Butcher's blog
23-04-2009 - 18:39

Operation Tørrestativ

Ja så skulle det være.
Konen havde længe brokket sig over, at vasketøj fra en familie på 5, krævede lidt over 2 gamle betonpæle i jorden, fra ca. 1967-68, med en slap snor.

Så en makker og jeg selv tog så i tirsdags første spadestik, til det som senere blev kendt som en ALT for stor opgave.!!

(Mig som tager de første spæde spadestik):


Vi var blevet enige om, at pælene skulle støbes, da der som sagt kommer noget pres på, når der er 4 snore af ca. 7 m. fyldt med tøj.

Der gik ikke mindre end 2 1/2 sække Beton til hvert hul, så når Atomkrigen engang kommer, kan det godt være Danmark er væk, men mine stolpefødder inkl. beton, står også efter at verden er bukket under.:


Vi skulle derefter have "Lavet" stolperne rigtigt, så de kunne holde til den enorme (overdrivelse fremmer forståelsen) vægt, og vi valgte at "smede" overlæggeren sammen med stolpen.:


Der kommer et lille update, når vi får rejst "Søjlerne" og spundet noget snor ud imellem dem. Indtil da må vi bare bære vores kors så godt vi kan ;) :


Samlet prisniveau indtil nu: ca. 800 kr. Og ja, det er KUN en tørresnor ;)
18-04-2009 - 17:50

Mester Skytte??


Ja så var jeg lige til den første lerdueskydning i år.
Jeg sluttede sidste år med at vinde A-Rækken, og tænkte med gru, at jeg nu kom op i Mester-Rækken.
Men åbenbart har det gode vejr, og en lang vinterpause gjort underværker, da jeg åbenbart owwnede allesammen, og gik hen og vandt :D
Resultat var 48 ud af 50 Lerduer... Det er jo som jeg har deltaget i OL eller lign ;)
Så jo, det har minsandten været en god dag i det sønderjydske :D

(Skal så lige siges at det kun var Slagteriet med ca. 40 mennesker, som deltog, så folk ikke tror jeg er dansk mester eller noget ;) )09-04-2009 - 13:18

Kors hvor jeg dog hader min svigermor

Til at starte med vil jeg lige sige at dette IKKE er et enkelt stående udbrud - jeg hader virkelige min svigermor.!!!!!

Man kan altid komme med en "Hot eller Snot" liste, men det ville være en overflødighed af største karaktèr, da der ikke ville stå det mindste på "Hot" siden!!

Det kulminerede i går, ved aftensmad, da vi havde et par gæster samt svigermor til en lækker steg, med hvide kartofler og en god brun sovs og friske grøntsager. Det var hyggeligt, indtil hun begyndte at snakke. For det første så er hun halvdøv, har høreapperat, men fatter hat af at indstille det rigtigt, så det piver konstant og hun råber. Ikke nok med det så smasker hun noget så gevaldigt, og selvom jeg siger det til hende på en pæn måde, slår hun det bare hen med: "At hun da ikke smasker mere end andre gør"

Hun beklager sig konstant over sine andre børn (min kærestes søstre og brødre) over det ene og det andet. For det meste at der aldrig kommer nogen og besøger hende, og dertil skal der lige siges at vi og andre af og til kigger forbi, hvor hun dog ALDRIG er hjemme, da hun konstant er til banko og lign. ting..

Hun kommer konstant med åndsvage bemærkninger såsom at voksne mennesker ikke burde spille på spillekonsoller, da det giver dårlig indflydelse på børn (hvad fanden i hede hule helvede ved hun om det?????) og at næsten alt hvad der laves sammen med børnene, ikke var som dengang hun havde små børn.
Desuden burde børnene ikke se så meget fjernsyn osv osv.
Dertil skal lige siges at hun selv har opfostret 2 sociale tilfælde, som den dag idag, aldrig har haft noget arbejde eller nogensinde kommer til det. Og det skyldtes ene og alene dovenskab.!!!

Hun kører virkelig efter devisen: "Moral er godt, og doppeltmoral er doppelt så godt", og jeg er ved at gå amok!!!

Er sgu lidt ked af hvis folk syntes det er i overkanten, men havde lige brug for at lukke noget damp ud :D...

Hun er et uhyre ;