Butcher's blog
13-05-2010 - 17:23

Xbox død eller..?

Ja som nogen måske ved, så døde min Elite på en lidt mærkelig måde. Der kom ikke noget billede frem på skærmen, men den kunne godt slukke og tændes med en controller, og der var ikke noget rødt OVERHOVEDET!!!!!

Har så haft svinet til salg, men der kom sgu ik` rigtigt nogle ordentlige bud, så valgte i dag at prøve håndklædetrikket, som jeg selv er en "varm" fortaler for, og har brugt ved tidligere lejligheder, på tidligere maskiner, med 100% funktionialitet som resultat HVER gang!!

Denne gang var jeg dog lidt i tvivl, OM det nu ville virke som det plejede, da jeg jo IKKE har haft RROD, men tænkte at det jo ikke kunne blive værre end det allerede var.Tog 4 "Fluffy" badehåndklæder, 2 plaide tæpper og så gik jeg i krig.

Det startede sådan set godt nok, dog gik den ud efter ca. 5-7 minutter, og jeg undrede mig lidt, men tænkte ikke videre over det og trykkede på tænd igen.
Samme resultat, og jeg tændte bare igen igen.

Efter ca. en time, (da den var gået ud igen igen igen) pakkede jeg den ud, og den var så varm, at jeg bogstaveligt talt kunne spejle et æg på coveret.
jeg kunne så se at der var 2 røde lamper der blinkede, googlede det, og fandt ud af at det var overophedning.. DOH!!!!!

Lod den køle lidt af, og prøvede så at tænde fætteren. VUPTI!!!!!!!! Et stk. Xbox 360 Elite 100% READY TO GO!! :)


Nu må vi så se HVOR længe den så vil køre, da jeg jo stadig har min nye Arcade box, så kan jeg jo lige så godt slide lidt på den gamle Elite.. :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.