og de så således ud:Og ja, de kan mere eller mindre spises indenfor et minut.... Og igen ja det smager af himmel, med smeltet ost..
Velbekomme!!!!!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.