S Dark's blog
07-08-2007 - 03:02

Prada mobilen efter noget tid

Hej folks! Jeg tænkte jeg ville give jer et heads-up angående min Prada mobil.

Først vil jeg gerne undskylde mit fravær, hvad angår min anmeldelse. Henholdsvis de manglende billeder, men også de fejl jeg har lavet.

Mobilen er en sikker vinder hos mig. Alt hvad jeg har skrevet er sandt, bortset fra mp3-afspilleren og et par andre småting. Vigtigst er nok mp3'en. Jeg fandt ud af at den godt kan afspille mp3 filer og wma filer fra memory kortet. Jeg er bare idiot og ignorerede mappen der hedder "MP3". Her skal sangfilerne sættes ind, for at mp3-afspilleren (den gode) kan afspille dem. Det er dog irreterende, at man ikke kan holde styr på det i mapper, det gør det irreterende at skulle holde en del albums på plads. Men det går ok fint og er meget godt at jeg nu kan bruge den.

Noget andet er at selve kvaliteten af mobilen er rigtig god. Den er stadig rigtig flot. Men jeg har for nylig oplevet en del afbrydelser, mens jeg spillede musik på den. Hvilket er lidt pinligt for en mobil til 5.000 kr. Og i dag, så frøs den i 10 sekunders tid, da jeg låste den op. Den reagerede i hvert fald ikke på jeg trykkede på menu knappen. Surt, hvis jeg oplever noget lign. igen, så vil jeg seriøst overveje at få den sendt til rep. LG giver 1 års garanti for software fejl, og jeg vil bestemt kalde det en fejl at fryse, og at afbryde en sang. Det er ikke særlig coolm, men ellers fungerer den jo perfekt. Jeg er helt vild med den!

Af andre funktioner, kan jeg sige at jeg kan se film i 3" widescreen. Ja, simpelt ved at trykke på den afspillende film, så bliver den sat op i fuld skærm. Endten i 1:1, Widescreen eller zoom. Super lækkert. Det skal lige sige at opløsningen på min skærm er 16:10, hvilket er rigtig lækkert. Jeg har allerede set simpsons og futurama i busen, på vej hjem. Det er super cool at se på så stor en skærm!

Jeg har også fundet ud af, at den temaerne: Fisk og sommerfugl, bærer på sjove ting. På skærmen, når man er helt ude, er der en fisk eller en sommerfugl, selvfølgelig efter hvilket tema man har på. Disse reagere på din finger når du trykker rundt på skærmen. Det ser nice ud og er cool.

Med dette sagt, så synes jeg mobilen er fantastisk, som fungerende mp3-afspiller (lige knap og nap) og film-afspiller, lydkvaliteten, kapaciteten, funktioner, så er det satme en fucking lækker mobil! :)

Stadig 8/10, da den har de fejl, som jeg gerne ser borte, og fordi at man ikke lige kan have fuld orden i sin musik.PS: Efter min mobil har jeg haft en hunger for mærkevare, hvad angår tøj, så det er nu hvad jeg går op i.. ved siden af Halo 3, til den tid! :D

Mvh S Dark
En lille update:

Jeg snusede mig frem til Pradaens efterfølger: KS20, det er en 3G opdatering. Endda  med turbo 3G, hvad det så end er. Anyways, designet er mere iPhone agtigt, med samme look som min. Helt sort og rigtig lækker. De dropper Prada logoet og satser på mere styrke. Dog har en en lidt mindre skærm, kun 240x320 opløsning, Windows mobile 6 Pro med 400 mHz processor indbygget. Den er lidt kraftigere. Og skulle eftersigende fungere som HTC's touch model.

 Ikke for jeg gider have den, da jeg ikke kan bruge den til noget, men det er dejligt at vide at de udvikler deres touch-modeller, så jeg kan købe en fed 3G-mobil, når jeg nu engang flytter til Dk - uden tastatur, og uden noget "i(Phone)" på :P :)
03-08-2007 - 18:22

Xbox 360: God tur til rep

Hej, det er efterhånden længe siden jeg har skrevet i min blog, jeg har også haft ganske travlt med arbejdet og fantastiske gæster fra Danmark. Men nu, efter min xbox har været død i 2 mdr. fik jeg endelig ringet til supporten. Resultatet er at den lige straks er på vej til rep. Jeg håber ikke det tager for lang tid, og jeg lige kan nå Halo 3 på release, men jeg tvivler, da jeg jo bor på Grønland.

 Jeg håber i har haft en fantastisk sommer, ligesom mig og jeg håber endnu mere i vil nyde de sidste par uger der nu er, før skolenbænken igen overtager.


Mvh
 S Dark
Følg Xboxlife her