S Dark's blog
31-01-2007 - 23:57

En kort dag

Hey fellow folks. I dag var der rengøring i skolen, da årsfesten er om 3 dage :D Så det startede med jeg sov rigtig meget over mig, der var 20 min. til jeg skulle møde og 9 min. til bussen kører, heldigvis ringede min veninde for at spørge, hvor vi skulle være. Jeg skynder mig og suser ud af døren og når bussen :) Så kommer jeg i skole og begynder på regøringen i et lokale med 3 andre fra min klasse. Da vi blev færdige.. tja så var vi færdige, det tog ½ time! O de havde ikke andre planer med os så vi fik fri kl 10! XD Men seføli var der lige geografi rapporten der skulle laves, så jeg gik fra skolen halv 1 :) Så tog jeg hjem, spiste frokost og så Gilmore Girls og 7th Heaven.. relativt gode serier, meen jeg har nu nok se nok af dem :P Så jeg tog i Fit & Fun, og trænede i små 2 timer. Og sidder her, efter aftensmaden og skriver lige kort om dagen ^^'

Jeg så lige for et øjeblik siden Qanorooq, TV-avisen i grønland, den kan forresten ses i DR2 om lørdagen.. eller søndagen :roll: hvis du nu var nysgerrig ;) Der er danske undertekster, så du bliver ikke helt lost :P

Hygge hejsa, og sov godt!
30-01-2007 - 22:31

En mega fed dag!

Hey fellow lifers, jeg oplevede ganske mange gode ting i dag.

Dagen starter ganske skævt, da jeg sover 40 min. over mig, det stopper mig dog ikke for at nå et bad og nå bussen, så jeg kunne komme i skole til tiden. Dagen starter med Mat på høj niveau og det går ganske positivt og jeg fik lavet halvdelen af mine lektier under timen. Så skulle vi have engelsk. I engelsk læser vi for tiden Narnia. BTW! Jeg købte i går Ringenes Herre (3 bind i ét) og Narnia samlingen i den lokale boghandler, for 560 kr. :) Anyways, jeg læste den i min egen bog (som er på dansk) og kunne hele teksten vi skulle læse på engelsk, no problem B) Så skulle vi have dansk. Og i dag fik vi vores stile tilbage om Julemanden. Jeg havde skrevet et jule-eventyr der foregår i Ascalon, fra Guild Wars´spillet. Jeg havde skrevet en mindre novelle om en juletid. Hun blev så overrasket (for de sidste opgaver har hun kun givet mig 7 for) at hun slet ikke troede på jeg havde skrevet det selv, men noget jeg ahvde kopieret fra nettet. :lol: Jeg skulle så forsvare mig selv ved at fortælle lidt om at det er fra et spil. Men hele historien er fuldkommen min egen, selv skrevet og det hele. Men hun lovede så at hun vill tænke mere over sagen, så jeg kunne få en karakter en anden dag. Jeg ved ikke med jer, men hvis man får at vide at det man har skrevet er lagt over ens niveau, er det sku ret godt klaret :D Dagen gik videre med kemi, jeg fattede egentlig hat af det (selvom jeg er ganske god til kemi), så jeg fulgte ikke med i timen og hjalp nogle af mine venner med deres matematik. Men i enden af timen kiggede jeg på tavlen og fattede det hele xD
Og efter det var kl 4, så jeg ik ned og trænede (for første gang i 10 dage :( )

Og nu er jeg hjemme og spiser aftensmad, hygge hejsa ! ;)

PS: etr synonom til OKAY i Word er creme de la creme :P :lol:
28-01-2007 - 04:38

Der var engang...

