S Dark's blog
28-01-2007 - 04:38

Der var engang...

 Det hele startede vel helt tilbage i 7. klasse, nogen fra klassen begyndte nemlig at spille Dungeons and Dragons, det var jeg da interesseret i og der begyndte jeg at spille hver weekend med en mindre gruppe. Sådan blev jeg i hvert fald introduceret til Rollespil. Da jeg flyttede til Brønderslev i nordjylland, var der umiddelbart ikke nogen der spillede D&D. Så jeg fandt et formiddabelt online RPG som hedder Guild Wars, det følgende år (2005), i har stensikkert hørt om det! ;) Jeg fik tilbragt flere, mange og massevis af timer på den end noget andet spil nogensinde. Den historie fangede mig helt vildt! Det har helt sikkert været toppen på min spil-oplevelse nogensinde, og det ærgrer mig meget at jeg ikke kan få spillet mig igennem de expansions der er kommet, da det er Alpha Omega for mig, genialt! Men det er jo klart, så sidder jeg her og "keder" mig i grønland, jeg bruger meget midre tid på spil og computere, mere på lektier, mere på venner. Så det er jo et meget bedre socialt liv. Ikke fordi jeg ikke kan li det, og det er nu bedre end mit liv i Dk, men det er svær ting at give slip på sådan et spil der simpelthen fanger en så meget.
 Så det startede omkring efter sommerferien, hvor jeg bestemte mig for at leve videre i Guild Wars-verdenen ved at skrive min helt egen "expansion" eller en mere dybte gående historie af den originale GW, specifikt på hoved-personerne i GW.



 Men efter noget tid og lidt skrivning gad jeg egenlig ikke, det var jo ikke originalt, som sådan. Selve historien jeg fandt på var jo meget relateret til deres krig mod Charr's osv. Og selvom det var fedt, så følte jeg at det ikke var rigtigt at gøre.. i hvert fald ikke det optimale. Så jeg har været igennem nogen andre ideér siden omkring okt.-nov. Og er nu i et element-baseret verden. Verdenen er opdel i 5 lande. Jord, Ild, Vand og Luft element er alle omkring et forbandet land, som er dækket af en evig storm af skygge og ondskab. Det hele lyder umiddelbart ikke særlig spændende. Men jeg har en masse ideér til hvordan og hvorledes som jeg seføli ikke lige pt røber B) Men historien tager udgangspunkt i magi som et meget stærkt våben, langt "vildere" end LotR havde jeg forstillet mig. Seføli skal der arbejdes på en balance så det ikke bliver et sindssygt ensformet kamp med mange lys-effekter :D Men hvis i nu ser trailerne af GW i fx Gamespot http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?q=guild%20wars , de pre-renderet hvor det bliver meget mere ala det.

 Det hele er dog svært at gøre originalt, da der er så mange store fantasy-bøger, for at nævne de mest populære; LotR, Eragon, Narnia m.v. de er jo fantastiske. Det sjove er bare at jeg ikke har læst LotR igennem, hell.. jeg nåede 60 sider og så var det ligesom det. Det fandt jeg ud af: Jeg er slet ikke til at læse bøger, specielt ikke store. Jeg kan godt, jeg havde ingen problemer med at forstå teksten, jeg gad bare ikke. Der er så meget andet man kan lave som føles meget sjovere end at sidde og læse. Jeg synes faktisk den er meget god, af de 60 sider jeg læste, og mon ikke den bliver mere spændende længere inde?
 Nu lægger jeg nemt og bekvemt ud. Nemlig med Narnia: Løven, Heksen og Garderoben (på engelsk) og den er faktisk sjovere at læse end LotR. Jeg er i hvert fald henrykt over at C.S. Lewis har gjort denne bog ret lille, 200 sider består den af, af små sider. Den er ganske morsom og man stryger igennem den. Det er ganske vidst en børnebog, men ikke desto mindre en god børnebog. Jeg vil derfor gerne læse alle Narnia historier, for denne er da ganske god og hyggelig. Anyways; en start er en start. Narnia bliver højst sandsynligt den første bog jeg får læst helt igennem, helt frivilligt. Dog var jeg altså 30 sider fra at læse Harry Potter og fangen fra azkaban færdig for et år siden.. Men så glemte jeg den her (Jeg boede jo i Dk dengang, og var på juleferie heroppe) og fik ikke læst de sidste sider :(

narnia collection

 Det kan jo være det bare er det der "teenage-energi" der kommer forbi, men det er jo alligevel for min egen (og gerne for andres) skyld jeg vil skrive min bog. For jeg kan godt li tanken om at man har opnået noget i sit liv, og at skrive en bog er noget alligevel. For mig er det jo et arbejde jeg vil lægge min kræfter i, som jeg vil tegne for, fantasere om, eksperimentere med og være stolt over når det bliver færdigt, for det repræsenterer jo egentlig min indsats, min interesse og mit talent, både på at skrive bøger, men også talent for at gi 100% på et større projekt. Det synes jeg er værd at gøre, for den belønning jeg giver mig selv.

 oscar

Det fortjener da lige en Oscar hva'? ;P

Det må vidst være en fin intro angående min historie, som forhåbentlig en dag bliver færdig. Så I forhåbentlig kan læse (om i vil) en spændende historie.

That calls it for the night, good night! ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her