Butcher's blog
19-03-2010 - 23:05

Er jeg amoralsk - Et svin??

Sad og så den forfærdelige udsendelse på Dr2 i Tirsdags: Chokoladens Mørke Side..

Udsendelsen var dokumentar om børnearbejde, som åbenbart foregår på alverdens kakao plantager. Dette program gik specielt efter Elfenbenskystens plantager.

Men problemet er, at jeg stadig elsker chokolade. Jeg får IKKE dårlig samvittighed over det. Tværtimod så har jeg hele ugen haft en mega lyst til at mæske mig i chokolade!!

Kan det virkelig passe at jeg er så følelseskold, at jeg er ligeglad med, om der bruges slaver til dele af et produkt, som jeg stadig spiser med største velbehag??

Eller lukker jeg bare for øjnene, og tænker at det er så langt væk, at det ikke berører mig???

Chokoladens Mørke Side


Så i programmet, og hvad syntes i om børnearbejde? Er det bare sådan det er, og skal man acceptere det som det er, eller skal man gøre ALT hvad man kan for at stoppe det, uanset eventuelle konsekvenser????
Det korte af det lange er jo vel, at vi i den Rige Vestlige Verden, IKKE kunne føre det liv vi gør, medmindre der findes slave/børne arbejde rundt omkring i verden..(Kina, Indien og Afrika for at nævne nogle få.)
17-03-2010 - 21:50

Kompressions strømper FTW

Ja som kom afslutningen på Uge 9.

Den lød på (Gå:Løb) 2:20:5

Jeg glædede mig helt vildt, da jeg havde enorme forventninger til at prøve strømperne, da jeg er noget så TRÆT af at have smerter i læg musklerne.

Det startede skam også fint, lysten og motivationen var i top, og så havde jeg en "dårlig ben dag".!!!! Sur røv siger jeg bare!!!!!

Men jeg gik planken ud, fik pladen fuld og kom i mål.. Er spændt på at se/mærke om de hjælper.

Vil da også lige ned og have en gang massage igen, det var sgi dejligt sidste gang!!
12-03-2010 - 19:31

Løbestrømper og personlig træner?

En lille opdatering af min løb for livet blog.

Nærmer mig slutningen, og kan godt mærker at overskuddet er ved at være der.
Tog igår (Starten af uge 9) (Gå:Løb:) 2:9:2:8:1 og det gik NÆSTEN smertefrit. Har stadig lidt probs med mine læg, dog længe ikke i så stort omfang som tidligere.

Har nu bestilt løbestrømper, og har valgt et emne, som har fået masser af positiv omtale rundt omkring på div. løbesider. Det drejer sig om et par CEP løbestrømper, har valgt at smide et link op, da det er lidt nemmere end at forklare hvad de kan, og ikke kan: http://www.cepsport.dk/loeb.aspx

Eftersom jeg er en rimelig Noob indenfor alt det her løbe halløjse, har jeg også valgt at være lidt aktiv inde på en løbeside, og har valgt www.dourun.dk

Derinde var der så for nylig (er vidst stadig muligt) en mulighed for at få en personlig træner, resten af året, dog med begrænsninger. Du skal fortælle dit mål for resten af året, og han hjælper dig så igennem, vejleder og kommer med tips og tricks til hverdagen, så det bliver nemmere at nå målet. Mit endelige mål for 2010 blev så et 10km. løb, som han så hjælper mig med at nå. Pyha siger jeg bare.!!!!!
På den anden side, er jeg snart i mål med mit mål på 5 km. (JUHUUUUUU) så det er vel på tide at sætte nye normer ;)

Og skriv endelig hvis i selv har nogle mål for udgangen af 2010.
06-03-2010 - 17:00

Måtte kapitulere

Ja så er jeg næsten igennem uge8. Det hele er blevet lidt forskudt, men måtte indse, at jeg ikke kunne holde mig til planen.

Som overskriften antyder, måtte jeg kapitulere i Tirsdags (d.02/03) og ty til noget proffesionel massage. Og nej, det blev IKKE intim massage, da det var konen som fandt en massør!?!

Det blev en massør/healer som tog sig kærligt af mine læg, og det gjorde nas.!!!! Har nu fundet ud af, hvordan helvedes ild føles, da det var snært på, jeg måtte græde. JA, en granvoksen slagter, på 34 år fik fugtige øjne.!!!!
Men min ben var så hårde, og mine muskelfibre så filtrede, at hun måtte gå rigtigt til den, i næsten en hel time. Jeeez!!!!!
Dernæst viste hun mig et par gode stræk øvelser, og sendte mig hjem.
Nåhh nej, havde lige glemt at hun også fjernede al den dårlige energi, healede min chakra, og ladede mine energi depoter op med positiv energi..  så det æ båre deili!!??


Men nu gider jeg snart heller ikke have flere probs med de ben. Så nu har det bare at være et overstået kapitel.

Tog idag så dag 2 i uge 8, og igen gik det fint. Det svarerede til (Gå:Løb) 2:9:2:8:1=22 min. motion (INKL. 17 MIN. LØB)

Kan efterhånden smage sejrens sødme, da den kun ligger 4 uger (og en dag) fremme. Det bliver bare så fedt at kunne løbe de 5 KM.