 Det hele startede vel helt tilbage i 7. klasse, nogen fra klassen begyndte nemlig at spille Dungeons and Dragons, det var jeg da interesseret i og der begyndte jeg at spille hver weekend med en mindre gruppe. Sådan blev jeg i hvert fald introduceret til Rollespil. Da jeg flyttede til Brønderslev i nordjylland, var der umiddelbart ikke nogen der spillede D&D. Så jeg fandt et formiddabelt online RPG som hedder Guild Wars, det følgende år (2005), i har stensikkert hørt om det! ;) Jeg fik tilbragt flere, mange og massevis af timer på den end noget andet spil nogensinde. Den historie fangede mig helt vildt! Det har helt sikkert været toppen på min spil-oplevelse nogensinde, og det ærgrer mig meget at jeg ikke kan få spillet mig igennem de expansions der er kommet, da det er Alpha Omega for mig, genialt! Men det er jo klart, så sidder jeg her og "keder" mig i grønland, jeg bruger meget midre tid på spil og computere, mere på lektier, mere på venner. Så det er jo et meget bedre socialt liv. Ikke fordi jeg ikke kan li det, og det er nu bedre end mit liv i Dk, men det er svær ting at give slip på sådan et spil der simpelthen fanger en så meget.
 Så det startede omkring efter sommerferien, hvor jeg bestemte mig for at leve videre i Guild Wars-verdenen ved at skrive min helt egen "expansion" eller en mere dybte gående historie af den originale GW, specifikt på hoved-personerne i GW. Men efter noget tid og lidt skrivning gad jeg egenlig ikke, det var jo ikke originalt, som sådan. Selve historien jeg fandt på var jo meget relateret til deres krig mod Charr's osv. Og selvom det var fedt, så følte jeg at det ikke var rigtigt at gøre.. i hvert fald ikke det optimale. Så jeg har været igennem nogen andre ideér siden omkring okt.-nov. Og er nu i et element-baseret verden. Verdenen er opdel i 5 lande. Jord, Ild, Vand og Luft element er alle omkring et forbandet land, som er dækket af en evig storm af skygge og ondskab. Det hele lyder umiddelbart ikke særlig spændende. Men jeg har en masse ideér til hvordan og hvorledes som jeg seføli ikke lige pt røber B) Men historien tager udgangspunkt i magi som et meget stærkt våben, langt "vildere" end LotR havde jeg forstillet mig. Seføli skal der arbejdes på en balance så det ikke bliver et sindssygt ensformet kamp med mange lys-effekter :D Men hvis i nu ser trailerne af GW i fx Gamespot http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?q=guild%20wars , de pre-renderet hvor det bliver meget mere ala det.

 Det hele er dog svært at gøre originalt, da der er så mange store fantasy-bøger, for at nævne de mest populære; LotR, Eragon, Narnia m.v. de er jo fantastiske. Det sjove er bare at jeg ikke har læst LotR igennem, hell.. jeg nåede 60 sider og så var det ligesom det. Det fandt jeg ud af: Jeg er slet ikke til at læse bøger, specielt ikke store. Jeg kan godt, jeg havde ingen problemer med at forstå teksten, jeg gad bare ikke. Der er så meget andet man kan lave som føles meget sjovere end at sidde og læse. Jeg synes faktisk den er meget god, af de 60 sider jeg læste, og mon ikke den bliver mere spændende længere inde?
 Nu lægger jeg nemt og bekvemt ud. Nemlig med Narnia: Løven, Heksen og Garderoben (på engelsk) og den er faktisk sjovere at læse end LotR. Jeg er i hvert fald henrykt over at C.S. Lewis har gjort denne bog ret lille, 200 sider består den af, af små sider. Den er ganske morsom og man stryger igennem den. Det er ganske vidst en børnebog, men ikke desto mindre en god børnebog. Jeg vil derfor gerne læse alle Narnia historier, for denne er da ganske god og hyggelig. Anyways; en start er en start. Narnia bliver højst sandsynligt den første bog jeg får læst helt igennem, helt frivilligt. Dog var jeg altså 30 sider fra at læse Harry Potter og fangen fra azkaban færdig for et år siden.. Men så glemte jeg den her (Jeg boede jo i Dk dengang, og var på juleferie heroppe) og fik ikke læst de sidste sider :(

narnia collection

 Det kan jo være det bare er det der "teenage-energi" der kommer forbi, men det er jo alligevel for min egen (og gerne for andres) skyld jeg vil skrive min bog. For jeg kan godt li tanken om at man har opnået noget i sit liv, og at skrive en bog er noget alligevel. For mig er det jo et arbejde jeg vil lægge min kræfter i, som jeg vil tegne for, fantasere om, eksperimentere med og være stolt over når det bliver færdigt, for det repræsenterer jo egentlig min indsats, min interesse og mit talent, både på at skrive bøger, men også talent for at gi 100% på et større projekt. Det synes jeg er værd at gøre, for den belønning jeg giver mig selv.

 oscar

Det fortjener da lige en Oscar hva'? ;P

Det må vidst være en fin intro angående min historie, som forhåbentlig en dag bliver færdig. Så I forhåbentlig kan læse (om i vil) en spændende historie.

