S Dark's blog
28-04-2007 - 19:11

Endnu nyere legetøg

Ja, så er der endnu engang sket en masse :) GW2 er på vej (juhuu!), men lige pt endnu vigtigere (mest fordi jeg har den på mig nu) er min nye PSP!

Og sikke en overraskelse over hvad den kan præstere! af en håndholdt er jeg meget tilfreds :) Det er i en lækker hvid version jeg har fået fat i, jeg købte den af Herakles, der medfulgte: PSP (i æske og alt tilbehør) 1 Gb memory, 3 spil (Burnout Legends, Daxter og Tekken DR) + Spiderman 2 film :) Alt er i rigtig god stand!

Indtil videre spiller jeg meget på den og kan ikke se hvordan folk kan se den som kedelig, udover mig er der 3 i klassen der har en PSP, så jeg elsker at spille multi i Tekken, det er altid skægt, og Daxter er meget morsom og enormt flot lavet, burnout har jeg indtil videre ikke spille multi, men deter sq ogs skægt alene at ræse med knap 200 mph! Jeg overvejer at købe et større batteri, men indtil videre holder den nemt 1 dag med masser af gaming på skolen :)

I fremtiden vil jeg gerne have købt Ratchet & Clank, det r også ganske fedt. Burnout Dominator vil også haves, samt et eller andet FPS spil, bare for at se hvordan det funger.

En ting jeg synes er en smule underligt er, at de ikke har sat to analog sticks på den, og kun et, i venstre side, det ille jo være en del nemmere at spille fps og andre med en til højre, der fx kunne styre kamera i Daxter (selvom L og R fungere fint). Men det er ligesom alt herfra, den er jo super lækker og ganske fornøjelig. Jeg ser i hvert fald frem til et langt forhold til den, og håber på en slags PSP 2, af en art :)

Andet end spil verdenen, så får vi en kat om 2 mdr., de blev født for 4 dage siden, så de skal lige vokse :) Så det glæder jeg mig også ekstremt meget til! Elsker katte!

Endvidere har jeg fundet ud af at je ikke må bruge min TI Voyage 200 til årsprøven, så det er skam skod, da min lærer ellers sagde god for den :/ Nå np, jeg låner en af mine venners TI 84-plus :) Men, mit Voyage 200 er ikke penge ud af vinduet daa den er meget attraktiv at se på, masser af funktioner, klart og tydeligt, så ser jeg det som en fremtidssikret graf-regner, som nok skal hjælpe mig igennem de sværeste tider i matematiske fag, også på uni :)

Ellers ikke ret meget at sige nu, jeg fylder dog 18 år om 11 dage, så det er da bare super, endvidere er der fest hos mig om 13 dage B) -hvis nogen skulle være i nærheden ;P
08-04-2007 - 04:52

Guild Wars: Eye of the North OG Guild Wars 2 annonceret!!

FUCK HVOR ER DET ÜBER NICE MED GUILD WARS!!!!!!!!oneoneoneoneoneone11111

Jeg sad og kedede mig, så jeg tænkte jeg hellere måtte se hvad der sker med det næste GW expansion, og så på forsiden står det klart med store bannere Guild Wars 2 announced!!!!!!!! *and I'm like "AAAAAAAAARGHHH! why aren't I in Denmark to play unlimited forever!??!?!???!?!?"* Jeg er totalt hooked på GW og ville ønske jeg ikke havde begrænset adgang til nettet og en dårlig bærbar :( Jeg ville nærmest give alt for at kunne spille det, men jeg skal jo også holde styr på mit liv. Men jeg vil gerne så meget spille det spil igen :') Jeg glæder mig til jeg skal på ferie i Dk, så jeg kan spille hele tiden!!! Bliver dog først til vinter :)

Anyways det var bare det! Link: guildwars.com ;) Hvis du var nysgerrig.

Mvh S Dark

*edit*

http://www.guildwars.com/press/releases/pressrelease-2007-03-27.php
Guild Wars officiel presse udtalelse

http://kotaku.com/gaming/feature/feature-guild-wars-2-gw-expansion-unveiled-244666.php
Interview ang. Eye of the North og GW 2

http://blog.wired.com/games/2007/03/interview_guild.html
En Blog om hans informationer

Af vigtige info:
Stadig gratis ;)
Eye of the North vil foregå i Tyria og vil gå endnu dybere i historien, end den originale.
-Det kræver en account fra en tidligere GW titel og kan dermed kaldes en Expansion.
-Eye of the North vil være en forberedelse til Guild Wars 2, med nogle fine features (bl.a. arvinger).
Guild Wars 2 vil foregå i Tyria, men flere hundrede år efter GW Prophecies.
-Det vil være en percistant world, ligesom WoW, men de blander den med nogle vigtige features som man finder i en instance baseret verden.
-Det vil være muligt at vælge 4 forkellige racer; menneskene, Charrs, Norn, Sylvari og Asura :D
-Du vil kunne hoppe, svømme og sågar klatre i træer!

