S Dark's blog
22-01-2007 - 17:35

Monday

Så er det mandag og der er stadig tø-vejr :( dvs. det er utrolig gladt og masser af vand.

Men det mider mig om sidste mandag, jeg havde lavet et væddemål med en af mine venner. Den gik ud på at jeg skulle i skole i sommertøj, eller shorts, tund t-shirt og klip-klappere. For at understrege var der -14 C den dag, så det var koldt. Heldigvis blæste det ikke ret meget, så jeg overlevede dagen, der varede 8 timer. 

I dag havde jeg matematik og Biologi, så havde jeg pause og 2 hul-timer, så jeg gik ned til min bank for at få et nyt kort. Som bonus får jeg et kredit-kort, til voksne, selvom jeg er 17 :P Det skyldes fordi jeg har fødselsdag til maj, så det ville ikke betale sig at betale for 2 kort på så kort tid :) det er jeg teknemmelig for og kan derfor nu fuldt lovligt (halvt) købe alkohol :D

Jeg skal egentlig ha 2 grønlandsk-timer kl.2, men det gider jeg ikke da vi ikke bliver noteret for den første time, så jeg skipper faktisk kun 1 time.

Nu sidder jeg hjemme og ser Desperate House-wifes på tv 2 zulu, det er griner :D 

Og i dag skal jeg på arbejde kl 17, men får allerede fri halv 10 :) lækkert nok, så må jeg forresten ogs helælere huske at få læst mine lektier til i morgen.. 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her