That calls it for the night, good night! ;)
27-01-2007 - 17:18

Billeder fra i dag

Hey lifere, Sebastian drengen har taget et billede med sin mobilos, så kan i lige se, det er ikke meget, men det er da bedre end ingenting. Vejret er igen blevet frost, meen det hjælper ikke på den glatte vej, bussen var nød til at stoppe, så grønlænderen gik omkring 5 Km fra byen og hjem, men shan er snot-forkølet og har knas med halsen :/

Anyways, mine lektier venter på mig og jeg har tænkt mig at smide mig i seng og melde mig til to syge-dage så jeg kan blive rask. Det dur jo ikke at jeg er syg til årsfesten om en uge :)
Jeg smider to billeder ind (hvis jeg kan) 2 secs...


gaden


Byen

Det øverste billede er lidt uheldigt, men okay, håber det er nok, jeg opdatere nok i aften ;)

Så er dagen gået og jeg sidder nu og ser zulu awards. Jeg fik lavet mine matmatik lektier og set LOST :D det er altså rigtig fedt!

Jeg tager gerne flere billeder, måske i morgen. Men der er stadig mange lektier endnu :)

Jeg tager udfordringen op og opretter en ny kategori B)

Hygge hejsa ;)
26-01-2007 - 20:29

Freitag

Hey lifers around.. Denmark :)

I dag er det fredag, og nogen tænker "fest" og andre tænker "gaming 24/7" :) Jeg tænker hverken, har aaalt for mange lektier der skal afleveres næste uge. Jeg har en mat afl. til mandag, jeg har en geografi rapport om vulkaner til torsdag, jeg har også en grønlandsk aflevering. Så er der andre side-lektier, som ikke skal afleveres, men det skal helst gøres. bl.a. kemi, biologi, dansk og engelsk. Men hey i der går på GU har vel oplevet det der er værer ;)

Nok om lektier, det er jo fredag og i aften skal min mor, min mors kæreste, min store søster og jeg spise i Charoen Porn (tror det staves sådan) anyways, en thailandsk restaurent. Det bliver rigtig lækkert, bagefter er der hygge med min store søster, min kusine, min faster (hun er kun 18) og jeg herhjemme, fordi min kusine flytter ned til Danmark.

Som bonus er der årsfest om 8 dage, jeg har knap 2000 kr. i min konto, som jeg skal ud med i løbet af næste uge, som skal bruges til nyt tøj, på onsdag får jeg støtte også skal jeg klippes, jeg skal få bestilt min nye regnemaskine (Texas Voyage 200 (sindssyg maskine!) på nettet. også er der seføli min løn om en uge. B) så jeg danser vidst i forkælelse for tiden.


Detb er blevet rigtig lorte vejr igen, forstået på den måde at der har været slud og lunt, så det er blevet endnu glattere! I hate it! Jeg får taget nogen billeder, så kan i se hvor forfærdeligt det er. ;)

my hood
Her bor jeg, den 3. blok (næst længst væk) Det her billede er nok reet gammelt, men det har ikke ændret sig meget. Fuglen som repræsentere vores andelsforening, på den tætteste blok, er en Aqisseq, som vist nok betyder alk.. hvis jeg ikke tager helt fejl, anyways, det er min far der lavede den for.. ja længe siden, han bor nu i Danmark.