Det er i hvert fald planerne indtil videre, der er masser af andre som jeg ikke nævner, bl.a. nogle meget større, men du skal jo læse de interviews for at finde det rigtig spændende, jeg håber det holder, fordi jeg tror på det kan lade sig gøre. Og NC Soft og ArenaNet har jo bevist sit værd ved Guild Wars og jeg ser utrolig meget frem til 2'eren, den er sat til Beta-testing i slutningen af 2008, så jeg regner med en release i starten af 2009, hvis alt går planlagt. Omend glæder jeg mig vildt til 2009, så er der en god chance for jeg er flyttet til Danmark :)

*2nd edit*

Der vil være et stort preview i maj månedes udagve af PC GAMER ;) som kom den 3. april åbenbart^^'
06-04-2007 - 16:39

Underlige bugs?

Hey! Jeg så lige nyheden til påske konkurrencen og tja, det kunne jo være sjovt nok, specielt fordi jeg er ved vejs ende i Need For Speed: Most Wanted. Så jeg tønkte jeg heller måtte gøre klar til at gå i gang hurtigst muligt når konkurrencen starter B)

Okay så jeg starter spillet op og Loader min profil (Dark, seføli :P), og finder hurtigt ud af den ikke autosavede min profilm i går da jeg slog Webster :/ underligt, og jeg som troede den i det mindste auto savede i de der øjeblikke :/ Det var en skam, for så skulle jeg lige samle 600.000 bounty ind igen for at kunne race mod ham. Hm.. okay fint nok tænker jeg, og jeg begiver mig til at slå ham.. igen!

 Også går jagten igang med min Gallardo (som btw allerede er fuldt tunet O.O' fandt jeg ud af^^') Men hov! nu laver de vejsprringer emd de der pigge på vejen, fint nok, det er selvfølge og jeg har udviklet en taktik til at undgå dem bedst muligt. I ved nok at de som regel lave halvdelen af vejen med piggene og den anden halvdel af vejen med politi-biler, på den måde kan jeg se i det lille mini-map man finder i hjørnet hvor jeg skal kører hen af på vejen for at undgå den. Men! Åbenbart valgte den at dække halvdelen af vejen med pigge på vejen OG hele vejen med biler, så jeg kunne jo ikke se hvor jeg skulle køre, og da jeg spiller på SD-TV er det ikke noget man fanger helt hurtigt, så jeg vælger seføli forkert og rammer dem godt og grundigt og bliver bustet. Pis...

Om igen, men underligt nok gør den samme nummer :/ Det lykkedes efter et par forsøg at få de manglende Bounty, så det er jo fint nok. Så nu til racing!

Først sprinter man, det var jo let nok og bagefter er der speedtrap, fint nok :)
 Men! Af en eller anden grund registrerer den ikke min anden trap! O.O Første trap fik jeg 88 mph (pinligt btw) og efter dne anden stod der stadig 88, det gør mig da sur for så mister jeg omkring 100 mph, mens han får de 100!! Men jeg nægter at give op da jeg hurtigt vil videre, jeg vinder også, men det er sq træls at den laver spdan en fejl! >:(

Nå på den positive side, købte jeg en porsche et eller andet GT i går for 105k gryn, jeg regnede seføli med at den er pisse god, da alle elsker porsche og syns den er rigtig god, så jeg tuner den maks ud og bruger i alt over 200.000 $ på den, men næe nej, den er slet ikke på højde med min Gallardo! Ikke engang tæt på! Hvilket gør dybt skuffet over porsche, men heldigvis (agtig) gemte den ikke og jeg har endnu engang over 200.000 $, som jeg sten sikkert kunne bruge bedre på en Punto! :D

Nå men det kan man da kalde held i uheld i flere omgange^^' :lol:

Mvh S Dark og held og lykke med gamerpoints jagten i påsken B)
Følg Xboxlife her