Som det kan ses på billedet er der masser af sne, men sådan er situationen slet ikke nu, og det burde det altså, tø-vejr om vinteren er aldrig sjovt..
Jeg tager et billede på vej ned til bussen til sammenligning ;)


Det er alt indtil nu, jeg håber jeg får opdateret i aften, ellers må du vente til i morgen ;P
24-01-2007 - 14:23

Skide Grønland :P

Hej igen folkens, tø-vejret er stoppet, og frost-vejret er kommet stærkt igen. Desværre er der kommet t nyt lag is og derfor er vejene utrolig glatte og busserne kører derfor ikke i dag, så jeg kom for sent til time :( Såå jeg ventede forgæves 10 minutter på bussen, jeg toig derefter hen til en rundkørsel, på vej ud til byen med min mat-lære og veninde og håber på at kunne fange en taxa. Men nææ nej, de er alle optaget. Heldigvis kommer vores historie-lærer til undsætning i sin lille bitte 4-hjulstrækker, og 6 personer (læs: 6) personer fik et lift i en lille bil, vi var 4 bagved og 3 foran (med chauførren). Jeg hader sådanne dage! NMå men ikke nok med det minder det mig bare om at jeg ikke kan få ubegrænset internet, som cutter mig seriøst ned på mange mulgiheder, som jeg ellers godt gad ha. Så er det jeg spørger mig selv: Hvorfor er jeg her?? Og svaret er ret simpelt, mine venner, min familie opg det faktum at jeg er grønlænder. Men eddermukkeme så ville jeg ønske at vi fik mere service!! :) Desuden mangler jeg flere xbox-fans heroppe, der er alt for få.
Anywhos, hvad er jeres opfattelse af Grønland?

En anden ting: Hvordan kan det være at Need for Speed: Most Wanted er sværer på konsol end på pc?? jeg kan ikke få klaret de skide politi-milestones!! D=> jeg har haft spillet i 2 mdr. og kan bare ikke komme videre!
nfs mw

Lige pt har jeg hultime, og skal have geografi bagefter, derefter er der idræt, hvor vi skal danse lanjé (staves?) igen :lol:

Det er nok for nu, jeg opdatere senere på dagen.
22-01-2007 - 17:35

Monday

Så er det mandag og der er stadig tø-vejr :( dvs. det er utrolig gladt og masser af vand.

Men det mider mig om sidste mandag, jeg havde lavet et væddemål med en af mine venner. Den gik ud på at jeg skulle i skole i sommertøj, eller shorts, tund t-shirt og klip-klappere. For at understrege var der -14 C den dag, så det var koldt. Heldigvis blæste det ikke ret meget, så jeg overlevede dagen, der varede 8 timer. 

I dag havde jeg matematik og Biologi, så havde jeg pause og 2 hul-timer, så jeg gik ned til min bank for at få et nyt kort. Som bonus får jeg et kredit-kort, til voksne, selvom jeg er 17 :P Det skyldes fordi jeg har fødselsdag til maj, så det ville ikke betale sig at betale for 2 kort på så kort tid :) det er jeg teknemmelig for og kan derfor nu fuldt lovligt (halvt) købe alkohol :D

Jeg skal egentlig ha 2 grønlandsk-timer kl.2, men det gider jeg ikke da vi ikke bliver noteret for den første time, så jeg skipper faktisk kun 1 time.

Nu sidder jeg hjemme og ser Desperate House-wifes på tv 2 zulu, det er griner :D 

Og i dag skal jeg på arbejde kl 17, men får allerede fri halv 10 :) lækkert nok, så må jeg forresten ogs helælere huske at få læst mine lektier til i morgen.. 

22-01-2007 - 05:33

Min Mobil

mobil kg 800

Det er min mighty mobil :) Det er en skat, om hvorvidt det er for dig kan diskuteres :P

Men med 1.3 MP, i superb-kvali, 128 Mb indb. hukommelse, mp3 afspiller, sjove funktioner og lækkert design, så mener jeg, jeg har valgt den rigtige mobil :)

Ellers kan jeg godt li' Samsung og Nokia, fede mobiller, specielt Samsung.

En mobil jeg ikke kan fordrage er Sony E. ikke fordi det er Sony, men deres design er ganske flot... i et par uger, så hader jeg den, føj hvor bliver det tamt at glo på. Desuden mener jeg det er en opreklameret mobil, men det er mange ting jo :P

 

//Nuff said'' ;)

22-01-2007 - 02:39

Oppe og køre.

Hej allesammen, så fik jeg lavet en Blog, jeg ser frem til at skrive nogen seriøse indlæg, men flere useriøse :P
Ikke desto mindre kan du jo læse lidt om livet i Grønland ;) Nok om det nu - AFBRUDT -

Jeg blev lige afbrudt og skriver derfor lidt videre med dagens forløb.

Det er søndag, den perfekte dag lige at fortælle hvad der foregår i Nuuk på sådan en dag. I dag vågnede jeg op kl. 11, selvom jeg satte mit vækkeur til kl halv 10 :P No rush, jeg vågner hurtigt op og skaffer noget morgenbrød (det er jo søndag). Men øv, køleskabet havde kun ost og smør at byde på, så det var det. Det er en typisk søndag morgen hos mig :)

I dag skulle jeg på arbejde kl. 13:30, jeg arbejder i Grønlands Kulturhus, som hedder Katuaq og betyder den pind man slår med på tromme, i grønlandsk trommedans ;) (så ved du det). Jeg arbejder som piccolo i husets biograf del, henne ved kiosken, det er ikke et så krævende job, men det går hurtigt når der er premierer. Det er dog et rigtig godt sted at arbejde, for der er masser på min alder, og de er alle hyggelige at snakke med.  Selve arbejdet er ikke særlig spændende, og med en løn på 45/timen (jeg er 17 år) er det et mysterium om hvorfor jeg stadig arbejder der :P

I dag viste vi 2 børnefilm, Anja og Viktor og Dejavu, så det var en relativt travl dag, da der kom knap 200 gæster til anja og viktor og omkring det samme til Dejavu.

Vejret i dag er tø-vejr! :O sneen smelter sq i dag, og vinden er lun. Det er utroligt, men det sker jo til tider. Det er faktisk rigtig dejligt at det lige er varmt for det bliver sq koldt hver dag de næste par måneder :)

En rigtig nederen ting er at jeg har tabt min pung, der indeholder(/lt) 1000 dask, min kredit-kort, fitness-kort m.m. Sindssyg nedtur, men jeg overlever. Det er bare surt når jeg skal købe en ny regnemaskine til mit Mat A niveau og en fin Blazer til årsfesten, den 3. feb.

Orv ja, årsfesten :) Det glæder jeg mig til, det er nok en tradition for mange gymnasier og vi holder den altså den 3. februar, vi skal danse Kalattuut, som er grønlandsk-folkedans og Lanjé (Hvordan søren skriver man det??)

Nå ja, jeg vil gerne få inviteret en pige fra 2.g ud, håber det bliver til noget, er ikke ligefrem mit stærkeste område :P (any hints? Just do it?)

Tja, det var om hvad jeg tænkte på i dag. Nu er jeg hjemme, med flot udsigt til det lokale bjerg på ca. 700 m, og længere væk kan jeg se Sermitsiaq, som er på vores by-våben, det er omkring 11-1200 meter højt :) Jeg sender gerne nogen billeder af dem, men ikke lige nu. Jeg sender også et billede af mig selv, så kan vi få det på plads :P

I nat har jeg tænkt mig at holde mig vågen hele natten... yea right, det var ideen for 10 min. siden, men det dropper jeg, jeg skal få min søvn :)

Godnat fellow xbox-fans, jeg ser frem til at skrive om en helt normal mandag >:)

 F(for)Y(your)I(info) |FYI| vil jeg ogs lege lidt med blogs så det kan se mere velformuleret ud og sådan :) Endvider opdelle den i kategorier, for jeg vil gerne dække et vist område, indtil videre er det: Dagen i dag, Xbox, Andet tech, Debat, Min bog og Personligt.

Hov tænker du nu, jeg synes jeg læste "Min bog". Og det er rigtigt, jeg er ved at skrive en bog, det er en fantasy, det er jo så populært for tiden. Men det vil jeg gå dybere med når jeg får oprettet den kategori. Og du tænker nok ogs på Personligt.... så personligt er det heller ikke, det er bare en introduktion af mig selv, og hvis jeg nu lære noget nyt og vigtigt i livet og om der sker noget med mig.. og hvis jeg gider dele :P

 Håber det her det går an for en første (andet forsøgs) Blog B)

Følg Xboxlife her